234

Анонимен

преди 5 години

Време е за американска офанзива в Черно море. Очаквайте включване...

233

Анонимен

преди 5 години

Алооо ЕС, що се отплесвате от основните си задължения, да бдите за правата на третия пол да плюскате и спите.

232

Анонимен

преди 5 години

Тази провокация на украйнските фашисти е планирана от американските им партньори за да тестват отговора на военните сили на Русия. Е, хайде нека тестват и свръхзвуковите ядрени ракетки, ще бъде интересно зрелище ядрените гъби

231

Анонимен

преди 5 години

Всичко се прави с цел Порошенко да въведе военно положение и да направи срив на изборите !Защото той няма да спечели !!!!!!Всичко е под диктовка на САЩ

230

Анонимен

преди 5 години

Не е стрелял стига сте лъгали !!!!В ютюба има клип как го заграждт и му правят таран за да го изкарт от Рускат граница !!!!!!Лъжци !!!!!

229

Анонимен

преди 5 години

Ха ха, все едно мравката да призовава мравояда.

228

Анонимен

преди 5 години

До 400 АнонименАбе ти явно неможеш да четеш сигурно ! Корабите са навлезли в Руски териториални води. След като са нарушили границата трябва моментално да бъдат потопени. И е желателно да не използваш упойващи вещества пради да пишеш тук

227

Анонимен

преди 5 години

Аз пък призовавам Русия да ви спре газа само за един ден, даже на вторият час всички ще лазите на червеното килимче в Кремъл.

226

Анонимен

преди 5 години

Ако беше друг президент като Жириновски на мястото на Путин отдавна Украйна нямаше да я има

225

Анонимен

преди 5 години

Руснаците си пазят териториалните води.Нали вашьо момче каза по повод белгийската фрегата и руските изтребители, че водите били ничии! Е водите в Азовско море са ОБЩИ това трябва да ви е пределно ясно! Не може да затваряш едностранно даден пътен възел! Призовавам към забрана на достъпа на всички руски кораби до западни пристанища! Да видим тогава кой кого!

224

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

223

антиджендар

преди 5 години

До 388 АнонименРано си се дрогирал бе ! Да не те е изоставил африканския ти мъж ?

222

socialen

преди 5 години

Фашистката хунта в Киев е получила оръжие от САЩ и се опитва контрабандно да го стовари в Мариопол.

221

socialen

преди 5 години

Украинците карат нелегално оръжие в Мариопол. Фашистката хунта в Киев се опитва да предизвика война. Руснаците си пазят териториалните води.

220

Анонимен

преди 5 години

Братоубийствената война м/у руснаци и украинци е по вина на западните архитекти на новия световен ред..................масонските кланове...........знаем кои са те.............*** и сатанисти.............ще изгният в ада тия ***!!!

219

Един от Северозапада

преди 5 години

До InatutМай скоро не си поглеждал картата на света? Ще се учудиш-могат да обисалят от всякъде, о където си поискат.Черно море не е единствения им излаз на море, за разлика от излаза на море за Украйна.Лошото е, че два дарода, бва наистина братски народа, са изправени един срещу друг.И това-съвсем не без външна намеса.Не ме учудва-на нашите младежи 30 години и м промиваха мозъците, грантове, комитети за какво ли не, и резултатите са видими, ако се зачетете по-долу.Араби и турци обичат повече...

218

Анонимен

преди 5 години

Порошенко щял да загуби изборите , абе украйнците никога няма да обичат Русия доброволно-- гладомора не е бил филм ,а реалност---вярно е в Б-я никой не говореше за тези неща ,тука се лееха реки от мед и масло по повод Русия , а и всеки българин им признава убитите за освобождаването , но съвсем друго е в Украйна и Полша там хубаво от Руснаците не са видяли... за това Полша в момента се превъоръжава с такива темпове--защото знае.

217

Ариец

преди 5 години

Порошенко търси начин да въведе военно положение за да отложи изборите за президент,които ще загуби.Както и да втвърди електората срещу външна намеса.

216

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До РускиняАбре мамашке,ти зер не помниш кога навремето през 70-те години пращахме дъвки на руснаците по пощата щото в великия СССР нямаше дъвки....Ама ти отде да знаеш,още не си била планирана.И няма да забравя кво ми каза една рускиня преди години-,,За мен България беше Америка когато дойдох тук.Имаше всичко....,,

215

Анонимен

преди 5 години

Гнусни руснаци и русофили са налазили български форум и най-открито се радват на поредната мерзка рушняшка провокация. Отивайте, махайте се в Русия! Тя е по-територия голяма и ще има място и за вас. В България са ненужни русофили, ние ви мразим искрено и без пари.