22

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 4 Повръщане му е майката щом ти се гади.Да не си ял нещо от промоциите на Кауфланд ?

21

Анонимен

преди 5 години

Добро утро. Ние всички българи го знаеме от десетилетия. Важи и за нас.Имаме си тоя един единствен господар до преди десетилетие. Сега е злобен.към нас че много , много не го брой ме.

20

за ва газиме педале

преди 5 години

Англия подкрепяше турското,робство не сме забравили,иде видов ден,рептили

19

Реалист

преди 5 години

Русия е заплаха за всички , не само за Острова.Въоръжават се като лу..ди.Путин е обсебен от манията, че някой иска да ги унищожава.Вместо да влязат в ЕС и НАТО и да мирясят, те заплашват спасителите си от ВСВ.

18

Анонимен

преди 5 години

оо, да, именно Русия, иначе не може!! днес това е официалната международна политика.Е, ако Русия БИЛА ПОСЛУШНА, можело и да не враг 1да, не знам какво пият на Острова, но уискито им е менте, от сутринта не са добре

17

Или...

преди 5 години

...как лъжливата пропагандна западнала преса всячески с опитва да възстанови немощна сега Русия в СССР. Малоумието на западналите все повече ме изумява! Вместо да седне запада с Путин и да се споразумеят, отворят границите и се погрижат за всички нормални хора, се търси само конфликта и войната. Както казах, малоумието на западналите няма да престане да ме изумява.

16

Анонимен

преди 5 години

Кой ми се у-*** у гащите.ингилизите скоро ще дигнат,байряка.Кой уши байряка кой ,му тури знака,аз съм Райна Попгьоргиева

15

Анонимен

преди 5 години

Русия е империя на злото и най-голямата заплаха за Европа. Русия е по-опасна от ИД. В Русия има мавзолей на масов убиец. Русия е забравено от Бог място, управлявано от слуги на Сатаната. Русия извършва подривна дейност в цял свят на принципа: не е важно аз да съм добре, а всички да са зле като мен.Естествено, руските трoлове знаят по-добре от британските служби за сигурност!

14

Анонимен

преди 5 години

До СкороТочно Русия е най-големия проблем. Според теб ако дойде някой руснак в къщата ти и отрови децата и жена ти не е проблем щото е от богопомазаната дивашка руска националност.

13

c4n0puS

преди 5 години

Интересите на Русия и Англия се препокриват и се джафкат като кучета. И двете държави още си мислят, че са империи и не ги е грижа за НИКОЙ. Единственото по-голямо зло от тях си остава империализма на САЩ, които атакуват всяка една държава, която не им играе по свирката...

12

Анонимен

преди 5 години

Е на това какво му се казва. Русия заплаха, обаче генерала реагира скептично на идеята за създаване на единни европейски сили.

11

Скоро

преди 5 години

Заради вас беломуняви няма да се бия с русите. Тия не виждат, че градовете и заприличват на Бангладеш, кмета на Лондон е мюсюлманско име... Русия не ви проблем:)

10

До 6 Зозо

преди 5 години

Вредни са за бъдещето на България извратените сороските гендари в София. Тия дни са арестувани педофили от техните среди. Та тяхното почистване вече нетърпи отлагане. Въпрос на време е

9

Анонимен

преди 5 години

Нека русофилстващите геополитици започнат плювките и храчките по НАТО и англосаксонците сега. Първата ангрийска конституция магна харта е приета през 1215 година а първата руска конституция през 1918 година или в геополитическото развитие има разлика от едни 700 години не 7 години а седемстотин. Така че в Русия диващината, самодържавието и беззаконието няма как да бъде преодоляно за последните 100 години. Не им достигат още 600 години.

8

Анонимен

преди 5 години

Аз по-непостоянен политически партньор във времето от Великобритания не знам да има!Някога големия им враг беше Франция, после Русия, после пак Франция, после Германия, сега пак Русия! Дали пък най-голямата заплаха за всички не е точно Великобритания

7

антиджендар

преди 5 години

Азмразавибезплатно.

6

До 4 Тръмп

преди 5 години

Нещу тъй сръби още утре заранта а ? Штъ пучешат небоисъ

5

Зозо

преди 5 години

За България най - вредни са "родните" ***-путинопоклонници!

4

Анонимен

преди 5 години

Ааанн иииииии ! Ингилизите тотално изперкаха от брекзита. Та как ще се страхуват от ИДИЛ като кмета на Лондон е ислямист. Като чуя Англия и ми се гади.

3

Професор

преди 5 години

Саудитска Арабия е демокрация в сравнение с Русия. Дори Идил е партньор всяващ сигурност пред Русия.