21

Нормален

преди 5 години

Абе вие всичко на политика и ,,герберасти" и ,,комунки" изкарвате бе болни деца.И във прогнозата за времето и нивото на река Дунав ще ги вмъкнете.Това е по страшно от нарко зависимост,в момента сте извън реалният живот.

20

Анонимен

преди 5 години

На острова има нещо заровено,то е ясно.Не е ясно,какво е заровеното.Такава протекция на диваци,под предлога че са на изчезване не минава,то и българите сме на изчезване,ама ни продължава геноцидът,а и никой не ни защитатава като сантинелитата,понеже каквото го имаше,вече го няма.А там изглежда все още го има,затова са под закрила.

19

Алов

преди 5 години

Да пратим Бойко там !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Изяли пастор ли? Веднага да се наложат санкции на Русия? Веднага Тръмп да изчуруликал и да девалвира сентинелската рубла!

17

Анонимен

преди 5 години

"Сентинелите: Най-враждебните нападат и изяждат всико"И *** явно е толкова гладна, че е почнала да яде букви от заглавието.

16

Анонимен

преди 5 години

Защо да плащат данъци за неща, които са природна даденост? Живеят там от десетки хиляди години. Райско кътче, океан от всички страни- не ти идват чуждоземци да си налагат културата, съвсем естесвено е да искат да го запазят както им харесва.

15

АнонимеН

преди 5 години

УПРАВНИЦИТЕ НА ИНДИЯ КОИТО СА СУПЕР КРАДЛИВИ НЕ СА ГИ ИЗБИЛИ ! А НАШ БОРИСОВ САМО ЗА ГОДИНА ИЗБИ ПРАСЕТАТА , ОВЦЕТЕ, КОЗИТЕ, КРАВИТЕ И ПАТИЦИТЕ КАТО ОБЯВИ, ЧЕ СМЕ ИМАЛИ 3 РАЗЛИЧНИ ВИДА ЧУ-*** НА ТЕРИТОРИЯТА НИ!! А ВСЪЩНОСТ ЧУ-МАТА Е БОРИСОВ!АКО БОРИСОВ СТОПАНИСВАШЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ САМО ЗА ГОДИНА ДА ГИ Е ЛИКВИДИРАЛ И ДАЛ ОСТРОВА НА КОНЦЕСИЯ НА ПРАВИЛНАТА ФИРМА !

14

АнонимеН

преди 5 години

ИСТОРИЯТА ИМ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА ОТ ТОВА КОЕТО Е НА ПОВЪРХНОСТТА!!ТЕ БИЛИ МИРОЛЮБИВО ПЛЕМЕ! ОБАЧЕ ПРЕЗ 18-ТИ И 19-ТИ ВЕК ТАМ ХОДЕЛИ ДА ГИ ОТВЛИЧАТ ЗА РОБИ И НА ТЯХ ИМ ПИСНАЛО И ПОЧНАЛИ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ ТОГАВА :DКЪМ МОМЕНТА НА ОСТРОВА ИМА 40 ЖИТЕЛИ !

13

Анонимен

преди 5 години

Тия по-бетер от руснаци бе?!!

12

Анонимен

преди 5 години

"Сентинелите: Най-враждебните нападат и изяждат всико, което ги доближи!"---Айде, бе! Всичко! Я, да им пратим малко от тия в Столипиново, да видим дали ще ги ядат.Колко и да го изваряваш, "ароматът" си остава. И сентинелите не ги щат.

11

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименАбсолютно вярно!Само да замирише на нефт или нещо друго и моментално ще ги "демократизират" и "цивилизоват".

10

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО !! ТОВА СИ Е ТЕХНИЯ ОСТРОВ :DВЪВ САЩ АКО ВЛЕЗНЕШ В ИМОТА НА НЯКОЙ НЕКАНЕН ТОЙ МОЖЕ ДА ТЕ ГРЪМНЕ! А САЩ УЖ Е В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА! ТА ЗАЩО ТЕЗИ ДА НЯМАТ ТОВА ПРАВО НА ТЕХНИЯ ОСТРОВ!!!ОНЯ ОТИШЪЛ ТАМ ДА ИМ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ!

9

Анонимен

преди 5 години

тия хора са враждебни, защото мислят , че идва гербеерастда им вдига данъцитеи ЕС да им налага санкциипазят си свободата хората

8

Анонимен

преди 5 години

Не искат бежанци затоваи плефнелиеф ще го изядатзащото е сладък демократ борещ се срещу комунизмада им е сладко

7

Панталей Партизанина

преди 5 години

Племето е враждебно към всички защото тези всички ги третират като циркови животни! Но ако Г-жа Нинова слезе на острова и разпръсне безпределната си любов към хората и с топъл човешки поглед се усмихне на вожда, сентинелите веднага ще я поканят на трапезата! Когато си човек към човека се заражда доверие! Поради това единственият възможен избор за България е Г-жа Нинова министър председател.

6

Анонимен

преди 5 години

Пратете им нашите банкери,застрахователи и политици.До година нищо няма да остане от аборигените.Нашите отрова не ги лови.

5

от далече намира

преди 5 години

отдалече на мираи т.н. с една дума, напът (копирайт!)

4

Луфджийтъ

преди 5 години

Утиам с пушка и кютя патя и нема остане един...

3

Анонимен

преди 5 години

Сетих се за един надпис ,на едно място !Съединението Прави Силата

2

Анонимен

преди 5 години

Номер 2 ти си едно гнусно закърняло мозъче , една интересна статия от 100 и кво да видиш бат бойко.Модс що няма бан за тия постоянен по ИП?