62

Анонимен

преди 5 години

Nyama i domati za razmyana sreshtu gas moje da stane samo sreshtu !!!!!

61

До Пешо

преди 5 години

Пешо ,тези 100 милиона са по сегашния договор за транзит и мисля ,че е до 2030 гцТова е за газта ,която минава през Украйна .Но със строежа на Турски поток 1и 2 и Северен поток 2 ,транзита през Украйна ,която много се репчи на Русия ще пресъхне .Те ще загубят 4 милиарда годишно ,а пък ние които също лаем по Русия само някакви си 100 милиона годишно.Сега се надяваме туския поток да мине през нас та да получаваме по 15 милиона .Да не сме съвсем валат

60

Ой

преди 5 години

Предлагам вместо руска газ де се увеличи вноса на китайски боб като дериватен заместител.И да се има в предвид, че ако се купува газ от друго място, макар и по скъпо това ще е най добре.Народът го е казал:Ще си запаля къщата, за да изгори на Вуте плевнята.

59

Тенчо

преди 5 години

А на бас, че няма да мине през БГ!

58

Анонимен

преди 5 години

МММ да ша гледате на Ердо тръбата и ще умувате още дълго!

57

ТУРСКИ ПОТОК

преди 5 години

ХА ХА ЗА КЕФА НА ЕДИН СЕНАТОР В ДЕМЕНЦИЯ КАКЪВТО БЕШЕ МАККЕЙН НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ПРОДАЖНИЦИ СПРЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОЕКТ -ЮЖЕН ПОТОК.ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЩЕМ НЕ ЩЕМ БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ ПОЛАГА ТРЪБИ ,И ЩЕ РЪСИ ПАРИ ,АМА ВЕЧЕ ЗА ТУРСКИ ПОТОК И ВМЕСТО ОТ ДЪРЖАВА ГАЗОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛ,ЩЕ СМЕ ДЪРЖАВА ВНОСИТЕЛ НА ГАЗ И ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ НА ТУРЧИЛЯТА И Я СМЕ СЕ ОПЪНАЛИ ,ЗА КЕФА НА ЗАПАДНИТЕ ***,Я СУЛТАНА Е ОТВОРИЛ ГРАНИЦАТА И В БЪЛГАРАРИЯ ,А ОТТАМ В ЕС СА НАХЛУЛИ ТАРАМБУКИТЕ.МЪРДАНЕ НЯМА

56

Анонимен

преди 5 години

Северен поток - 2 е блокиран, за сведение на незнаещите

55

Анонимен

преди 5 години

Забелзвам от десетина години непрекъснато се лансират някакви огромни проекти, които ще донесат отгромни печалби. Резултата обаче винаги е един и същ, нищо не се строи, а се пилеят огромни суми на вятъра. Така беше с АЕЦ Белене, Нефтопровода Бургас Александрополис, Южен поток, така ще стане и с Турски поток. Прилича на схема на телефонни измамници, но на държавно равнище

54

Пешо

преди 5 години

"Спирането на този транзит носи загуби от 100 млн. евро на година за "Булгартрансгаз".Този цитат е напълно неясен и тотално глупав като съдържание. Ако све пак се има пред вид спирането на "Южемн поток", то това е най-разпространяваната лъжа за този проект!

53

Василев

преди 5 години

Още по времето на Луканов, Газпром имаше стратегия да приватизира или унищожи Булгаргаз, като завземе транзита който минава през българска територия, а той е ключов на Балканите, но не им стана играта!Кави ли фирми не направиха,Топменерджита, Овър *** и накрая какво стана!!???Луканов с куршум в глупава алчна мутра, а Южният Паток заклан!!Никой не може да се е.ва с българската енергетика, дори и нашите български предатели бивши ченгета, защото България е страна от ЕС, не от Азия!Бойел!ЦРУ!

52

Анонимен

преди 5 години

Тука някой много са се объркали и пробутват идеята ,че разрешаването да мине тръба за руска газ е русософилски акт!Ако е така Украйна отдавна ,да се е отказала от руските тръби!Напротив ,тя иска ,да има контрол над руския износ!

51

тц, тц

преди 5 години

Целия западен бизнес в ЕС се натиска за руската газ, правят милиарди инвестиции- Северен Поток 2, турския бизнес, китайския бизнес все държави с икономически растеж над 6- 10 % се натискат за руска газ и правят милиарди инвестиции, западни банки финансират проектите,въпреки заплахите на САЩ!Само българските набедени от медиите за " експерти от американски НПО-та" и политически назначени за търговски консули от зависими от САЩ политици, ***-" реват по медиите, колко е неизгодна руската газ"

50

КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ

преди 5 години

ДЕБЕЛИЯ ТАПИР БОРИСОВ СЛЕД КАТО ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ КИЛЪРИ КЛИНТЪН СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ ЗА ДА УГОДИ НА Ж*ДОВСКИТЕ СИ ЗАДОКЕАНСКИ ГОСПОДАРИ,ТОВА ОБАЧЕ НЕ ПОПРЕЧИ НА АРБИТРАЖНИЯ СЪД ДА НИ ОСЪДИ И ДА СИ ПЛАТИМ КАТО ПОПОВЕ НА РУСНАЦИТЕ ЗА РЕАКТОРИТЕ.СЕГА ТИКВАТА И ГЕРБАВИТЕ СЛЕД КАТО СЕ ИЗРЪСИХМЕ МИЛЯРДИ ВЗЕХА,ЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА СИ ПРАВЯТ УСТАТА ЗА РЕСТАРТ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ,НО ЕК НИ ПОРЯЗА,ЧЕ ТОВА ВЕЧЕ Е НОВ ПРОЕКТ И СТАРИТЕ РАЗРЕШТЕЛНИ НЕ ВАЖАТ,КОЕТО ЗНАЧИ ,ЧЕ ТИКВАТА И ГЕРБ ЗАВЛЯКАХА БЪЛГАРИЯ С МИЛЯРДИ

49

Въпросче

преди 5 години

Леко въпросче така да задам аз - пристигна ли танкера с шистовата газ от САЩ?

48

NEKOISI

преди 5 години

До Анонимен 53E PA GREI SE NA KIUMUR BE!!!

47

Аз

преди 5 години

Тръбата на унижението. От 50 г продваме газ на турция следващите 500 ще е обратното, видими резултати.

46

Анонимен

преди 5 години

Газпром казва че няма решение откъде ще мине , ЕС трябва да одобри ако се реши да е през България обаче нашите разбирачи едно си знаят едно си баят.Не през нас ще мине и това е ! - наредили са се вече на клона и чакат паричните потоци и си фантазират как от милионери ще станат милиардери и ще имат ферари с цвят червен едно за Путин и две за мен.

45

Анонимен

преди 5 години

Мегапроект като Турски поток се винансира от правителства и големи банки. Това надявам се, че е ясно на всички. През октомври 2016 с подписва договора, а в началото на 2017 започва строителството.Та как си мислите, причтели, че един мегапроект изведнъж ще бъде променен ей тъй без подписите на важни люде и без банките да са наясно с това. Отворете нет-а и вижте къде отиват тръбите на Турски поток, отиват в Гърция - това е проекта Турски поток.

44

Василев

преди 5 години

Селяни, трябват ли ви още доказателства че на този свят всичко се решава от Путин?Агент Фагот Блоуджобсън, ЦРУ!

43

Анонимен

преди 5 години

Оставка за бойко борисофф .Наместо да имаме Юженпоток от Черно море директнодупедавецът доведе нещатада имаме Турски потоки този завой е зарадихъба с който се опитва дазамаже некомпетентносттаси да отстоява националнитеинтереси в Брюксел . Загубитеса милиарди .Ако прибавими простотиите на герп поБелене -- само един деградиралнарод може да търпи таковауправление .