62

За къФ чеп ни е

преди 5 години

Прескъпия рушки газ ?Малко ли са ни изедниците Лукоил?!

61

Джендърите

преди 5 години

У парламенто бързат да фанат *** за....тръбата

60

Анонимен

преди 5 години

американците получават втечнен газ с танкери от руското находище ямал- северен ледовит акеанно от къде под.лоите на банкянската под.лога да го научат като си четат само опорните точки и плещят глупотевиниа това с турски поток си е направо гавра със страната ни и тия гробари бият тъпанаабе само народен съд ще ни оправи

59

Анонимен

преди 5 години

Полша не случайно не даде тръбите на северен поток да минат през нейна територия.Руснаците ги прекараха през морето на ужасна цена.Сега Полша си е екстра без руснаци.

58

Блядовете продават

преди 5 години

На султана газ за 100 долара на метричен тонА нас за 400Да ходят да търсят баками другаде

57

House M.D.

преди 5 години

Антинародните представители вече започнаха да правят метани за единия метан.

56

Анонимен

преди 5 години

До За къФ ух им еТи за транзинтни такси които идват в държавата само от това че минават тръби, който са милиони чувал ли си ?

55

Кремълският педерст

преди 5 години

Разпалва войната в Сирия за да не дойде катарска тръба в ЕвропаОбаче израрлците му го втъкнаха Отзаде-пускат своя тръба по дъното на Средиземно море

54

Анонимен

преди 5 години

Славун и това забрави да попита вчера вожда. Как се чувства със загубените първи 400 млн. от отказа за тръбата да мине през нас. Щото тази година щеше да е първата вноска за транзита. Отделно цената на газта щеше да е по друга за нас. Надявам се някой ден да го разпита подробно истински независим прокурор

53

За къФ ух им е

преди 5 години

Потреблението на газ у нас е смешно малкоМожем да си гл доставим отвсякъде И без ледерхските изнудвачиАре у лево

52

Анонимен

преди 5 години

Евала на поляците не дадоха тръбите на северен поток да минат през Полша.Евала...

51

АПОКАЛИПСИСА

преди 5 години

Чета коментарите и за пореден път се уверявам , че няма по загубени политикани от цървулите български !!!! То не копаха за нефт и газ , то не таковаха мамата на гадните руснаци ,то не нацелуваха американските *** с цел доставка на втечнен газ от Америката , то не бе чудо ... За справка на драскачите тук : 1.САЩ внася втечнен газ в огромни количества от Русия 2. Турция си оплете кошницата с ..Русия 3. Европа си оплете кошницата с Русия 4. Азия си оплете кошницата с Русия . Ручайте жабета

50

До Анонимен 39

преди 5 години

Ти пеерезд ли си или да? Невинната сирийска детска кръв е пролята от ислямисти, финансирани от САЩ и СА. Някои куршуми и оръжията, от които са изстреляни имат цифрата !0 в кръгче и са произведени в китно подбалканско градче и изнесени със знанието на сегашното ни марионетно правителство. А Б.Б. и Негово Величествено Величество играха танц със саби (не по Хачатурян) със саудитските престъпници. По-голям срам изпитах само, когато нашичкият ходи да плаче пред Путин, но му показахаКузькину мать!

49

Анонимен

преди 5 години

Ама както виждам министърка на туризмаОооооо, ама ти си бил русский человек бе, що направо не си каза?

48

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябвал руски газ , по-добре бил втечнения американски . Верно ли ? Затова ли баба Меркел си построи Северен поток и здраво смучи от тоя гаден руски газ , докато на нас ни забрани Южен поток. Ей много са прости тея германци , евала *** цъвтиш от ум !

47

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, българинът зависел от руските туристи... Ти майтапиш ли сеХахаха, българската министърка на туризма се набира на крака в Москва да моли за руски туристи, майтап бе!

46

до неразбралите

преди 5 години

Ако знаехте, колко руски туристи летуваха в Крим, това лято,щише по-различно да говорите.

45

Анонимен

преди 5 години

Колко му трябва на Андрешко за да изпадне в еуфория от един фейк. А още по яко ще го преметнат, ако не е фейк !Рускотурския паток ще още по-дебел от украинския, ама ще е братушко-аркадашки !

44

АНТИ

преди 5 години

Стига сте врЯкали, бе !Ран-Ът трябва да изпълнявате !

43

Анонимен

преди 5 години

Вън руснаците от България. Вън !!!!!!!!!!!!!!