37

рашка говняшка

преди 5 години

В Пpoсия хората под прага на бедноста достигна 40%. Има *** които просто така правят мръсни неща не за собствена изгода, а за развлечение. *** е паталогичен пример.Тя знае че няма да вземе властта и затова си отмъщава като бърка гoвнaтa.Тези демонстрации са израз на набраната злоба на комунистите срещу успехите на България.

36

Наглост

преди 5 години

Ха-Ха,мъжът на другарката вдига горивата,ама тя протестирала!А Кауня ,показал на Париж Деса и си дошъл!!

35

Анонимен

преди 5 години

Нинова да не се обажда.

34

Байфидан

преди 5 години

До 34. Да де, добре, ама като искате оставката на правителството, зададохте ли си въпроса след това падат ли цените на горивата? Щото те май не зависят от него. И по-важното - замислихте ли се след това правителство кое идва и какво се случва. Защото за младите не знам, ама ние по-старите този салам сме го яли.

33

Анонимен

преди 5 години

Всички трябва да излезем и да подкрепим протестите.За доброто на всички.

32

Анонимен

преди 5 години

Другарко ние сме по улиците но не за да те качим на власт а да вземем власта от такива като теб и Филията с Мас. Този път ние народа ще излъчим превдставители да ни управляват. Има много кадърни на които не им се дава път от такива като теб Филията с Мас и Шесте апартамента. Този път ще е много по различни другарко импексова. И вземи да върнеш милионите приватизирани от народа а сина ти да се прибере от кравария и да бачка като докер на пристанището. Достатъчно ни правихте на ***.муни другарко.

31

Анонимен

преди 5 години

Всеки следовател или въобще правист като види закръглените вежди на въпросната джендърка, веднага разбира че си има работа с мошенник.

30

Анонимен

преди 5 години

До ай сиктирСериозно? герб крадат така ли? Може и така да е. Но в сравнение с това което окраде БСП и подобните им преди, това все някак би могло да се преглътне. Защото има неща които излязоха наяве и някой наистина това не може да го понесе.И точно на кака Корнелка доста й се бяха разклатили краката по едно време, точно по тази причина. Някой се опита да се разприказва, но бързо му затвориха устата.Така че внимавайте какво си пожелавате, малко повече ум, а не проста омраза няма да е излишен

29

Бсп са гадове

преди 5 години

БСП не може да управлява добре. Даже и да иска. Защото кадрите й са с демоде соц. манталитет, а са и некадърни. Това го видяхме нагледно и при Виденов, и при Орешарски. Станишев много се перчеше през 2013 как щели да спасяват и променят България и вудяхме какво стана. Като за начало ни прасна Пеевски за шеф на ДАНС. Не, мерси.

28

Проктолог

преди 5 години

Да де ама на мен ми е все тая, че ги подкрепяте. При всяко управление на БСП и 40-те разбойника започва подготовка за фалит на някоя банка, наливат се едни милиарди в енергетиката, а после няма нищо само дупка. Спират се еврофондовете. Все такива забавни неща. Една магистрала да бяхте направили поне, управлявахте доста години, но не. Сегашните и те са мани недей. Строи се ама с какво качество? Краде се и то яко. Определено обаче, лицето Нинова не става за премиер и няма да спечели избори сега.

27

Анонимен

преди 5 години

защо блокираш магистралите ***.*** пред Народното събрание и пред Лукойл дето работи мъжът ти.

26

Граовец

преди 5 години

Ами да отидат пред Лукойл. Защо блокират София?Да не би Бойко да формира цената?Значи мъжа на Нинова вдига цената на горивата, а после жена му прави протести като плаща с нашите пари.То по голямо лицемерие от това няма как да има.Къде е ДАНС да разработи тази крадла?

25

Българин

преди 5 години

Като гледам какви са мутри лицата на протеста ми е ясно и кой ги е изкарал на улицата. И как да не подкрепи своите хора ***

24

дам

преди 5 години

Трябва да ги затворим в парламента и докато не излезнат с решение тези всичките да не ги пускаме навънка а не само да бягат с оставки и нищо да не се променя.Както и да запалим нефтохима + Златев.

23

работодател

преди 5 години

Интригантите са много активни напоследък. Това е добре за бизнеса.Благодарение на активизирането, човек може по-лесно да идентифицира субектите.Аз прочиствам л.с. периодично.

22

Бсп са гадове

преди 5 години

Има си хас да не яхнат и тези протести. А как ще свалят цените на горивата ми е много интересно.

21

Анонимен

преди 5 години

Мъжът на Нинова е от големите шефове в Лукойл. Протестирайте срещу Нинова, по-скоро!

20

......

преди 5 години

Какво се радва тая овца да не си мисли ,че ще дойде тя на власт крадливата гад.

19

Schark

преди 5 години

Защо ли не се учудвам. Чакат на гюме нови избори!

18

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

БСП да се скрият.Хора не давайте на тези да яхнат протеста.Това е наша война срещи цялата пасмина.Всички вън и на съд.