63

Анонимен

преди 5 години

Българите не мислят като теб!

62

Истина

преди 5 години

Още никой ли не е рзбрал, че Ако изморите променяха нещо щяха да ги забранят.

61

seira

преди 5 години

БРАТЯ И СЕСТРИ!БЪЛГАРИ!ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

60

Анонимен

преди 5 години

Хора,четете информиран.нет!Днес там има страхотни статии!Гражданска-над 600лв.!Такса туризъм,ако работиш в София и децата ти дойдат на гости за повече от 24ч.????!!!!И още.....

59

Аз

преди 5 години

Късно е либе за китка! Сбогом!

58

Анонимен

преди 5 години

Лошо е когато си бил в помощно училище да твърдиш подобно нещо.

57

Sasesa

преди 5 години

Hahaha...partia uedinenie....na bg izbor za bg prezident, ..... izbrahte uedineni 2 v 1 prezident i harema mu...s sichkite im deca i rodnini...hahahaha....nadminahte turskata imperia na sultan Osman Velikolepnii....

56

Анонимен

преди 5 години

Колко станаха апартаментите на Цецо??6, 8 или 10...............обърках се вече!!!

55

babavi

преди 5 години

Едно десетилетие на власт и сега тепърва ще започват да решават проблемите на хората ...

54

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 43За да ги набутаме всички в панделата първо трябва да има работеща независима съдебна система, в която кариерното издигане е заради показани високи професионални и морални качества, а не заради партийно протежиране!Докато не се наложи от гражданското общество като в Румъния независимост на съдебната система ще им да чакате да влязат в панделата!

53

До анонимен за 6-те

преди 5 години

Не са 6,четох,че са вече 13!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Сега ще гласувам за партията на президента Румен Радев "Единство"............хубаво име е измислил той, но по-добре щеше да бъде "Единна България"..............като "Единна Русия"!!!

51

АБВ...

преди 5 години

ТЕТКА КРУШОВИЦА , ВЕЧЕ Е НАЗНАЧИЛА БИВШИЯ МЪЖ НА ген.ДЕСИ /деп.СВИЛЕНОВ/ЗА НАЧАЛНИК НА ПРЕДИЗБОРНИЯ СИ ЩАБ , ЗА ДА УСТОИ НА КОНКУРЕНЦИЯТА ПА ПАРТИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ-"ЕДИНСТВО"!

50

Анонимен

преди 5 години

Цветанов отсече: България не се нуждае от предсрочни избори! - /продължение/ - че още не сме замели следите и ни пари под краката!

49

Анонимен

преди 5 години

Цецоооо,Цецо когато гужа Банева каза че имаш шест апартамента,що не го отрече,бе Цецоооо....Тоя проблем кога ще го решим,бе Цецо?

48

V

преди 5 години

ДО 46 Ами нямат .ама си оправят техните заплати ,а народа да се избие. А ще става и по зле. Държавните поръчки и европарите имат двойно негативен ефект върху икономиката и тия дето ги набарат обществените пари ще си живеят на гърба на тия дето трябвало да бачкат за все по малко пари .ФУНКЦИЯТА НА ПАРИТЕ НЕ Е ДА СЕ КУПУВА ВЛАСТ И ВЛИЯНИЕ .А те само за това служат в ЕС . Не създават работни места и не улесняват и кой знае колко търговията .Парите са измислени с прагматична цел за благото на всички

47

Анонимен

преди 5 години

Цвъчко мамин златен от що се плашиш неразумний, нали вече оптимизирахте процеса - вече не се налага да печатате бюлетини... направо си фабрикувате изборните протоколи - по-сигурно и евтино е ...

46

Анонимен

преди 5 години

Що е то мазохист ? --Бсп на път за поредната си загуба на избори

45

seira

преди 5 години

ОТНОВО ЛЪЖИ!ЕВЕНТУАЛНОТО "ПАДАНЕ" НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е НИКАКВА ДРАМА!ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗА ЛЕГИТИМНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НА ПАРЛАМЕНТА.% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС:ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14 %ОБЩО ПАРЛАМЕНТ: 42,34 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ: 21,53 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ОБЯСНИ:ИМАТ ЛИ ПАРЛАМЕНТЪТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НУЖНАТА ЛЕГИТИМНОСТ?!ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" В Р БЪЛГАРИЯ?!НАРОДЕ!!!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Така ли?! Народът решава, а не марионетки поставени!!!Ти нИдей ' ногУ зна! :)