357

До бизнесмен

преди 5 години

Кой доволен кой не ние си работим, врявата я вдигате вие, и най вече набедените "бизнесмени" Ти от кои беше че не разбрах?

356

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът нищо няма да разработи и никога нищо не е разработвал. Бизнесът няма идеи, визия, перспективи, няма умствен капацитет за каквото и да било.

355

ха ха ха

преди 5 години

До АнонименБизнесът нищо няма да разработи и никога нищо не е разработвал. Бизнесът няма идеи, визия, перспективи, няма умствен капацитет за каквото и да било. .Ми станете вие бизнесмени бе, щом имате визия, идеи, перспективи и умствен капацитет? Защо не станете бизнесмени ами броите левчетата дали ще стигнат за да платите парното?

354

Бизнесмен

преди 5 години

До ИванНе сме в Индия да работим за 300евро и да сме доволни....Ами стой си недоволен, никой не иска от теб да си доволен, кой те кара да си доволен? Важното е да работиш. А щом си недоволен може винаги да напуснеш и много здраве, никой не те кара насила да работиш и да мрънкаш.

353

Анонимен

преди 5 години

Какво ми слагате звездички ? Вече не може да напишеш роми с истинското им име?!

352

Иван

преди 5 години

Не сме в Индия да работим за 300евро и да сме доволни...

351

Анонимен

преди 5 години

До Счети 374Бизнесът нищо няма да разработи и никога нищо не е разработвал. Бизнесът няма идеи, визия, перспективи, няма умствен капацитет за каквото и да било. Чака наготово. Бизнесът е на принципа- "Трябва ми за тая и тая работа 1 човек, за 2-3 месеца и после ще го изритам без последна заплата". Обаче не е наясно какъв точно човек му трябва и взема този, който е съгласен на малка заплата.Такъв бизнес какви обучения ще организира?! Работа от днес за утре.

350

Анонимен

преди 5 години

Как да работя за тоя дето изгони младежта на Б-я и цял ден го п...увам.....по корем ще се влача при тези няма да работя ,нищо не им ща ...

349

Гербер

преди 5 години

Чувствам се силен, защото съм Гербер!

348

Кръстьо Костов

преди 5 години

До Бойко БорисовМоже и да работят ... закратко и например 10% от тях.А другите що бели, обири и т.н. ще направят ...А колко мутри и полицаи ще артисат покрай тях ..."Глада е по-силен от трифазния ток"

347

Бойко Борисов

преди 5 години

Обещал съм на бизнеса за 4тия ми мандат в периода 2021-2025 да внеса 20 000 индийци, 50 000 виетнамци, 70 000 пакистанци, 100 000 негери и 110 000 бангладешци

346

Анонимен

преди 5 години

За без пари "тц"

345

Анонимен

преди 5 години

Надявам се наистина да внасяме БЪЛГАРИ с БЪЛГАРСКА КРЪВ в България, а не това да е троянски кон, с който да ни напълнят с мyмyни и пясъчни хора!

344

Аз

преди 5 години

Пълни глупости :) кой ще дойде да бачка за 250 евро ахаха хах ах хасхд хасхд хасх асхххахахахаахахах ах ха хах аххаха

343

Счети

преди 5 години

По статистически данни имаме 4 248 503 души работоспособно население, от тях са заети 3 150 300 души или реалната безработица е 1 098 203. По данни на НСИ безработни са само 182 хил. души(на теория това са хора, които наистина търсят работа), тоест имаме 916 203 души, които са трайно безработни и не желаят да се връщат на трудовия пазар. Защо бизнеса не разработи програми, за да наема от тези лица, а ще търси кадри в чужбина ?

342

7+

преди 5 години

Да намалят още заплатите и ще намерят!!

341

Така е

преди 5 години

Що някои си мислят че от Украйна , Молдова , Западните покрайнини са по глупави от нас.Нищо няма да излезе.Решението. Стипендии от работодателите с обвързване за определен период.Преквалификация.Нормална заплата. Детски градини , почивка и премии на работниците.Спасението на давещите се е в самите тях. Нали при капитализма държавата не се меси в бизнеса?Така е като не искате да делите печалбата с работниците.Оправяйте се тарикати.

340

V

преди 5 години

Аз само да питам . Ами ,,бизнеса,, като е намерил вярната формула ,защо не купува имоти и да ги раздава на работниците ??? Или идеята е ние да ги купуваме ,а бизнеса да ги раздава :))) ха ха ха Тия стават все по нагли .Ами действайте ве .Има много евтини имоти купувайте .Ади чи ши са свършат .По бързууу .Не останаха .Не са бутайте ве!!! По полека ши има за сички .Народа ши плаща .Безплатни имоти за всеки украинец ,даже два :))))

339

Анонимен

преди 5 години

така е, не стига, че ни дават работа хората, ами вече искаме и да ни плащат и то да било реално за положения труд, никой не мисли за бизнесмените, че тези хора имат разходи и не могат да се лишат от печалба, това трябва лукс къщи, коли, любовници, много средства иска да си бизнесмен. А на мен като работник за какво са ми - да има заедин хляб, кисело мляко и кутия контрабандни цигари, а а ко имаш семейство още по лесно, щото и жената ще работи, но за бизнеса не е така просто...

338

Михал

преди 5 години

Сега ако "безнесмените" свалят розовите очила няма да им се наложи да внасят нещо което не се внася на фона на минималната работна заплата!Това общо взето е ясно на всички,че няма кой да дойде от майната си за жълти стотинки!