71

Анонимен

преди 5 години

С такива като него е пълно - лабилни и с болни мозъци, които слагат маска за пред хората, а насилват и издевателстват вътре в семейството си! Не могат да се справят с проблемите си и от безсилие унищожават най-близките си поради невъзможност да излеят насъбиращия се гняв в самите тях.

70

99999

преди 5 години

До Анонимен 66 За съжаление ги закриват една по една , останалите и са препълнени

69

Анонимен

преди 5 години

До 64Психиатричната помощ в България отдавна е унищожена! Така че всички изтрещели са около нас!!!-Че те психиатрите са най-луди сред "нормалните" и най-нормалните сред "лудите"! Не безизвестният д-р Михайлов е типичен пример за това мое твърдение! Хубаво го наблюдавай в интервюта ... самата му дикция и начин на изказ, са повече от красноречиви...

68

Анонимен

преди 5 години

ИСТИНАТА ,ЧЕ ТОЗИ УБИЕЦ Е ПОЛИЦАИ

67

Анонимен

преди 5 години

Щото и полицаите не знаят как да реагират в подобни ситуации

66

Анонимен

преди 5 години

масоните, писали под мен, пак го обърнаха на насъскване: сега вече насъкването е обърнато в плоскостта провинциалисти - софиянци (то не, че изобщо е останал жив кофиянец)! ей, спрете се с това насъскване и противопоставяне на хората по всички възможни начини, няма да ви въртим и без това мелницата, колкото и да се опитвате да създавате "напрежение във веригата", защото знаем, че именно отказ от въртене на мелница, е най-лесният начин .......да се приключи с тази Система!

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеТъпчо, я отиди в на запад всичко е чужда работна ръка за университетите да не говорим с мики маус либерастки дипломи

64

Анонимен

преди 5 години

Просто психопат.Жена му го издразнила-застрелял я.После се сетил че и детето му по-скоро ще му пречи и него го очистил.След тва му дошло просветление че най-вероятно ще лежи в затвора.И кво да прави,кво да прави ми да инсценира самоубийство.Чудя се кога ще каже,че малката му е налетяла да го души и коли с ножа сборичкали са се и той в състояние на абсолютна крайна самозащита я е гръмнал в главата.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67тази в Курило още работи

62

Анонимен

преди 5 години

Има ли работещи лудници в България?

61

кука

преди 5 години

Охранителниа "бизнес" в бг дава работа на над 100 000 души. Но там работят предимно пенсионери или такива, които нямат абсолютно никакви знания и умения. Заплащането е символично и рядко надхвърля 2,50 лв. на час. Как убиеца е назначен за охранител е ясно - няма хора. Но как е придобил право да има лично оръжие при формално строгите изисквания за това е сериозен въпрос.

60

Анонимен

преди 5 години

Психиатричната помощ в България отдавна е унищожена! Така че всички изтрещели са около нас!!!

59

Ханс

преди 5 години

Нека всеки *** да се чуства малко виновен, защото именно с насаждане на песимизъм и пропагирането на такава, много хора се виждат в депресия и безизходица и постъпват така. Също принос има и за медиите, които всяка негативна класация слагат на първа страница, а всяка позитивна - на последна. Защото знаем, че папагалите с все едни и същи коментари не се интересуват от позитивни неща, а само от негативни с които може да намерят оправдание за личните се провали. Лека му пръст на момиченцето

58

софиянец

преди 5 години

До АнонименТам е всичко друго, само не и гето! Особено този блок.-----------------------Споко градски, простено му е да не знае. Той е чул само за вади, ливади и т.н. (Манастирски ливади, Кръстова вада). За него това е София, пазарджишките ниви.

57

ОРА

преди 5 години

Добре бе, не мога да разбера, убил жената, хайде ама да си гръмнеш детето, аз това не мога да го разбера..Колкото и да си психопат да си убише детето това е нещо против природата.. не мога да го осъзня..Родител съм, имам дъщеричка малко по-голяма от неговата, той не е човек просто, ... уж за всичко си имало причина ама тук не намирам логика....

56

Анонимен

преди 5 години

До Чочо падаринаВъпреки, че ъм селянин от Сандански живеещ в София от 1995г. одобрявам.

55

Анонимен

преди 5 години

До .Оръжието дава свобода само на робите не се позволява да притежават оръжие запомни го.

54

Чочо падарина

преди 5 години

Поредните селяни дошли да мърсят София. Айде може и без тях.

53

Анонимен

преди 5 години

Живеещи обикновенно в гетата на София (Надежда, Свобода, Люлин, Хаджи Димитър и т.н.)-----------------------Там е всичко друго, само не и гето! Особено този блок.

52

бг

преди 5 години

Когато крайно неумни хора, не само интелектуално, но и емоционално встъпят във връзка и създадат дете резултата почти винаги е раздяла съпътствана с агресия и от двамата. В случая се е стигнало до трагична крайност.