30

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ = гадове за единно разграбване на България.Искаме си БСП на власт................и всички крадци и предатели на България..........в затворите!!!

29

Румели паша

преди 5 години

Управителя на Румелия на посещение при Падишаха...Машала Бойко ефенди, чок гюзел...

28

Анонимен

преди 5 години

Така,както вървят нещата,след такива ЧЕСТИ срещи между Малкия и Големия султан,в близките години ще ставаме вилает на Турция!Неизбежно е!ЕС направо ни е харизал,като засега сме федерати на границата,а след това тя ще бъде преместена по Дунав!Така е и това наше "бъдеще",усърдно работихме и работим ВСИЧКИ НИЕ!Работим,най-вече,когато гледаме,като стадо и нищо не вършим.А ония отгоре,че и отдолу,си вършат!А ние,спим и спейки,изчезваме! За оцелелите - хващайте турския език и Корана!

27

Анонимен

преди 5 години

Ердоган си каза директно:"Ние се възползвахме от грешката на България"(имайки предвид, че "Южен поток" стана "Турски поток").ББ сега ще се моли за евтини транзитни такси..........всички ГЕРБ-ери да започват да учат турски, да купуват шалвари и фесове и да учат Корана..............дори ДПС не са причинили по-големи рани на България от ГЕРБ-ерите!!!

26

Наблюдател

преди 5 години

И вероятен бъдещ освободител от р-омският терор.

25

Анонимен

преди 5 години

Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва.

24

Анонимен

преди 5 години

Ердоган си каза директно:"Ние се възползвахме от грешката на България"(имайки предвид, че "Южен поток" стана "Турски поток").ББ сега ще се моли за евтини транзитни такси..........всички ГЕРБ-ери да започват да учат турски, да купуват шалвари и фесове и да учат Корана..............дори ДПС не са причинили по-големи рани на България ГЕРБ-ерунгелите!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Борисов им подари Южен поток. Не ще си го обичат, а направо Ердо паметник да му построи приживе. Едва ли някой е направил повече за Турция от Борисов. За сметка на България.

22

Анонимен

преди 5 години

Айнщайн е казал следното:"Само Вселената и човешката глупост за безкрайни, но не съм сигурен за Вселената!"Решенията на ГЕРБ по безспорен начин доказват колко прав е бил великият учен!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Бате Бойко харесва ли жени?

20

Анонимен

преди 5 години

Скоро турците хубаво ще ни обръснат с едни изгодни за тях транзитни такси за руската газ...............ББ, ЦЦ и другите ГЕРБ-ери ще напълнят банковите си сметки още повече...................а вие ще ревете, че купувате скъпа газ...................гарантирано от Ердоган-султан и ГЕРБ!!!Добър вечер, селяни прости!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Супер Боце как бързо се преориентира, голям държавник, мъдър политик, смел пожарникар

18

Анонимен

преди 5 години

Българската енергетика беше окончателно и безвъзвратно унищожена по времето на управлението на ГЕРБ-ерите!!!Няма "Южен поток", няма АЕЦ - Белене.............има "турски поток" и газови хъбчета, които стоят празни и чакат газ от Близкия Изток........за да сме били енергийно независими от Русия.............американските сенатори добре свършиха работата си!!!БГ-политици............стана ясно, че нямат топки............могат само да слушат и да козируват!!!

17

До маймуната

преди 5 години

Ще вземе хаххах един... най-много да го повозят на кабрио, ако мв разбираш

16

До смахнатия професо

преди 5 години

Ти полудя ли ***?! За какво да клекне някой пред ББ?! По-скоро той клечи! Толко си проста, че няма като теб! Биеш ***!

15

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще се моли сега на султана Ердоган за по-ниски транзитни такси за руската газ.....................така е , ГЕРБ-ери!!!Вместо да станете независими от Русия, сега сте двойно зависими, хем от Русия, хем от Турция...........няма "Южен поток", има "Турски поток".То бива да сте ***, прости, елементарни, неразбиращи от енергетика................ама от вашта простотия няма по-голяма в цялата Вселена!!!

14

България над всичко

преди 5 години

Турция и Гърция са най-големите врагове на България на Балканите!!!Не научихте историята ............нали???Не ви ли стигат 5 века турско робство и близо 2 века византийско робство??

13

Истукан

преди 5 години

Затова Бойко си спечели първото място на изборите, а именно, защото открива нови летища и джамии в Турция и България. Непрекъснато реже лентички при откриване на нови джамии. ДПС-то и Турция са на негова страна. А вие си мислите, че сте се отървали от ДПС, ама не, ГЕРБ е на страната на ДПС, както и фалшивите патриоти, които съвсем скоро ще си сложат фесове. Нищо чудно да видим и коалиция между ДПС, БСП и патриоти.

12

Анонимен

преди 5 години

Аман от Бойко, само през комунизма беше хубаво тука и си искаме БСП

11

Пламен Василев

преди 5 години

Много интересно Бойко ,как се умилква като паленце на Турчилята .