98

Мишо

преди 5 години

Между комунистите, социалистите и олигарсите разлика няма. Всичките са банда некадърници получили неща наготово и продали България за жълти стотинки.

97

месара

преди 5 години

Когато има някой реално осъден и затворен, тогава може да се говори за действия. Другото е парлама за овчеството.

96

дон

преди 5 години

А толкова време къде бяха ЧЕСТНИТЕ БИВШИ КОМУНИСТИ?Не виждаха ли как крадат техните съпартийци,или като е наш човек може???Глупаво племе!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Пари има но ако не се борим за тях ще бъдат отграднати от управляващите (исках да кажа усвоени) за техни си нужди.Абе професоре, ти откъде знаеш, че пари има? Знаеш, защото ГЕРБ го казаха и в такъв случай, защо им е след като са го осветлили, да крадът. Тезата ти издиша от всички страни! Лъжец и провокатор!

94

Факт

преди 5 години

Трети ден този сайт не смее да публикува и ред за протестите, които протичат в страната. Представете си за каква цензура става дума. Годината е 2018 г.

93

До Solar power

преди 5 години

Всеки има право да се бори за правата си. Майките го правят затова ги и подкрепям. Бори се и ти за това в което вярваш. Искам само да ти напомня че 1989 г. мина преди около 30 г. години и ако ти си останал там аз не съм. Вече сме демокрация и всеки може да се бори за това което иска. Пари има но ако не се борим за тях ще бъдат отграднати от управляващите (исках да кажа усвоени) за техни си нужди.

92

груп

преди 5 години

Разликата е, че този не е рязал подводници.

91

Анонимен

преди 5 години

На всичко отгоре стават и нахални.Кресливите майки не са нахални, а НАГЛИ и БЕЗОЧЛИВИ като техните подстрекатели!

90

Анонимен

преди 5 години

До ЖекоБанев една тоалетна не е създал през живота си. Той може само да разрушава и по това се познава че е социалист.-трябва да си много голям кре тен, за да наричаш бивш партиец - олигарс - "социалист"!

89

Solar Power

преди 5 години

Сега кресливи майки да не се съдите,че след 3-4 години половината от "римлянчетата" ще имат разни псевдо болести .... дископатия например или други и ще вземат по 900 кинта :)Корупцията е при нас. Жалко за останалите работещи и плащаши честно данъци и осигуровки.... Няма да я бъде дълго :(

88

Лесно е!

преди 5 години

Зад всяка *** сделка в БГ търсете комуниста! Винаги ще го откриете, но няма да го осъдите, защото и вие сте същите комунисти!

87

Анонимен

преди 5 години

Тези комунистически изедници да бъдат осъдени на доживотен затвор, а тези от БСП-които са ги наставлявали, също да се издирят и затворят! След като е от "стар антифашистки" род е ясно кой е бил зад гърба му за опора. Нищо чудно *** да се окаже замесена.

86

V

преди 5 години

Бандитизъм .Тия вече никой не мой ги стигне по богатство .Само заграбения труд е достатъчно да си живеят до края на дните си .А колко ли струва труда в очите на мазни прокурори и политици никога не обличали работни дрехи през живота си ??? В България е невъзможно да се прави бизнес .Всеки може да те прецака с кражба на труд ;)Затова в САЩ за не плащане на данъци и труд ти вземат всичко до стотинка и те принуждават да ходиш в България да ,,правиш бизнес,,

85

Solar Power

преди 5 години

Кресливите майки са обида за всички нас. Защо едни деца ще вземат по 900 лева а други деца с РАК и дори такива които не им остава много ще вземат 40 лв. ?На всичко отгоре стават и нахални. В други ден ще излзнат да пискат,че искат за министър Стоичков или друго.

84

Solar Power

преди 5 години

До МнениеЗащо пък да си ходи . Аз го харесвам . Истината боли затова е истина. Оставка за нинова и кресливите майки.

83

Смирен депутат

преди 5 години

Няма как майбах да караш иска да имаш кинти,да бачка за 510лв минимална ли?

82

анонимен

преди 5 години

Следват другарите- олигарси от ДПС: Ковашки, Доган и т.н. Ще имат ли смелост да ги ударят?! Правителство и прокуратура, де!

81

Анонимен

преди 5 години

Толкова години докато грабеха тези и подобни къде бяха полиция и прокуратура?Каквото и да напишеш си като прочетен вестник! Прокуратурата Уважаеми има и сега остатъци от комунистическата номенклатура и досега е направено не много именно поради тази причина. Гарван гарвано око не вади! Но иде ново поколение прокурори и съдии и извършителите на престъпления ще получат заслужена разплата!

80

Ludoto Lenche

преди 5 години

...zashto na vsichki nai-bezochlivi kradtsi I prestapnitsi v Balgaria im vikat " biznesmeni " ?!??...Polititsite ni sa edni ot nai-golemite " biznesmeni " !!!!

79

Факт

преди 5 години

Наред с множеството протести които стартират днес, този срещу Валери Симеонов продължава в 17.30 пред сградата на Миностерски съвет. Аз ще бъда там.