26

zeus

преди 5 години

Като извадите наследствената панелка, която е включета в сметката излиза, че парите са в едни три процента от населението, все наследствени комунисти.

25

Анонимен

преди 5 години

Василев пак надхитри санитарите и взе да поства.

24

2

преди 5 години

....започват обучение 3-м и си на минимална ,да ама след 20 ден ти работиш пълноценно ,а получаваш трохи ... има и места който 3 м са задължителни....При несправедливото разпределение на доходи което е и основната причина за масовата миграция ,,най-много крещят тези който са на добър финансов пост ,те постоянно говорят ,че другите не могат. За да защитят своето положение и право да доминират и по-този начин желаещите да работят в Бг.заводи намаляват всеки ден ,докато изчезнат напълно.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен19Колко апартамента и ниви имаш?

22

Анонимен

преди 5 години

49,9% от българите разполагат с между 10 хил. и 100 хил. долара----------Баф тея бедни българи, то в Америка хората нямат 100 хил. долара :)

21

Анонимен

преди 5 години

до този дето пита пенсионерите колко имали...като гледам новините как мятат по 10-20 хил през терасите направо и аз се чудя имат ли нямат ли?

20

1

преди 5 години

Как преди 30 г. Българите можеха да работят в заводи ида произвеждат ,а сега от съюза на работодателите с представители Василев ,Домусчиев обясняват ,че не могат да работят и да произвеждат иискат от средните у-ща да излизат кадри подготвени специфично точно за техните предприятия ,като всеки знае ,че в един техникум се подготвя общо ,а осъвършенстването става в конкретното предприятие -- в някой случай прехода от у-ще до работник е много бърз 15--20 дена ,а като постъпиш на работа уж те обучава

19

Анонимен

преди 5 години

Kaкво стана с Ветко? Намериха ли го?

18

Анонимен

преди 5 години

Така на всеки възрастен у нас се падат по 23 984 долара..............е, а моите у кого са ? в дебитната ми карта има 10.28 лв...........ааааааааа..........а до пенсията остават 14 дена, а в портмонето ми има 8 лв...........ааааааааа

17

ВЪПРОС

преди 5 години

А, НЯКОЙ ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВА ЛИ ЗА ПРОИЗХОДА НА КРАДЕНИТЕ ПАРИ???

16

Анонимен

преди 5 години

Не ми разправяйте как 50% имат между 10 и 100 хиляди. Кажете ми в % колко притежават повече от тези 24 хиляди, които ги слагате за средна ст-ст, щом 7% милионери успяват да компенсират, а колко от тях са милиардери щото от милион до милиард също има голяма разликата, като от 10 и 100 хиляди?

15

Анонимен

преди 5 години

Много малко. Това е признак за бедна държава. Трябва да се увеличи предприемачеството и държавата да подкрепя младите компании, за да изнасят повече стока. Ако се разчита само на празнодумковции , които по цял ден плюят и не могат да създадат 5 лв ....файда няма.

14

ДАНеСепреработите

преди 5 години

Колко от тях са в затвора? ОКолко имат "висящи" дела? -Колко са бивши и настоящи държавни служители?Това означава аматьорщина и худ.самодейност (в повечето случай абсолютно незаконна) !!!Вземете най-после да се саморазпуснете и да оставите професионалистите да си свършат работата.

13

Анонимен

преди 5 години

Като се поместват такива статистики бъдете така добри да посочите каква част от тези 7000 милионери са били депутати или министри на всички е ясно, че у нас пари се правят, ако имаш вуйчо владика. Единици са тези които са успели сами без протекции.

12

Анонимен

преди 5 години

Те тия %са от парламента!

11

Анонимен

преди 5 години

Това са онези 7000 члена на БКП само толкова трябваше да бастисаме 89г. за да ни тръгнат нещата ама ги изтървахме

10

маркиз Дьо ла Панкур

преди 5 години

И за какво ни поднасяте такава "информация" ?! За да разберем , че у нас се краде яко ?!Ние това го знаем , даже знаем кои са крадците , само че информирайте когото трябва ,за да провери произхода на тези пари!Ама -сори - гарван гарвану око не вади !

9

Анонимен

преди 5 години

До 7А защо му е повече? Има хора, които са щастливи с по-малко!

8

Анонимен

преди 5 години

90% от възрастните категорично не виждат 23000$, така че хич не ми разправяйте колко по-добре сме от 2000 година. Просто една част от българите е успяла да крадне много повече и е забогатяла в пъти, а болшинството си е както и тогава

7

Анонимен

преди 5 години

До2 като нищо не правиш и това ти е много.