65

СТРАДЖАТА

преди 5 години

Признавам че съм мека китка и само троля срещу Русия.

64

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ НЕ СПАЗВА НИКАКВИ ПОДПИСАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ!!1А ТРЪМП Е СТРАХЛИВЕЦ КОЙТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗАЛИЧИЛ РУСИЯ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!

63

Анонимен

преди 5 години

САЩ са гарант на световните войни както винаги до сега

62

Също от Германия

преди 5 години

Русия е само машата с която китайците ръгат кравите. В крайна сметка Китай е смеещия се трети, както казват немците.

61

Анонимен

преди 5 години

Ракетите на руснаците са като москвичите и заскита....и като върхът на руската техника- бълващият талази пушек-кузя!Митовете на ушанките ще бъдат изпарени още при първият удар.А нашите русофили-гъзoлизци няма да може да ги откриете с лупа!

60

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

САЩ са гарант на човешката цивилизация... - иначе ни чака болшевизация, путинизация и ислямизация...

59

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Бай Дончо успя да озапти шишкото, който вече се отказа от ядрените си ракети /на глад не се издържа/... - и жужето ще кандиса...

58

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вовата е велик... - кръвни братя превръща в кръвни врагове...

57

Анонимен

преди 5 години

Този няма ли да смени плочата вече?! Стар грамофон, стърже на една и съща песен, откакто е на поста си.

56

V

преди 5 години

Всъщност този договор за ракети от 500 до 5000 км е в полза само на Европа.Не виждам що са го подписали. Да ги накарат да плащат за сигурност .Е румънците . купуват ф16 ракети пейтриът и започнаха протести. Мисля че това е пътя да се оправят много неща в Европа. Както каза Тръмп - Еврогейския трябва да се разпадне за да не избие европейците и да има свободен пазар. Ако ги притиснат да видим как ще плащат субсидии ;)

55

Анонимен

преди 5 години

Силната позиция на краварите се дължи на долара, който насила в Бретън Уудс договора беше "избран" за световна резервна валута. Конфликтът започна, когато БРИКС излезе със собсвена идея. Навсякъде освен в Китай краварите успяха да създадат кризи в страните. Прокси войната която водят може да изгори краварника един ден.

54

привет от Германия

преди 5 години

Никакво доверие на руските диваци и алкохолици !Историята помни , историята не се променя въпреки опитите на рубладжиите да променят и фалшифицират историята ! Отворете си очите и прочетете историческите документи и факти , вижте колко много е страдал българския народ от руските братушки ! Вижте сега как страдат украинци , грузинци ,чеченци и прочие !Колкото по-далеч от руските диваци ,толкова по-близко до просперитета , свободата и демокрацията ! Бийте по 2 крошета в главите на рубладжиите !

53

Анонимен

преди 5 години

Статистиката е безкомпромисна- за 243г. съществуване на САЩ не е имало нито едно десетилетие, през което те да не водили войни. За тези период има само 17г. през които САЩ не са водили войни- и те са 7% от 243. Най-дългият период, през който САЩ не са водили никакви войни е 1935-1940г. - времето на голямата икономическа криза. Данните са от американски източници.

52

Уф

преди 5 години

59 - прав сиЗащо да фъргат ракети по нас?Ние 10 год си имаме ракети ГРЪБ. Така разрушават че..сме по зле от ядрен полигон.Я фръкна туриста сега при арабите..Ще прави посолство в Сауди араб. И колко от нас ще се засилят на там,какво туризъм ли ще правим? Или нашите невести да одат на пкаж?Ама СА ще си направи тук град посолство с джамия..и..транжорна...да режат хората(си)

51

Анонимен

преди 5 години

При евентуална война *** Москва заедно с прасетата вътре направо ще сублимира!

50

русофил

преди 5 години

Аз съм голям патриот... - безрезервно обичам матушка рус, таварисшч Путин, Партията и българия...

49

Анонимен

преди 5 години

И този " бизнесмен " Тръмп ще избълбука в канализацията на историята...! Временно го поставиха там и изигра ролята си на клоун, какъвто всъщност е. Със смешните му инфантилни заплахи към СК, Русия и Китай, ускорява сам процеси, които не може да овладее. Истината е, че САЩ губи стремглаво позиции във всички сфери - военна, икономическа, политическа и т.н.

48

Анонимен

преди 5 години

Ин и Ян, вечната борба на противоположностите, между доброто и лошото. В края на краищата краварника ще бъде унищожен.

47

Анонимен

преди 5 години

Русофилите рускомирци до толкава са легнали в краката на Русия, че са готови ненормалника Путин да ги прати в рая с наземно базирани ракети със среден обсег, но да не засягат по никакъв начин военните интереси на Русия от унищожаване на България. Русофилът е на първо място българомразец и на второ място предател.

46

Анонимен

преди 5 години

Тия дни видях компютърна симулация с карта на света . На нея се показва как ще се променя радиацията в света 2г след атомна война и къде ще може да се живее, като се вземат пред вид ветровете и водните течения. Местата, които ще стават за живот са твърде малко и то ще е един живот. С действията си САЩ намаляват предвидимостта в света и засилват неопредвидимостта, а от това нищо добро не ни чака. По данни от някои автори след атомна война в света ще останат около 100 милиона човека.