76

21st Century

преди 5 години

Полковник Подолски споделя на Сталин:- Баба и дядо ги няма.А Сталин отвръща:- Знам, приятелю.Знам.

75

Анонимен

преди 5 години

А защо западните историци мълаха и сега още мълчат? Всички измислици за "жертвоте" започнаха да се тиражива след 90те от сороските НПОта. Преди това имаше толкова много западни радиостанции за западна пропаганда, толкова много руснаци имаше на запат и много предатели в тези радиостанции, защо до тогава и дума нямаше за "жертвите" по тези радоистанции?

74

Анонимен

преди 5 години

До ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !Сталин не е харизвал нищо на никого,ако не беше той,сега и малкото което ни остана,нямаше да имаме!

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонименинтевюта на близки на жертвите, защо мълчат историците, даже и западните...Тая глу.пост я пишеш под всеки материал за Сталин, за да отречеш жертвите му. Близките на жертвите отдавна са мъртви, това са събития още отпреди Втората Световна война.А защо 90те когато бяха живи близките на "жертвите" на Сталин мълчаха. Има милиони руснаци на Запад, защо те през 50те, 60те, 70те също мълчаха? Как пък сред милионите руснаци на запад не се намери и една "жертва" да даде интервю?

72

Анонимен

преди 5 години

Сталин е бил в пандиза за изнасилване и убийство.Нещо като Северин.После този факт старателно се прикрива от червените зомбари.Особено в България.Дори той си е признавал с половин уста "срещу природата човек не можел да се бори" с други думи като ти се притакова някоя женска действаш.Ромски романтики..

71

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИАми на съда е организиран по настояване на англичани,евреи и мисля че французи(или американци),*** на тях да се оплачеш и да питаш защо съда е избил тези хора и "интелектуалния елит",макар че според мен са постъпили правилно,но между виновните са попаднали навярно и невинни хора.

70

Анонимен

преди 5 години

Жертвите на Сталин с няколко ренегати и национални предатели, а благодарение на политиката на Сталин са спасени милиони човешки животи!Това е исторически факт!

69

Анонимен

преди 5 години

От 84Ко бе, кой не ме хареса ! Ми шамари !!!

68

Анонимен

преди 5 години

Голяма любов към Сталинката, ама за 2 месеца му забравиха всичките постижения и никой нио не казваше ... Чак 90те години, разни почнаха да го хвалят наново ...

67

Анонимен

преди 5 години

Неоспорими*

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83Неупорими източници и или се махай от тука !

65

Анонимен

преди 5 години

КомунизЪмЪ батенца, си е мамата си трака. Комшията ми пускаше по 9 доноса, защото един път преди 10 години се бяха натискал с дъщеря му. Добре, че татя имаше познати в 6то, че иначе, и аз щях да съм "предател".

64

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУмрял е на 75 години, през 50те. Ако беше на 35, да ми правиш конспирации, ок, ама 75 си е била доооста напреднала възраст за онези години.////////Има няколко изследвания,които доказват,че е отровен,включително и неотдавна направени.За отравянето и убийството на Сталин няма спор,никой не е оспорвал този факт.

63

Анонимен

преди 5 години

До шматка,какво е чудното 19% искали България да напусне ЕС а самите гов.еда които ги подкокоросват драпат за европарламента.Сидеров и консерватор стана,мисли за бъдещето няма само СЕРГЕЙ да е там я!!Докато Сидеров иска в европарламента тукашните МАЛумници които гледат АЛФАтв викат "вън НАТО и ЕС от България и обратното"чак човек да не повярва какви т.ъпанари живеят у нас.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Умрял е на 75 години, през 50те. Ако беше на 35, да ми правиш конспирации, ок, ама 75 си е била доооста напреднала възраст за онези години.

61

Анонимен

преди 5 години

До месараПрав си. Трябва. Предлагам 9/9 да е датата за това.

60

месара

преди 5 години

а в България кога ше има бдение в памет на жертвите на бкп?

59

Анонимен

преди 5 години

Как да позволят като в Москва управляват сталинисти,как да позволят като сатрапът Сталин е обявен за "добрия"а Хитлер за лошия и от т/ъпите западняци.Сега единият из/род е символ на зверство а Сталин видиш ли добричкия победител над злото,угодно забравят руснаците че Сталин и Хитлер са били съюзници и че Хитлер е националСОЦИАЛИСТ а СССР беше УЖ социалистическа федерация но по своята същност една мракобесна болшевишка сатрапия.Та и нас ни върнаха 100 години назад и сега и сега ни командорят ТЕ!

58

Анонимен

преди 5 години

Най-разпостранената версия е,че Сталин е убит с помоща на Хрушчов,който е подкрепен от външни сили(но не са немците,защото в този момент и немците са в лошо положение и нямат никаква власт).След идването на Хрушчов на власт,много от съветските позиции са предадени, включително и в Средиземноморието,а самия Хрушчов извършва доста противодържавни дела.

57

шматка

преди 5 години

Не мога да разбера защо все още има хора които не вярват в зверствата на Сталин.Дори КПСС ги признава след смърта му.В Бг е имало нареждане да се свалят портретите му от стените.Западни историци също са доказали убийствата.Е как може целия свят да казва черно само някой задръстеняци викат бяло та бяло