45

Анонимен

преди 5 години

Кадафи строеше водопровод до Африка. Затова беше и убит, така че не ни правете на баламурници.

44

Гунчо

преди 5 години

Американците имат 820 военни бази в 150 държави...да ви осведомя малко...

43

Сат

преди 5 години

Подкокоросват руснаците да нагазят още по-дълбоко влай ната. *** се превръща в селския ***, с когото всички сее бават.

42

Анонимен

преди 5 години

Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Украйна. Страни в които хората винаги са живеели в мир започнаха да се избиват един друг след намесата на САЩ и ЕС.

41

Анонимен

преди 5 години

Пази боже русия да те закриля!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Освен Ирак, Либия, Сирия, оказва се, че САЩ и ЕС доведоха до разруха още една държава, само че този път европейска Украйна.

39

концерни и картели

преди 5 години

Номерът, че Русия ни заплашва, отдавна не работи! Голямата заплаха за световния мир е хищната американска империя! Американските концерни и картели!

38

Анонимен

преди 5 години

САЩ и ЕС обявиха война на Ирак, Либия и Сирия, взривиха и убиха СТОТИЦИ ХИЛЯДИ цивилни. Като реакция ИД взривиха и избиха няколкостотин цивилни европейци.

37

Анонимен

преди 5 години

А как живееха либийците преди САЩ и ЕС да започнат да ги бомбардират?

36

Анонимен

преди 5 години

Терористите от запада и фащ унищожиха цъвтящата Либия. Пет години съм работил в Либия по онова недоносеното соц време. Толкова устроена и спокойна страна беше че сега като гледам по новините немога да повярвам че някога е била държава за чудо и приказ. Откакто Муамар Кадафи го убиха в Либия настана анархия. Това ли искахте бе краварите и западняците на това ли се кефите. На това ли му казвате Демокрация и Свобода. Когато умират хора и се лее кръв за вас е добре.

35

Анонимен

преди 5 години

Кат не моиш да си оправиш собствената страна , не ходи да бъркаш и да разваляш живота на другите .Некадърника никога не се избира да ръководи , просто е безсмислено .

34

Анонимен

преди 5 години

Каквото докосне русия изгнива. Примери колкото искаш: Азия без Ю. Корея, Япония, Сингапур и Хонг Конг, Северна Африка, Южна Америка без Чили, Източна Европа. Този тумор заразява и не можеш да се излекуваш поне 100 години. Пример България

33

До съвсем го закъса

преди 5 години

***,хич не са го закъсали! Руснаците ходят на почивки в Италия най-редовно!Нали ги виждам!Тъй,че,ядец,тая дезинформация си я задръж!

32

Анонимен

преди 5 години

До 38Прав си, не са 300 в Германия, над 100 са.А иначе САЩ имат над 700 бази извън страната им.Нядявам се ползваш интернет и можеш да намериш инфо. В Япония също имат голяма бройка.

31

Петрол и юани хаха

преди 5 години

*** да сте чували за петродолари , всеки грам нефт добит в персийския залив се търгува в долари , това е закон.Но смешното е , че Путин продава винаги в долари и само ако поискаш , тогава в друга валута.

30

Анонимен

преди 5 години

Като ви е толкова мила Русия на някои, защо не ни оттървете от присъствието си?!?!?!?

29

До 32

преди 5 години

300 воени бази дори в САЩ няма , но ти ги видя в Германия.Евала смешнико , защо Тръмп тогава беснее , че немците източвали страната му.

28

Unufri

преди 5 години

хич не е нова тази война, ами същата, която великите американски демократи започнаха. За тях всяка страна, от която не могат да цоцат, е или терористична или комунистическа.

27

Анонимен

преди 5 години

На Шанхайската международна енергийна борса официално стартираха търговете на петролни фючърси в китайската валута. Още в първия ден на борсата в Шанхай бяха сключени близо 63 хиляди сделки за повече от 62 милиона барела петрол, оценявани на 27 млрд. юана (4 млрд. долара).

26

иле

преди 5 години

РУСИЯ е единствената страна която може да въведе ред в Близкия Изток! не виждате ли колко години се водят завоевателни войни там от уж,,демократичните " САЩ, чиято цел е единствено да заграбват и експлоатират чужди ресурси и да печелят от оръжието си продавайки го там и без да ги интересува колко хора ще загинат