127

Анонимен

преди 5 години

нали именно бай Тошо създаде тия гета, факултета, максудам столипиново, филиповьи, ромската махала в Пловдив е била около 800 човека преди 9-ти и основно са били занаятчии - ковачи, кожари, калайджии, ромския пробелм започва да ескали ра 70-те години след като започва създаването на гетата, после през 80-те заедно с внасянето на виетнамци се пявяват и първите наркомани там, първо дишаха едно лепило "кале" беше пълно с такива около захарна фабрика, централна гара и т.н.

126

Анонимен

преди 5 години

139, а вие на колко години сте, ако не е тайна?

125

ИСТИНАТА

преди 5 години

Тоя май нещо не е със всичкият си! Трябва незабавно въвеждане на смъртно наказание! Даже ако е много зверско убийството като това например, да ги бесят като в Иран и Ирак на центъра всички да гледат...за добро назидание - СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ!!! Какво ми дрънка тая страхлива шушумига?!? Само едно ще му кажа: ако беше станало обратното и индиеца беше бастисан досега да си труп мой човек! Тия злобни до мозъка на костите си изчадия нямаше да ти простят и досега целия катун да се е изсипал пред вас!

124

Анонимен

преди 5 години

Само една контрастна справка за това, което се е случвало в България преди да дойдат престъпниците и убийци комунисти. През 1907 отпускаме заем на Франция в размер на 145 млн в злато. България е бедна, а??? Само смърт за комунисти те, това е тъжната истина, иначе няма отърсване.

123

Анонимен

преди 5 години

В края на 60-те, в квартала ни е било извършено тежко кримкално престъпление, от местен. Престъпникът е бил заловен още на другия ден и незнам дали е имало съд, но беше изпратен в Белене. Повече не се чу за него, но всички в квартала бяха доволни! Говоря за центъра на София!

122

Анонимен

преди 5 години

до 133 Май дядо ми ми я каза тази подробност, но ти нещо или си пиян или... че не можеш да ми прочетеш целия пост?

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонименромските гета бяха създадени именно при бай ти Тошо, име4нно това е проблема с ромите, гетата, защо не се разровиш в миналото преди да одйдат шумкарите на власт, дали в тогава е имало този проблем, не , този проблем с ромите кпойто е днес е следствие от гетата създадени при бай Тошо, още тогава започнаха проблемите с тях

120

Обективен

преди 5 години

Едно е сигурно - Виктория Маринова е поредната жертва на престъпното, богоборческо, комунистическо управление, продължаващо от 1944 г. до днес, за което сме виновни всички ние.Бог да я прости, а нас да вразуми!

119

Анонимен

преди 5 години

до 129 Е, чак пък средно образование. Гледаха да ги докарат до завършване поне на 8-ми клас 99%. Имаше и умни ромчета. Даже в нашето село имаше един който беше пълен отличник и ни разпердушини всички българи като интелект, но той беше един на 1000.

118

АНТИ

преди 5 години

Аз ще повярвам повече на мойто kуче,околкото фалшиви демократи да ме учат.Като сте толкова големи демократи,защо милиони напуснаха страната ?!А толкова пък сте и капиталисти,експлоататори изедници чисти.

117

Анонимен

преди 5 години

Има достатъчно документални филми за Белене и съдебните процеси срещу директор и надзиратели. Има ги в интернет, ако ви издържат нервите да ги гледате. Повтарям документални интервюта и материали заснети в съда със същите ***, които са извършвали нечовешки гаври. Страшно е, хора с очевидно тежки психически отклонения са раздавали някакъв вид болно правосъдие. За вноса на роми по комунистическо време и а нистията на престъпници след девети, гледам пак има недоволни, но това са исторически факт

116

Лени

преди 5 години

Някой роднина няма ли да каже нещо? Омръзна ми от този Бивш.

115

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРомите бяха заети тогава с работа,нямаше просяци и бандити,при бай Тошо учеха до завършването на средно образование и бяха заети с кръжоци+спорт,а след това в заводите или на друга работа,бяха заети,получаваха и заплати,затова не мислеха за глупости.Гледах в Тубата,че днес има и доста неграмотни роми,които дори не умеят да четат и по-старите роми,които са се образовали в миналото им четат документите и всичко останало.

114

Анонимен

преди 5 години

Белене е било нещо като "нужникът" на обществото. И разбира се в ония условия не е имало начин, работещите там да са били изискани джентълмени!

113

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 5 години

Зъб за зъб, око за око! Това е истината, всичко друго са празни бръщолевения на заблудени хора. В нормалните страни(като Япония и Китай) има смъртно наказание, в кочините като Бразилия, Мексико, ЮАР и т. н., няма дори доживотен затвор. Дали искаме след време децата ни да живеят във военна зона, или искаме уредена, спокойна и развита страна... Всеки народ сам прави избора си.

112

Анонимен

преди 5 години

до 126 Ти беше надзирател в Белене ли, че категорично казваш, че не са хранели прасетата в Белене с човешко месо, ***?И да- неудобните на властта изгниваха в килиите на Белене, а изродитте като този убил журналистката направо ги даваха на прасетата. Дядо ми е бил служител там 65-та година на острова и не се гордееше с това.

111

Анонимен

преди 5 години

Промяна няма да има! Вече 30 години няма промяна, защото не се вписва в директивите на новия световен ред. Промяната ще стане, но няма да е така лесно и спокойно. Просто трябва да се формира критична маса от хора, които да отхвърлят масовата днешна лъжа. Успех!

110

Мюмюн

преди 5 години

Ало кифладжията, що се излагаш като кифладжия. И дори да я е поръчал, няма да я поръча на професиналист ( а човека има пари и може да си плати за такъв ), ами ще я поръча на кварталната *** наркоманче, което при 2 шамара и майчиното мляко ще си изпее. Имате ли поне 2 мозъчни клетки? Просто мацката е изтеглила късата клечка, на нейно място можеше да е и моята жена/дъщеря. Ето ви демокрация и човешки права в действие!!!!!

109

Само по делата им ще

преди 5 години

Ги познаете !!!!!!!!!!!!Дами и Гопода, четете и гледайте повече независими медии, защото само там е написана и показана истината за случилото се, случващото се и за важните теми на деня. Медиите които не получават реклами за отпечатване или излъчване са най - обективните.

108

Анонимен

преди 5 години

Белене е затвор предимно за политически противници и неудобни хора. Не прасета, а доста по-страшни неща е имало. Комунистите пък са отговорни за вноса на роми в България. След комунистическия преврат в България от 9 септември, са амнистирани всички затворници. Образовайте се бе!