137

До 157

преди 5 години

Има малък прираст ,защото са малки доходите ако доходите бяха други населението щеще да се увеличава

136

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 години

Новините за и от България разбираме от чужди медии и телевизии. Браво

135

До157

преди 5 години

Не аз, демографските показатели го казват.

134

до да ама не

преди 5 години

Няма изнасилване, дори душене. 2 куршума в тила...Доктор от патологията се разприказва и даде да се разбере, че върхунего и колегите му е оказват натиск от най-високо място, за да измислятфалшива аутопсия.----------Това ако се окаже истина, значи родната ни Мафията си има собствена държава в лицето на Бг!!!!А, Тиквата е обикновена Марионетка!

133

До 156

преди 5 години

На бас,че има и то не са един и двама както казах въпрос на издръжливост ти изкара бг мъжете импотентни а не е така....

132

Анонимен

преди 5 години

Не е българин. Няма българин който цял час да клати. Тук е работела рязaнa карабина. Дали не е оня суданеца Гандур, *** на Деничка ?

131

До 152

преди 5 години

Ако е истински мъж може и много повече от това въпрос на издръжливост някой мъже я имат някой са за минута или няколко минути

130

до 151

преди 5 години

Защо толкова нерви? А с какво има нещо общо?Всеки може да разсъждава както си иска.Като си толкова сигурен, напиши си версията.

129

невярващ

преди 5 години

дали пък убиецът не е отишъл до дубай за месец-два.както галеви,арабаджиеви,оня митьо очите.значи 100%фалш и измама.лошо за родителите и дъщеричката й.това е риска на красотата на мутреските.

128

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя Супермен цял час я изнасилвал, вие добре ли сте с акъла там в ДНЕС.бг?Би трябвали да напишете че престъплението е извършено в рамките на един час.

127

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност убийството няма нищо общо със материалите, публикувани от бивол за точенето на еврофондовете! Никой не заблуждавате вече, *** такива!

126

До 142

преди 5 години

Вярно е това дет казваш ама има и мъже дет могат и много време без стимуланти не всеки мъж е импотентен

125

Анонимен

преди 5 години

Номера да се препише престъплението на чуждия гражданин нямаше как да мине, намесили са се посолствата на Румъния, Молдова, оКраина...

124

Анонимен

преди 5 години

Май всички са полудели. Особено полицията.Какво искат да ни кажат? Че някой засякал изнасилването, което продължило един час и не се е обадил в полицията и не е реагирал по никакъв начин? Наблюдателят на този ужас май също е психопат. А полицията пуска тази версия на електората?Тези надминаха и приказките от 1001 нощ от Нови Хан.

123

gunyu

преди 5 години

Айде стига бе, хората бягат там, кучета разхождат, там на него място и за риба ходят. Събота по обяд хубаво време. Случайно баш този журналист, който продължава да рови случая от бивол с корупцията на джипи груп. Никой не вярва на държавата, демек няма държава

122

да ама не

преди 5 години

ПОТРЕС! Няма изнасилване, дори душене. 2 куршума в тила Доктор от патологията се разприказва разплакан току щоВ очите му имаше сълзи, докато говореше и даде да се разбере, че върху него и колегите му е оказват натиск от най-високо място, за да измислят фалшива аутопсия.

121

Анонимен

преди 5 години

Абе, този за Три Дена можеше да изнасили "половин" Русе под носа на полицията, следствието и прокуратурата!Баси пишман професионалистите, жалко, че не останаха живи спецове от бившите спец. служби на НРБ.

120

Шерлок Холмса

преди 5 години

Тоя ако е изнасилвал един час трябва да е взел секс стимуланти, да се провери в околните аптеки, кой е купувал Виагра, Левитра и тем подобни и ще се стесни кръга на заподозрените.

119

Анонимен

преди 5 години

Пуснаха румънеца, сега може да арестуват Енчев...цирка нема край.

118

Анонимен

преди 5 години

А ако е било с куршими и изнасилването е измислица , явно при всеки случай в който е замесена жена измислят изнасилване за да изкарват мъжете животни а те не са такива.Последно само с куршими ли е било.