175

Анонимен

преди 5 години

Много сме бедни, толкова сме бедни, че няма места за паркиране, толкова сме бедни, че от сега няма места за нова година, бедност жестока, хората ходят голи, боси и гладни, препасали последни модели смартфони. И как хиляди българчета са лишени от образование не ми стана ясно? Колко *** лицемер трябва да си за да не отчиташ големия дял на сивата икономика или парите в плик? Докато си говорим глупости, останалите хора работят и се развават, а ние тук само мърморим и нищоправим.

174

Циник

преди 5 години

За 600лв. превивате врат и гръбнак пред мутри и партийци....Самоуважението ви е 0!Сами сте си виновни!

173

Циник

преди 5 години

Някой вързал ли ви е да работите на Миньо , Бенчо, Ветко , и *** за 600лв.?

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 191.Могат да изгонят човек по различни начини. Не е нужно някой да му каже "махай се от страната", просто трябва да направят условията му за живот невъзможни, за да го изгонят - точно това правят.

171

Анонимен

преди 5 години

Така е, ниски са заплатите, но и тях не заслужават някои хора. Мързеливи, неинициативни, необразовани, безотговорни.Който иска по-висок стандарт, трябва да иска първо от себе си, знания, умения, трудолюбие, инициатива, амбиция. Да, има неравенство и така трябва да бъде. Хората са различни и този, които иска да успее - учи, работи, мисли, може, усъвършенства се и следва да заботатява. Пък който напуска училище, жени се на 15 и не може качествено и една плочка да залепи - ми да си стои беден.

170

Анонимен

преди 5 години

Ааа не в БСП не са комунисти, това са си крадци на дебело, благодарение на техния непрестанен грабеж, България е на това дередже. Кой гласува за тези зверове не мога да разбера.

169

Анонимен

преди 5 години

Никой не бега щото никой не ги гони,просто сме в ЕС и всеки има право да работи където си поиска.Престанете с тая СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ТЪ/ПОТИЯ за бягането.бягали са преди 1989 година.Сега си взима куфарчето и си заминава съвсем ЛЕГАЛНО само с личната карта.Анадънмъ!Едни отиват за дълго,други "завинаги",трети за кратко,МНОГО СЕ И ВРЪЩАТ!Слава Богу връщащите се са повечето образовани и предприемчиви хора.Слабообразованите са там защото тука минималната е ниска,а там са на западните минималки.

168

До 189

преди 5 години

До АнонименАми, че те в ГЕРБ всичките са бивши комунисти, деца и внуци на такива или шофьори и охранители на комунистите.Така че, герберски ***...не разделяй нещата.ГЕРБ са същите комунисти като БСП.

167

Анонимен

преди 5 години

По ведомост може и да са ОКОЛО минималната заплата но под масата се дават ПОНЕ още толкова.Какво значи около минималната??С колко са над минималната??Или и Гадев не е чувал за СИВАТА ИКОНОМИКА У НАС която официално е около 25-30%!!Или и Гадев не знае че СИВАТА ИКОНОМИКА се поддържа от ПИШМАН "РАБОТОДАТЕЛИТЕ"другарите ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ деца и внуци на "БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗЪМА И КАПИТАЛИЗЪМА"??Не го ли знае Гадев и той като какъв се явява та дава акъл??Ааа,Гадев ШЕ ПРАЙ ПАРТИЯ и ше сваля Бойко!!

166

Анонимен

преди 5 години

Едни бягат други се връщат, това е нормален процес, свобода.

165

Анонимен

преди 5 години

Всеки млад човек може да скъса с неравенството, с мизерията и експлоатацията в България - достатъчно е да си купи еднопосочен билет, да се качи на самолет и да се постарае да забрави завинаги, че е българин. Не е необходимо да продължава да работи в коч.ината, за да храни с данъците си политическите негодници, които ни управляват.

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185Възниква въпросът що българите бягат от България навън, а не идват оттам обратно в България? Странно е как българинът, който "изобщо не е беден", бяга към бедността.

163

Анонимен

преди 5 години

За да си беден в БГ трябва да си мързелив или нещо болен, покажете се навън да видите какви коли се карат, какви имоти имат хората, как пазаруват, на какви почивки ходят, Българина изобщо не е беден, напротив много си е богат, друг е въпроса че се прави на умряла лисица и все мрънка.

162

Кривондел

преди 5 години

След като е възможно човек, който получава ПАРИ да бъде съветник да твърди, че средната класа започва от 1000 лева, а богатите - от 2000 лева на месец.... Значи е време да си подаде мигом оставката. Това е безумие.

161

@179

преди 5 години

Подозирам, че имат предвид все пак работещото население. Или може би осреднено по домакинства. Но цифрата е вярна, ти колко хора мислиш, че имат среден месечен доход над 1000? Особен хора извън София.

160

Анонимен

преди 5 години

Не е важно българинът да получава добри доходи, важно е политическата класа да получава достатъчно за да задоволява всеки свой каприз.

159

Радев-фигурант

преди 5 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

158

Анонимен

преди 5 години

Стегнете колана, щото рябва да има пари за субсидии, за заплати на политици, за командировки и бонуси, а напоследък държавата се оказва че плаща и заплатите на всички попове, а Бойко иска и да ги увеличи.

157

Зозо

преди 5 години

...Повече от 2,3 млн. българи, което представлява 88% от населението, живеят с месечни доходи до 1000 лв.... Хохохохохохоохоо, демек цялото население е 2.6 млн.Тия *** нещо яко са объркали рейса. Бедни са дъртите, мързеливи, неграмотни и бездарни ***, възхваляващи Путин!

156

Аденауер

преди 5 години

До АнонименПрез 2010 год.Тиквата беше казал,че ако *** върнат откраднатото ПЕНСИИТЕ могат да станат и по 5 хил.лв.Това беше отговор към лъжеца Бялата Златка -Сидеров.Тогава това *** говореше за мин.пенсия от 1000 лв.и друи подобни глупости .Всичко това можеше да се постигне до сега само с пълно повтаряне на Германския модел след ВСВ.Тотална ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на обществото,ЛУСТРАЦИЯ на 1,6 мил.червени престъпници -ЕВРОСТАТ за мин.50 год.и НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на всичко заграбено от тези бандити