37

Анонимен

преди 5 години

Лудницата `наблизо` е на цели 2 км от мястото на пресъплението. Много им се иска да е някой луд. Тогава даже няма да има нужда да се самоубива.

36

Анонимен

преди 5 години

Историята от Нови Хан се повтаря.Накрая и генетичният материал ще е точно какъвто трябва и убиецът ще се самоубие. Просто и ясно. Няма човек, няма проблем.

35

Анонимен

преди 5 години

Вазможно е много хора да са видяли случката но всеки се крие защото няма правосъдие т е да те обвинят вместо поощрение,че си достоен гражданин за доказване на истината....

34

Анонимен

преди 5 години

До така де"Изданието припомня, че гости в последното и предаване са били журналисти от "Бивол", които разкривали корупционни схеми с участието на местгни бизнесмени, политици и дори, руски олигарси. В предаването е било спомената името на бившия първи вицепрезидент на нефтената компания "Лукойл" и бивш член на Дъвета на федерацията Ралиф Сафин."

33

Анонимен

преди 5 години

дали пък и самият Путин отново не е бил замесен в пъкления план?Много смешно.

32

Анонимен

преди 5 години

Сега ще натопят някой ромм и ще прикрият следите на истинския извьршител!

31

така де

преди 5 години

То и меверето не вярва, казаха, че наблизо имало лyдницa.p.s. Сега беше момента да скочим и ние на Путин и да го обвиним директно.

30

Анонимен

преди 5 години

Айдееее. И близките намесиха. Аман! Кои близки моля? Жената има 100 човека близки. Най-близки, по-малко близки, по-малко и тн. Роднини, приятели, познати. Кои близки не вярват? 100% от близките ли не вярват? Защо ли си мисля, че всичките гореизброени са раздвоени и те между много версии.... Спокойно, те и близките даже не вярват да е заради работа, значи не е..... Ами, направо не разследвайте тази версия изобщо, щом близките не вярвали.... Хм!

29

яяя

преди 5 години

за мене е абсолютно битово убийство, момичето дори не го бях чувал, камо ли за разследваща журналистика, най-вероятно е бил някой психопат убиеца

28

Анонимен

преди 5 години

Едва ли е убита заради работата си! Нейната тв и предаване не са били известни, а регионални! Не пишете глупости. ИСТИНАТА е, че някой смръдлив садистичен агресивен грозник с ниско ниво на ителигентност, я е издебнал от храстите и я е нападнал.

27

Боби

преди 5 години

Изглежда ми като инцидент - сякаш си е правила (редовния?) джогинг и или някой (фен-преследвач) целенасочено я е очаквал/причаквал, но не с намерението да я убива, а само да осъществи физически контакт, но при оказаната съпротива е завършило с убийство, или случайно се е разминала с друг спортуващ (отново много вероятно да е бил неин фен-преследвач, или пък съвсем случаен - с когото не са се познавали), и той да я е закачил, тя да му е отвърнала рязко, и той вбесен да я е настигнал и нападнал...

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен33Косвено що да не е замесен?Има и мотив.

25

Анонимен

преди 5 години

Сега ще ни донесат от 10 кладенци вода, че убиецът е някой психопат или клошар. А генетичният материал попадне ли в ръчичките на МВР е много лесен за доказване.

24

Анонимен

преди 5 години

До 34ако беше откраднал колата щеше да е пътник след 30 мин

23

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ИМАТ МОТИВ ДА ПОРЪЧАТ ЛИКВИДИРАНЕТО НА ТАЗИ ЖЕНА.БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ РАЗПИТАНИ ЛИ СА ?НАЛИ ТЯ ЧРЕЗ БИВОЛА РАЗСКРИ ТЕХНИ ФИРМИ ВЪВ ЗЛОУПОТРЕБИ СЪС ЕВРО СРЕДСТВА

22

Маркус

преди 5 години

Само гледайте близките и да не ви съдят за фалшиви новини.

21

Анонимен

преди 5 години

Е, много важни и `ценни` неща е откраднал - телефона и ключовете от колата. А самата кола - не.

20

Анонимен

преди 5 години

До конспираторите: дали пък и самият Путин отново не е бил замесен в пъкления план?

19

до 26

преди 5 години

Смешното е, че именно ти си в измисления филм начело с политическите конспирации и зелените човечета. Вземи прочети една статистика колко подобни престъпления има всеки ден по света и ще излезеш бързо от филма (или в случая от даскалото).

18

Анонимен

преди 5 години

Накрая убиецът ще вземе да се окаже някой клошар-мигрант, който в момента чака хубаво да му порасне брадата.И в пристъп на ярост, е прибрал ключовете и телефона, че и очилата на горкото момиче!ВЕРВАЙТЕ!Ама СИЛНО, както ПОВЕРВАХТЕ юни месец 2001, когато ДС докара ОНЯ комарджия от Мадрид!