86

Анонимен

преди 5 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

85

Анонимен

преди 5 години

Е много са лоши тия англичани, без да имат никакви доказателства за руските золуми на запад, ще вземат да разрушат електропреносната система на града 3 пъти герой Масква. Не ги е срам.

84

СатаН АТО

преди 5 години

Поправете ме ако лъжа, но ***, а не Малобритания преди по-малко от месец погреба останките на 16 високотехнологични руски таракана, свалени заедно с високотехнологичния им руски самолет от високотехнологичната руска ПВО, която не може да различи Ф-16 от Ил-20... Дано не ме лъже паметта, но мисля, че не английски, а високотехнологични руски диверсанти се оправдаваха по телевизията, стигайки до признание в *** растия.

83

Анонимен

преди 5 години

Една малка подробност , че в Лондонското метро GSM-ите не работят , А в Москва и в София(на виваком) работят..

82

Анонимен

преди 5 години

Ората у България не разбират, че руският пенсионер като си вземе пенсията от $100 и трябва половината да я даде за наем на комуналката дето обитава. За по-хубаво жилище пенсията не му стига. И с оставащите $50 трябва да живее, да си купува храна, дрехи, лекарства. В България поне пенсионерите имат собствено жилище.

81

Анонимен

преди 5 години

ДО 82ТОВА БЕШЕ НЯКОГА.ПРЕДСТАВИТЕ ТИ СА ТВЪРДЕ СТАРИ, ОТ ВРЕМЕТО НА СССР.

80

Анонимен

преди 5 години

Бабо Мей,Защо забравяш за Ксеймбридж аналитика? Тя руска фирма ли е?

79

Анонимен

преди 5 години

Настъпващият отказ от долара.

78

Анонимен

преди 5 години

51 милиона американски домакинства не печелят достатъчно, за да си позволят месечен бюджет за жилища, храна, грижи за деца, здравеопазване, транспорт и мобилен телефон.

77

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ, КОИТО ТУК ПИШАТ ПРОТИВ РУСИЯ ВЪОБЩЕ НЯМАТ ПРЕДСТАВА НИТО ОТ ЖИВОТА ТАМ, НИТО ОТ МНОГО ДРУГИ РАБОТИ.НЯКОИ ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ПОСОЧАТ КЪДЕ Е РУСИЯ НА КАРТАТА, ПОРАДИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН НЕДОИМЪК.

76

Анонимен

преди 5 години

До 79с една малка подробност, повечето панелки в Русия в т.ч. и Моска не са частна собственост, всъщност над 75 % от руснаците не разполагат със собствено жилище

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Има стотици обяви за Имоти по черноморието.. А бе бабалюга имаш предвид рекламата на гоогле и яндекс..

74

Анонимен

преди 5 години

От Сан Франциско съобщават за солиден чувал с екскременти с тегло 10 кг., който някой е изхвърлил на улицата. Подозират се бездомниците или жителите с изключена канализация такива в града са много хиляди. Характерен коментар на градските власти: "Купчини екскременти на улицата стават обичайно нещо, но тук имаме не съвсем типичен обем".

73

Анонимен

преди 5 години

В руските сайтове има стотици обяви за имоти по Черноморието.Това за панелките в Москва е вярно - продават ги, но само половината от парите са достатъчни да си купят апартамент във Варна или Бургас, а с другата половина си живеят живота.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Точно така на запад компютърна сигурност не се учи в университетите , тези неща са прехвърлени в школи на ЦРУ или военните.. Вместо да плюете влезте в сайтове на университетите , и ще видите , че Русия всичко се учи на по-високо ниво ..

71

Анонимен

преди 5 години

Русия реши въпроса с комуналките още при Сталин 50те години, а днес в 21 век част от американците още живеят в комуналки и сгради които са много по зле от комуналките в Русия преди войната.

70

Анонимен

преди 5 години

Ще я смачкат за броени часове------------Добре бе, плонди, ама все нещо не започват това смазване.Сигурно чакат инструкции от тебе?

69

Анонимен

преди 5 години

На запад е забранено студентите да учат Компютърна сигурност , защото такива хора могат да се обърнат срещу тях..-А в *** всички са за Путин, така ли?

68

Анонимен

преди 5 години

Брях според руските джагали в този форум много бедни имало у Щатите, а в рашистан багатъЙЕблядове с много техНологии у дома си! Бах тия изкривени огледала и цайси бе, айде сиктиррускоезичнииииии)))))))

67

Анонимен

преди 5 години

Русия все повече заприличва на нацистка Германия, и ще свърши като нея