60

Анонимен

преди 5 години

До Василевти добре ли си?

59

пехотинец

преди 5 години

Мужика и мамашата живеят още в дървени къщи из руската тайга, наливат се с лосион за вана и ядат картошки за закуска обяд и вечеря, а диктатора ракети произвежда. Няма по брутално-перверзна диктатура като руската. Хитлер изглежда като палаво дете в сравнение с изверги като Сталин, Ленин, Путин и други руски престъпници срещу човечеството.

58

Анонимен

преди 5 години

Миналата година Тръмп отиде в Саудитска Арабия и сключи сделка с емира на СА за няколко милиарда долара продавайки им оръжие.Никой гък не му каза. Световната преса една седмица обсъжда тоалетите на Мелания.И това беше.С какво право днес САЩ ронят сълзи защо други две държави сключват същата сделка?И ОТКЪДЕ НЕКЪДЕ?

57

до 68 въпрос

преди 5 години

няма да прочетеш, защото това е табу в либерастичния свят да се напише че нещо хубаво има в Русия. Ще прочетеш за лусиони антифризи, уша.нки ват.енки и кви ли не други опорни антируски точки. Присто *** в Русия и виж, няма да те изядат, виж в Украина не знам...

56

до61

преди 5 години

относно свалянето на самолети.......ти явно си пълен наивник или геймър дето ей така си гърми и сваля. Ударите на израел по Сирия стават от пределна дистанция, те не летят над Сирия, руското ПВО си пази базите Тартус и Хмейним. Технически не е проблем аполитически ,но ти не схващаш. Нали се сещаш кой се пробва в Сърбия да бомби на място, прехваления Стелт, , останалите не смееха да летят над сърбия а пак така си пускаха ракетите от пределни дистанции извън Сърбия. а стелта е друга тема....

55

Анонимен

преди 5 години

В Китай не можеш да изпратиш 3-*** сенатори да заплашват властта за да се прекрати договор с руснаците.

54

Анонимен

преди 5 години

"С договор за $5 млрд. Пекин разгневи Вашингтон"Независимите държави не дължат обяснения на САЩ за сделките си.

53

въпрос

преди 5 години

Кога ще прочетем , че Русия е направила нещо и за своите граждани...освен ракети и смърт.,

52

Анонимен

преди 5 години

Мъдрец:- Кой други му нож продава, от нож умира !

51

Българин

преди 5 години

САЩ да свикват, че вече не са това, което бяха.

50

шматка

преди 5 години

САЩ имат даже бази и на Марс и още две отвъд него.Много са напред

49

Василев

преди 5 години

До АнонименЗащото Израел и сегашна Русия са създадени от световния финансов елит!!!Затова!!!Както и САЩ!!!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

48

до 62

преди 5 години

Остана само да отговориш на въпроса защо пишеш под влиянието на тежки наркотици.

47

комитата

преди 5 години

с една дум а идва време за *** и памперси

46

Василев

преди 5 години

САЩ имат свръх секретна база на Луната с ядрени балистичми ракети!!!Русия просто се намира в безтегловност!!!Агент Джак Ибънс!ЦРУ!!!

45

до51

преди 5 години

абе май не летят вече, хвъркат ама до границата....

44

Василев

преди 5 години

Много ми е интересно, ако се напънат Китай и Русия , дали ще могат да пр.ъднат с всичките си оръжия и икономики в Да;ечния изток, срещу Япония, САЩ,Великобритания,Южна Корея и ЕС!!!???Агент Найджъл Бентън!ЦРУ!!!

43

гого

преди 5 години

абе я кажете това С 130 онзи ден талибаните с какво го курдисаха на замята, че и пълно мълчание в медиите, стрела 2м на 30 г мейд ин БГ.

42

Анонимен

преди 5 години

Някои държави нямат желание да попаднат под американско робство. Срещу тях се води медийна антикампания, с любезното съдействие и на родните медии.

41

БГ

преди 5 години

На тея каквото направят все им е най доброто на скица може и газ да точат от Луната Кога ще измислят руснаците самолет който да сваля американските Ф-ове