77

Анонимен

преди 5 години

София става Самоков.Амин.

76

Анонимен

преди 5 години

"СВЕТИ СЕДМОЧИСЛЕНИЦИ"аман от атеисти.

75

Анонимен

преди 5 години

За пореден път съм изумен от реакцията на повечето хора... Само аз ли не виждам някакъв проблем в настилката?! Или си пишем подобни статии, за да могат хората да си мрънкат... Че се краде, краде се - това си е ясно, но не виждам какво сте се размрънкали за дизайна?!

74

Анонимен

преди 5 години

Ама то няма нужда да ходиш до Германия.В София пред примерно разните му бизнес сгради плочките са си супер. Просто не са по обществена поръчка и контролът си е контрол, все пак :)

73

На снимката

преди 5 години

единият гълъб се е гътнал. Не е успял да преживее гледката.Даскалицата да беше направила картофено поле, по-хубавко щеше да е, зеленко тук-таме.Изнасям се възможно най-скоро.

72

Анонимен

преди 5 години

Следващата година пак гласувайте за същото управление или най-добре си стойте в къщи и чакайте някой друг да ви оправи!

71

от ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Целта е да строим! Няма значение какво, важното е да строим защото от там чисто се краде 50-70%! Дали Белене, ЮХ, стадион, пътища, хъб.... важното е да се строи отчуждава и краде!

70

Анонимен

преди 5 години

И аз да бях на мястото на Фандъкова и аз щях да крада.Като знам че сте овце и ще поблеете малко по форумите,но на практика не можете да ми направите нищо.

69

Анонимен

преди 5 години

По-надолу колегата е описал доста точно нещата - печели една фирма, прибират се едни пари, след което се наема за доста по-малка сума подизпълнител. Разликата отива сещате се къде. Контрол няма, защото големият изпълнител си е опекъл нещата и всичко е "без забележки".

68

Хи-хи

преди 5 години

Навсякъде, където се намеси "изключително интелегентния" отговорник по транспорта и градинките Петкове така.

67

Анонимен

преди 5 години

Това нещо, ако го приемат, ще е скандално! То бива, бива мърлявщина, ама чак пък толкова не бива! Да излезе качествения контрол и да обяви публично какво му е мнението! Да застане с името си там!Докато никой не носи отговорност за такива мизерии, няма да се оправят нещата!

66

Пипи

преди 5 години

В градинката ще има дрес код - по халати. Всичко ще е на мястото си.

65

Анонимен

преди 5 години

Отчайваща липса на елементарно чувство за естетика.

64

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че голямата фирма печели големия договор, и след това действа със сбирщина малки подизпълнители на които плаща жълти стотинки, а често не им и плаща. Затова няма нито надзор, нито внимание към детайла, слагат се некачествени материали и се наемат "майстори" от кол и въже. Преди 2 години в Лозенец при нас ремонтираха няколко улици наведнъж, уж Трейс беше изпълнител, ама като отидох да се разправям със строителите за ужасната мръсотия и некадърно изпълнение, всички вдигаха рамене и казваха: ама ние сме само за тази отсечка, от тротоара натам са други, не знам кой е технически ръково

63

Анонимен

преди 5 години

Кич, та дрънка.Ама от самоковска *** толкова.

62

Анонимен

преди 5 години

Ако обаче пак дойдат БКП на власт просто ще спрат всички ремонти и толкова. Отделно от ЕС ще спрат парите, какво вече се е случвало, когато БКП са на власт.

61

Анонимен

преди 5 години

Ужас.Изглежда, като че ли са го правили деца в час по трудово.И това е улица, едно от лицата на столицата!Такава мърлящина и некадърност, за мен всичко би трябвало да се изчегърта и да се прави наново!Като не могат, не знаят или не искат, да вземат фирми от чужбина, които биха го направили като хората!

60

Анонимен

преди 5 години

За басейна става, но за пред църквата не става.

59

Анонимен

преди 5 години

Мърлящина и отврат! Не че съм очаквала друго, де. Стана нормално в София, (поне за нея съм сигурна) поради най-вероятно мощна корупция и некадърност, да се "реновира" по този начин. Отвратително е !!! Така ли няма останал поне един специалист и естет в тоя (превърнал се в така грозно-селяндурски ) град?!?!

58

Анонимен

преди 5 години

След Ремонта улицата ще бъде преименувана и вече няма да казва ГРАФ Игнатиев, а ГАФ Игнатиев.