16

Гербераз Патреот

преди 5 години

11-ти, трябва да се построи нов стадион и той да се кръсти БОКО ТИКВАТА БАНКЯНСКИ - заслужил Бистришки Тигър.

15

Българина

преди 5 години

Стадиони има футболисти няма. Защо трябва да има национален стадион? Дали в берлин е най хубавия стадион? Защо да не е във варна бургас русе търново пловдив сливен монтана. Защо пак в софия! Изобщо не ни трябва нов ние и тези не можем да издържаме. Направо смяна на столицата крайно време е!

14

Анонимен

преди 5 години

Трябва не един, а много нови стадиони.Трябва фиеновити на Цески, Лесека, Аякс Ребърково, Депортиво Лесичери, Интер Чапръчане и т.н. да има какво да чупят и да палят!

13

Анонимен

преди 5 години

Трябва ИМ иначе как ще откраднат още едни примерно 50 милиона .Сметнете поскъпването на хляба е за по малка стойност от това което ще се открадне от стадиона .

12

Анонимен

преди 5 години

Добре е да се построи стадион някъде в покрайнините на града, където лум пените от агитките да се бият на воля. Омръзна ми всеки път, когато има мач да не мога да си ползвам метрото от метростанция Ст.В.Левски, тъй като тя ми е най-близката.Не плащам толкова високи данъци за да гледам някакви дрогирани и пияни оли госи как вилнеят на улицата ми и чупят квото намерят. А полицаите стоят и уплашено ги гледат.

11

Команиз патреот

преди 5 години

Да, трябва ни нов национален стадион.Трябва да го кръстим стадион Владимир Путин!

10

Анонимен

преди 5 години

За най-бързо изчезващата нация в света ще бъде построен нов национален стадион. И бойни самолети ще й купят! Приоритети, какво да правиш...

9

Динко

преди 5 години

Арсенал събори " Хайбъри" и построи жилищни сгради и ги продаде със супер печалба!Според мен това е идеалният вариант!Хем нов футболен стадион,на който се ходи с кеф,който може да се финансира не от бюджета и хората,а от продажбата на скъпи имоти,построени на мястото на старият стадион!

8

Анонимен

преди 5 години

СъорАжение и харакетер. Какви са тези неща?

7

Анонимен

преди 5 години

Трябват много нови стадиони, ама като си знаем какви сме, по-добре да си останем само с "трябването".

6

Софиянеца

преди 5 години

Населението на София по официални данни е 1 милион. Според тази статия е 2 милиона, а според статията ви от ония ден е 3 милиона и се увеличава с +1200 човека на месец. Нека помислим решения в насока "как да стане пак 1 милион", а не коя поредна сграда да съборим, за да вдигнем на нейно място мол?

5

Гацко футбалера

преди 5 години

Да,ама го правете в Бацова махала.

4

Да

преди 5 години

Направете нов стадион, за да откраднете няколко десетки милиони, а стария дайте на Домуса, да си направи резиденция.

3

Анонимен

преди 5 години

Накрая Тиквената мафия ще го бутне и ще построи мол.А от парите за новия стадион ще открадне поне 3/4.Така с един куршум - два заека.Даже три - Тиквата ще се хвали, че той е построил новия стадион.

2

Анонимен

преди 5 години

Двата стадиона и колодрума в Борисова градина да бъдат разрушени и на тяхно място да бъдат възстановени розариумите, които са правени по царско време.

1

Анонимен

преди 5 години

Не