36

Анонимен

преди 5 години

"Един приятел изкара психология само и само, да манипулира жени. Прави ги на сбъркано направо. Не знам как, ама им пречупва психиката и ги караше, да се държат като робини. Три момичета докара до една шепа хапчета на ден. Явно наистина, ти дава власт, тая психология...."То и без да си учил, който го може, го може. Пък и що не дойде мен да ме накара да ям една шепа хапчета на ден? Щото ще яде маркуча! Тоя е някъв ***, глyпак. С хората трябва да си човечен.

35

Анонимен

преди 5 години

30 Уау. Преди беше "негодни и сте, защото учите само за пари", сега че било лесно. Ами аз успех, защото ми беше приятно, д а уча това, което успех. И ми беше. лесно. И сега правя пари със знанията си, но не съм на залата, а съм "частни". Сигурно съм най-големия негодни в твоята представа за света....

34

Анонимен

преди 5 години

"По-трудно е да завършиш 8-ми клас, отколкото виШУ"Евалата, при вас, в твойто училище, в 8-ми клас сте развивали примерно Ред на Фурие, 2-ра степен на сигнал с АФЧМ?

33

Анонимен

преди 5 години

Един приятел изкара психология само и само, да манипулира жени. Прави ги на сбъркано направо. Не знам как, ама им пречупва психиката и ги караше, да се държат като робини. Три момичета докара до една шепа хапчета на ден. Явно наистина, ти дава власт, тая психология....

32

Анонимен

преди 5 години

В тая страна всичко е бизнес така и бройката студенти. Докато се плаща за количество а не за качество така ще е.

31

Анонимен

преди 5 години

""Най-много търсена е психологията. Никой няма обяснение за това"Аз имам обяснение. Защото е най-лесно, не напрягаш мозъка си, а само зубриш. Това търсят днешните кандидат-студенти."------Колега, то даже и не зубриш. Присъствал съм на няколко часа във Философския факултет, там не си напъват мозъка за нищо. И накрая всеки завършва и то с отличие. Тия не виждат дори 1% от това което виждат в инженерните специалности.

30

Анонимен

преди 5 години

Децата ви са негодници , учат това което е лесно ..

29

Анонимен

преди 5 години

25... Как д а ти обясня проблема. Завършваш психология, после реве, че те взимат само за магазин Ер, а видиш ли, ти свръхйапацитетния и телектуалиц си още тен от системата....

28

Анонимен

преди 5 години

в София кипят строежи на кооперацииТова е заради прането на пари, да не е за друго.

27

7+

преди 5 години

По-трудно е да завършиш 8-ми клас, отколкото виШУ

26

Анонимен

преди 5 години

Демографски срив, а в София кипят строежи на кооперации, ще кажеш, че се множим като зайци и след 5 години всичко ще се пръска по шевовете....Държавата няма план за нищо.

25

Мнение

преди 5 години

Абе оставете хората да учат като искат. Пазарна икономика - който се реализира после ще си работи по специалността, а който не - ще си търси начини. Тук прочетох, че заради многото висшисти оставали много работни места за специалности незаети. Проблемът в работните места е в заплащането, а не в това какво си завършил. Или някой си прави сметката, че ей така патриотично ще работя за 500 лева, за да може олигарха в този бранш да е добре и да няма проблеми с бизнеса си!!! Найс, а?

24

Анонимен

преди 5 години

Е то това е добрата система - "Окей, пич, искаш да учиш висше? Добре, ето ти безплатно образование, общежитие и т.н. Ама да си знаеш, изпитите са сериозни!".15-20% завършват, ама са читави. Често даже започват работа по специалността още като студенти.

23

Аз

преди 5 години

"Най-много търсена е психологията. Никой няма обяснение за това"Аз имам обяснение. Защото е най-лесно, не напрягаш мозъка си, а само зубриш. Това търсят днешните кандидат-студенти.

22

Анонимен

преди 5 години

А в Холандия още в първи курс се отказват над 60% от записалите се. Защото има яка цедка и качество на преподавани и контрол.

21

Анонимен

преди 5 години

Разберете... Каквото и да правите, отърве те се от веригите на фалшиви морал и идеите за "равенство" между хората. Както има и хора под вас, има и хора над вас. Няма нищо лошо, да експлоатират слабите и глупавите и не само на работното място, а и във всеки един аспекект от живота.

20

Анонимен

преди 5 години

Много учени, а 80% не могат дори, да мислят правилно....

19

Чичо

преди 5 години

Ми така си е. Аз колко се измъчих (финансово) докато завърша, мъ ей *** на - сега съм дестващ лекар. Сега гледам да купя още едно вишу, да има ако се закучат нещата с първото и така. Кинти да има, с тях всичко става!

18

Анонимен

преди 5 години

До 15Подобнини изказвания, запази за селската седянка...

17

Анонимен

преди 5 години

До 11На дипломата ти, какво пише? Zavyr6i shlikavishkiq universitet sys specialnoat psihiligiq m?