138

Анонимен

преди 5 години

Македонците ги питат, българите никой не ги е питал.

137

Анонимен

преди 5 години

До 138Като гледаме Македония, не е цъфнала икономически :) Не е трудно да се досетим, че е една изпаднала държава от 4тия свят и при всички положения ЕС , ще е вдигне. Виж си Софията през 90те и после пак ни обяснявай Смешкооо.

136

Анонимен

преди 5 години

До патриотПърдиоте, брадчед, така и не си научихте урока на мекекащата уличка - още на Берлинския конгрес след Освобождението на България, Македония е отделена и оставена като васална на Османската империя.

135

Анонимен

преди 5 години

Ще си позволя да цитирам мнение на един човек с което се съгласявам"Имаме две новини,първата е че македонистите се оказаха по-тъ/и от очакваното а втората е че се показа че в БЮРМ живее тъмна,безпросветна антибългарска маса от народ"!!Само ще допълня някои нещица - МАКЕДОНИСТИТЕ СА МНОГО ПО-ПРОСТИ отколкото може да си представи и най-песимистично настроения РЕАЛНО мислещ българин.Аз от десет години се занимавам с тая тематика и ми се повдигаше от ПРОмакедонисткия патос на продажните ни политици.

134

8888

преди 5 години

До Анонимен 130 това е към 17:00 тяхно време / 18:00 наше/ДИК: Дo 17 часот одивот изнесува 28,83 проценти------------ >>>> предполагам означава , че към 17:00 часа са гласували 28:33 процента

133

Суджук македонски

преди 5 години

До AлександарАЦЕ. тва бюрмците сте мали деца..Сега шиптърите ще ви цепнат както си искат за кеф на сърбите, и ще ви трампат за Косово. Та Гледайте Охрид да спасите и Битоля, то ясно че Скопие ще стане Бейрут..

132

патриот

преди 5 години

сърбомани-русофили и предатели на България как се радват ..интересите на Русия са антибългарски. кой създаде македонска нация и език?-БКП помагаше заедно с Москва.... Няма да забрави историята предателството на БКП за създаването на македонската нация и антибългарската политика като насилствено македонизираха българи

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136А ти откъде знаеш кое е най.добре за македонците ?

130

Анонимен

преди 5 години

Тея верно не са Българи ...По *** са и от нас :) Ами честито, току що си подписахте изолацията за следващите 30 години. Ама аз реално, не съм за влизането им в съюза. Ще ни залеят тук макета, а са малко неприятни.

129

Анонимен

преди 5 години

Всеки народ сам избира съдбините си. Днес Македония си избра да остане в калта.

128

Пинко

преди 5 години

30% активност. Нека голямото пропадане започне сега. Жалко, много жалко за тях.

127

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131Мдам на всеки можеш да му туриш своя мисъл в глъвътъ и после да подскачаш и да ревеш по него, че не си бил признавал. Те и нашичките думократи са същите : "Тъй мислиш ама не си признаваш ааааааааааа ". Дойчето и Велето къртят фаянс и теракот на общо основание.

126

Анонимен

преди 5 години

гърция се опасявала от претенции върху района й македония??? а защо никой не говори как, аджеба, този район ''македония'' стана гръцки и откога? не, притесненията на гърците са, че половината население на този район, както и на западна тракия, не са гърци и майчиният им език е друг. и да ровят в античността, нищо няма да излезе, защото гърция я създадоха англичаните през 19 век. и тогава въпросът за македония въобще не стоеше, нито на берлинския конгрес, защото там бяха българите.

125

Дойче зеле

преди 5 години

След влизането в ЕС, България зае първо място по корупция и последно място по доходи на населението и свобода на словото. Трябва ли й на Македония това?

124

Анонимен

преди 5 години

"Евентуален неуспех на гласуването днес ще бъде добра новина за Москва, макар тя да не си го признава."На чepвеите от дойче веле им е платено да си смучат "теории" от пръстите, макар и да не си го признават.

123

Анонимен

преди 5 години

Какво става с референдума? Има ли новини?

122

Анонимен

преди 5 години

Много мразя русия! Когато се отървен от това зло на Балканите, тогава нещата ще се подобрят.

121

Анонимен

преди 5 години

От приемането на Македония в ЕС най-прецакани сме ние, защото това е българска територия, която Брюксел ще легитимира като отделна държава.

120

анонимен

преди 5 години

След като се правят на отворени , заслужават следното : ВСИЧКИ СТРАНИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГИ НАРИЧАТ ,,МАКЕДОНИЯ" И ,,МАКЕДОНЦИ" , А СЪОТВЕТНО - ,,БЮРМ" И ,,БЮРМЦИ " !!!!! И БЕЗ ТОВА , ТОВА ИМЕ Е ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ОТ ООН !!

119

Анонимен

преди 5 години

Немските магистрални труженички на Вашингтон (дойче веле) пак си предлагат "стоката" на минувачите в сайта.