64

Анонимен

преди 5 години

Депутатите няма как да не са чисти,от тях се иска единствено да си вдигат под строй ръцете и да гласуват удобни за кукловодите закони и да подкрепят удобните за тях управляващи! Срещу скромната сума от 4-5 000 месечна заплата,възможност да пътуват безплатно по света,да създадат връзки и познанства,които може и да са им полезни извън Парламента и др.дребни гъдели и далаверки!

63

29г

преди 5 години

69 Е има прогрес ето новина от вчера, ''след 30г отново кренвирши с месо'' лека полека за 30г ще стигнем 1% от качеството от тогава. Ама 30г по късно още управлението на БКП виновно, хората за 10г стабилни държави изградиха, ние 30г още не можем да се стабилизираме, а кога ще тръгнем напред ...

62

:)

преди 5 години

Шефът на КПКОНПИ просто лъже в национален ефир,както правят и политиците.

61

ВЪПРОС

преди 5 години

Добре ли се чувствате след 30 години ?Питам Гласувалите за СДС , за Симеон , за Борисов ?

60

:)

преди 5 години

До един са за зтавора, но не очаквайте от ГЕРБ (или БСП) да започне някаква промяна. Мафията здраво е обяздила България и си прави каквото си иска. ЕС пък вместо да направи нещо, поддържа удобния Тиквоний, който е 100% мутра.

59

Анонимен

преди 5 години

А ДАНО АМА НАДА ЛИ !?!?!?

58

Анонимен

преди 5 години

Къде тогава се крие корупцията у нас? Ако искаш да скриеш нещо, сложи го на най-видното място.

57

Анонимен

преди 5 години

45 Е не е вярно направиха нещо. Снимаха на софийските митничри палатите, после удариха Капитан Андреево 10-тина пъти. Та човек като се зачуди какво правят тия 200 човека в софийска централна митница .... никой не знае, ама прибират по 2 бона заплата и 10 к ДМС на година докато не знаят какво работят. Още помня Танов имаше 300 000лв годишно ДМС, а тия митничари по пунктовете бяха с по 200лв. :D

56

Българин

преди 5 години

Е как няма да са чисти, като те контролират проверяващите ги!? Все едно тиквата да се самонакаже?! Няма как!!!Корупция, беззаконие и безнаказаност цари в България! Въпросът е ДО КОГА???!!!

55

NoName

преди 5 години

Ама какво очакваме... Кучето да охапе ръката, където го храни!?!?! На всички ни е ясно, че такива кучета ги "приспиват" - Имайте малко чест и уважение, когато оповестявате подобни небивалици!

54

ПЕНКО

преди 5 години

ПРАВИЛНО ,ПРОПОРЦИОНАЛНИТЕ СА ЧИСТИ ОТ Г.ЛИС..ТИ !!!!

53

29г

преди 5 години

56 ДепутатНамирисва ми на нов Народен Съд, че да ни определите.

52

ПЕНКО

преди 5 години

ПРАВИЛНО ПРОПОРЦИОНАЛНИТЕ СА ЧИСТИ ОТ *** !!!

51

Глас НАРОДЕН

преди 5 години

А СТИГА БЕ! Депутат и чист това са две напълно изключващи се неща, също като депутат и некорумпиран! По мръсно нещо от политиката няма! Както и некорумпирани хора в политиката също няма! Взехте ни съвсем за "калинки" !

50

Анонимен

преди 5 години

Да бе ! Как така бивш финансов министър е собственик на Рекорд в Пловдив сигурно за един лев .

49

Процесор

преди 5 години

До: ПрофффесорТези 100 книги да не са с кафяво "мастило".И без това вече никой не чете, които имат пари не могат да четат добре наум, а които могат - нямат пари за книги, защото са ограбени от горепосочените некорумпирани алчни цъpвyли.

48

ДЕПУТАТ

преди 5 години

Я не бръмчете , ние сме хората които ви определяме Живота как ще го живеете .Бих казал - Дришльовците сте вие и ще се оправяте както можете .

47

Анонимен

преди 5 години

А втория престъпник е Бенчев. Целото ГЕРБ е кристално чисто.Какво ще си ги правим не знам. Направо да се възнасят в рая. Може и за там да са прекалено чисти.

46

от 52

преди 5 години

Защо цензурирате тази дума Ко.му,мета , га,,дани .?Ние Живеем добре след комууунизма .

45

Анонимен

преди 5 години

Ще умра от смях.