71

Анонимен

преди 5 години

До 79А стоката, мога ли да си пренася транзит о, без митнически проверки преди пристанището? Не, не мога. Това е.

70

Анонимен

преди 5 години

До 88Извинявай, но историческият ти факт за 3 милиона Българи избити по време на комунизма, просто е шега. Тогава ще. Излезе, че всеки има множество роднини и приятели, които са били убити от този режим. Трябва дори, да има призрачни градове, защото населението липсва (а не е просто отишло на гурбет в чужбина а ики в по-голямия град.

69

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем че екватора разделя планетата на Северна и Южна Македония какви са тез смешни референдуми!

68

История и факти

преди 5 години

В България до 1989 година имаше руско-комунистическо робство. Бяха избити над 3 милиона българи за това време. Бяха отнети на всички жилищата. Македония беше насилствено отнета от България от Русия и беше дадена на сърбите. НЕКА ПО МЛАДИТЕ ЗНАЯТ И ПОМНЯТ КОИ СА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ

67

Анонимен

преди 5 години

До БългаринПо времето на руско-комунистическото робство в България, Македония беше откъсната насилствено от България и беше дадена на сърбите. Нека по младите знаят и помнят, кои са истинските врагове на България.

66

Таню

преди 5 години

До Анонимен 79Както е вярно, че ЕС гарантира доста свободи, така е вярно, че доста родни скотoве отказват да ги проумеят...

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63до 77Самите гърци може би да са заинтересувани, за тях е важно да имат граница със сърбите. От тях зависи, ако те предложат, да се дърпаме ли, защо са ни на нас глупавите и мързеливи фироми, нищо не става от тях.

64

Българин

преди 5 години

Най-точното име на сегашна Македония е Западна България. Това е факт ... държава Македония никога не е имало ... това си е България.

63

Анонимен

преди 5 години

До ИнфоВсички българи искаме еврото. Редно е и трябва по скоро да се въведе. Относно НАТО, желая НАТО, защото така сме защитени от Русия.

62

Василев

преди 5 години

Всеки иска да се гушне и да л.апа под крилото и пазарите на богатите и развити страни, а те пък искат и други неориентирани селски б.алъци да се стремят да водят тяхната политика и да ги подкрепят в голямото л.апане от колониите!!!Агент Кейси Морфс!ЦРУ!!!

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Така или иначе още днес можеш да отидеш на Бяло море, ако поискаш може и да се заселиш там и дй си купиш имот. Какъв повече излаз искаш на Бяло море, като той ти я даден от ЕС? Ако ти се воюва можеш да отидеш в Донбас и да воюваш за територии.

60

Анонимен

преди 5 години

До ИнфоТо теб ако те бяхме питали досега щяхме да сме в Сибир при братята ти.

59

Анонимен № 63

преди 5 години

Съгласен към за фиромоидите, но нека бъдем реални. Излаз на Бяло море вече няма кой да ни даде. Гърция е мощна военно държава и не дава отстъпки на Турция, камо ли на нас. Провалиха ни *** от династията Сакс-Кобург-Гота. Иначе пред 20 век се събират 10 години през които сме били официално средиземноморска държава. Виж разпадът на ФИРОМ вече активно се обсъжда зад кулисите и някакви териториални придобивки за нас не са нереални. Даже през 1991 г. Милошевич и Мицотакис ни ги предлагаха

58

анонимен

преди 5 години

Ако не отиде в НАТО , отива в кървавите малки ръчички на кремълския мъник , и там д--е да им е яко !

57

Инфо

преди 5 години

А българите никой не ги питаше на референдум искат ли в ЕС и НАТО! За приемане на еврото да има референдум.

56

Анонимен

преди 5 години

Путинизмът и русофилията бавно и сигурно си стягат багажа от Балканите и поемат към Сибир.

55

Анонимен

преди 5 години

До Bad CompanyМакедонците са българи . (точка) Това го знаем още от малки деца. Знаем и, че един ден, ще си върху ем заграбени те територии.

54

Анонимен

преди 5 години

Ем тъй като са страна извън НАТО и ЕС, ще има кюта-пата... И ще се има подялба на територията :)

53

Bad company

преди 5 години

На руските *** нищо друго не им остана освен да пишат глупости и да настройват българи срещу македонци.

52

Василев

преди 5 години

След десет години ще има нов референдум , за името Севрна Албания!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!