78

Анонимен

преди 5 години

Как няма да са щастлиФТи...ден година храни.Особено дните в едно правителство.Оправяш си живота и май ната им другите.Кат са прости,нека им е.

77

месара

преди 5 години

съмнявам се че дпс управлява герб, но преди десетина години бсп не можеше без дпс, така се зароди една голяма любов - то не бяха прегръдки, то не бяха целувки, дпс отзад, бсп отпред.... наведени, абе любов си беше! сега защо бсп_то не долюбва дпс_то.........?!

76

Анонимен

преди 5 години

Кака Корвелия ревнува. Иска тя да управлява с депесето както на времето. Искат и се дебели....корции

75

Въпрос към Бурнелия

преди 5 години

Как с Дянков свихте милиард и половина от здравното каса и сега трябва да правим допълнителни вноски?

74

Гробокопач

преди 5 години

До !!! Второ, ето виж Корнелия! Тя не дискутира Българският Саракт,а просто стреми към момента да приложи, някои негови принципи. Това е трудно, разбира се, от партийната рамка, защото самата партийна идеология (независимо каква) е промисъл на човешкият ум, а той по подразбиране е ограничен в собствените си противоречия. Затова, в нашето малко събрание на планината (в Източните Родопи) решихме да я подкрепим. Бойко е Мъртвец. Мъртвец, управлява Мъртъвците в Страната на Мъртвите!

73

Браво!

преди 5 години

Умна и силна жена е Корнелия Нинова. Настъпва тиквите и те започват да се плезят, да вият и ***, досущ, като тяхната баш Тиква-Еднокнижник.

72

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

71

Гробокопач

преди 5 години

До !!!Ти сега си напълно умрял, тъй че си изгубен по подразбиране, но се страхуваш да го видиш и като всекидневна реалност. Българският Саракт е неизбежност на Небето, той не е конструкт на земята и обитателите й. Затова Той не подлежи на Дискусии. Бог не се дискутира, защото човешкият ум е неспособен да схване Бога. Наблюдавай внимателно, как ще падне "Борисов 3" и сам си прави изводите.

70

!!!

преди 5 години

До ГробокопачС българския саракт ме изгуби тотално. Наистина ми беше интересно просто чуждо мнение, защото не защитавам никоя партия, но хем почна мен да обиждаш, хем говориш за саракти. Явно няма да се случи дискусията.

69

Анонимен:

преди 5 години

Хора дайте за ГЕРБ да си гласуваме, имаме си банани, и тоалетна хартия, какво друго тпябва на човек. Ще ядем банани, и товае. Махнете го Комунизма, през Комунизма имаше много работа, асега няма работа , ядем си бананите и шапка на тояга. *** народ сме, и ще си останем такъв.

68

Лудата пак се появи!

преди 5 години

Абе, няма ли кой да даде хапчетата на тази отк.ачалка. Критическата се отразява много зле на баба Корни - Лъжата. Вижда се, че съвсем е изкукала и си из.смуква от пръстите щуротия след щуротия. Ха-ха-ха! Важното е да се пише за нея и да я дават по TV, за да става за смях на всички. Да си ходи на СПА-то с нейните бабички, че ще трябва да са във форма след 3 г., за изборите. Е, ако все пак са оцелели...Иначе, никога власт на БКП/БСП + ДПС! Няма да допуснем отново този ужас!Браво на ГЕРБ!

67

пенсионната реформа!

преди 5 години

За ДПС не ни пишете! Напишете за безумията на социалния министър, който предлага нова формула за орязване на пенсиите. Стажа преди 2000год. няма да се гледа. Орязват години, през които сме работили и сме се осигурявали, а ДНЕС бг мълчи и ни занимава с журналиста, САЩ и някой друг.

66

Гробокопач

преди 5 години

До !!!!!!, грамажа на мозъка ти, явно изневерява. Кой е казал, че БСП ще управлява? Хехехе... Не си присъствал на оперативните събрания при Цветанов, той ще ти обясни нашият замисъл. А нашият замисъл е *** и Цветанов дажев го повтори: дългосрочна парламентарна криза, за да дойде Българският Саракт. Цветанов нарече това "Хаос". Да, но Хаосът е Велико Нещо, защото дава възможност на Демиурга да изяви потенциите си в Домосторителство!;))) Цветанов е физкултурник, не ги разбира тия работи.

65

Анонимен

преди 5 години

До 69Имат най- много избиратели, защото ви купуват с назначения на държавна хранилка. Най- големите бок.луци ви сложиха в администрацията, да си бъркате в носовете по цял ден, щото за друго не ставате и на избори да гласувате за ГЕРБ. И ви плащат заплатите от бюджета- нашите пари. Скоро реално работещи хора в Бг няма да останат, ще избягат в Европа до един. Чакайте украинците и молдовците да ви работят внасят данъци и да получавате заплати от тях.

64

Поизтърка се Нинова!

преди 5 години

Май се поизтърка другарката Нинова с постоянното си мрънкане, нещо не и се получава и започна постепенно да олеква.

63

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименМного късно са схванали Патриотарите, тази малка подробност, че ДПС са българофилска партия. Хахахахахахахаха.... Много бавно загряват нещо. Волен от 2003-2004-та година в ефир все това повтаряше, какви големи българофили са ДПС. Но и ние го казвахме: "Доган е най-големият Патриот, защото много обича България... Иска я цялата!"

62

Анонимен

преди 5 години

За ДПС не ни пишете! Напишете за безумията на социалния министър, който предлага нова формула за орязване на пенсиите. Стажа преди 2000год. няма да се гледа. Орязват години, през които сме работили и сме се осигурявали, а ДНЕ бг мълчи и ни занимава с журналиста, САЩ и някой друг.

61

!!!

преди 5 години

До Гробокопач,Гробокопачо, какъв Видов ден идва? Хайде да бъдем честни. БСП, освен с ДПС, власт няма да види. И да падне правителството, нови избори, вместо Марешки ще влезнат евентуално нови десни, пак с Борисов ще се коалират. Няма Видов ден тука. Просто и лявото и дясното отвратиха българското общество до колосални нива. За добро или лошо, ГЕРБ има най-много избиратели. И имат най-много, защото пази боже от опозицията в лицето на БСП.

60

Анонимен

преди 5 години

Патриотите разбраха, че ДПС е по-българска партия от продажнината русофилска партия БКП/БСП & Со. !

59

Гробокопач

преди 5 години

До !!!Защо? Първо сега, те са системна опозиция, второ, техният съюз с ДПС беше явен, а не като този на ГЕРБ - Задкулисие, за да не ги види електората им, който е с 0,5 грама пилешки мозък в главата. Но, то Видов ден идва. Неслучайно и именно при Борисов, Доган се легитимира като собственик на ТЕЦ-Варна! Случайност? Ами не мисля. Бойко, дори не коментира покупката;)))