212

†БПЦ†

преди 5 години

БПЦ е против цариградската конвенция и подкрепя насилието над жени, деца и мъжеложци! Няма по-добри от хубавите патриархални православни ценности в които мъжът е мъж и жената трябва да си знае мястото и да го слуша.

211

Анонимен

преди 5 години

Целта на занятието е не да ви ориентират сексуално, а да ви научат на търпимост към тези с различна от вашата сексуалност без значение каква е тя и без значение дали се класифицира като патология или не. Това е все едно да развиете непоносимост към болни от нещо и да ги мразите и малтретирате заради болестта им. Жалко, но българинът не е узрял все още...

210

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че се споменава за "някаква друга ориентация" вече подсъзнателно подтиква младежа "да види какво е". Също като с наркотиците - "да се пазим от тях". Ама самият факт, че се споменава, че ги има, вече е посяло "зрънцето ва любопитството"! Говоренето за даден проблем, НЕ решава проблема, а го засилва! Показването на екшън филми, не предпазва от възникването на агресия , а я поражда! Показването на насилие НЕ предпазва от него, а го засилва!"ГОВОРЕНЕТО" НЕ ПРЕДПАЗВА, А ЗАСИЛВА!

209

Додо

преди 5 години

Само да попитам...Къде са сега клоунчетата от кликата на арогантния арменец от "Господари На Ефира" да отидат да заврат микрофона в лицето на МОН министъра Вълчев и да го питат "г-н министре, ЗАЩО??"

208

Анонимен

преди 5 години

Световната статистика е, че 80% от *** алтерираните правят поне 1 опит за самоубийство. 40 процента поне 2. Много успяват. А какво изживяват преди да си посегнат тези деца? Кой нормален човек желае да причини нещо подобно на което и да е дете? Всички тези *** - пропагандисти са си за смъртна присъда! Феминистките ни причиниха това! Всичките им деца да измрат от тежки болести дано!

207

Пак съм аз

преди 5 години

До 210Въпросът е, че вие, НПО-активистите, се опитвате да пробутате *** обучението под претекста за сексуално образование, ХИЕ, СПИН, ППБ. Това са две СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА!

206

Анонимен

преди 5 години

Някой да отиде и да изрови тая безгръбначна *** в парламента! Нямат смелост да се опънат на европейските педофили и *** и превръщат децата ни в потенциални самоубийци напълно безнаказано! Такива хора трябва да са осъдени до живот на много тежък физически труд. По възможност в отровна И радиоактивна среда! Никой няма право да създава предпоставки децата ни да се самоубиват!!! Който го прави трябва да страда жестоко и дълго! Закони ни трябват срещу такива същества!

205

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ НАТРАПВА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА.БОРИСОВ С ТОВА ЩЕ ОСТАНЕ ВИСТОРИЯТА.

204

Пак съм аз

преди 5 години

До 205Добре бе, широкоскроения! Намери този документ и ще разбереш какво се прокарва лека-полека.WHO Regional Office for Europe and BZgAStandards forSexuality Educationin EuropeA frameworkfor policy makers,educational and health authoritiesand specialists

203

Анонимен

преди 5 години

Да не ги образоваме и за спин и така няма да съществува

202

Анонимен

преди 5 години

Стоя, чета и умирам от смях и ужсТ. Случайно някой да е чувал за здравно образование, промоция на здравето, профилактика на здравето, акселерация, генотип, фенотип.... А дефиницията на СЗО за здраве?!? В кой век живеете? Какво лошо има в това децата да бъдат образвани относно сексуалното съзряване, сексуалния акт, сексуалноста на човек и прочие? Да живее социализЪма и комунизЪма! *** народ лесно се управлява! Та и ние за това сме на такова положение.

201

Некромонгъри

преди 5 години

До 199. Това не е нужно да се изучава в училище. Нека всеки се чувства както иска, но не е нужно да ни го навира в очите.

200

Мими

преди 5 години

Хаха в 9-ти клас повечето вече са правили секс и едва ли отварят този учебник. Аз на тази простотия само бих се засмяла.

199

Анонимен

преди 5 години

А кои са БОРД, че нещо само в измислени скандали ги виждам замесени...

198

Ванката

преди 5 години

Чак в зряла възраст ли формираме сексуалната си идентичност, дотогава не знаем какво сме ли!?

197

Анонимен

преди 5 години

Нищо смущаващо не се вижда, просто научни факти. А по въпроса за невежеството на българина и параноята сакън да не си мъжкар с космати гърди или мома с дойно виме няма да коментирам... Тоя хохавел от организацията също е за връзване, не знам къде видя "***" идеология...5 минути слава за една мижитурка...

196

Анонимен

преди 5 години

ако въпросната "професорка" възприема обръщането на резбата като "съвременното състояние на науката и на развитието на обществото", си е нейно лично право! но защо ни го натрапва?!

195

Анонимен

преди 5 години

Защо това .. се превръща в култ, това не мога да разбера? Това е от многото чисто биологични функции за продължаване на рода! Как може да се пише в учебник за "сексуална ориентация" и с това подсъзнателно да тласкащ подръстващият "към неизвестното"?Издателство "Анубис" ... анубис - оня от египет кучешката главица, дето някои и до ден днешен му се кланят, събирайки се по късни доби в тъмни помещения с подове от шахматно подредена теракота...ясна е картината! Иначе -"родолюбци", ама го лапат

194

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!!

193

Анонимен

преди 5 години

Хетеросексуалността е нормална сексуалност, а хомосексуалността е патология. Добре е да се прави разлика между нормално и патологично. Явно авторите на учебника не знаят за тази разлика.