30

Анонимен

преди 5 години

Рашидов: Положението вместо да се влошава, става безнадеждно, ако ще да се сърди премиерът.Гербера на 2 ракии сутринта накрая казва истината или плъховете напускат потъващия кораб.

29

Анонимен

преди 5 години

До тонката 33По речника ти личи, че си най-обикновено гербаво пр.стаче и да ти кажа нямам нищо общо с червените. Само и само за да разкараме гербавото безвремие вече си мисля, че ще гласувам за всеки който има реален шанс да ви бие шута..

28

333

преди 5 години

Не съм чул и една добра дума за ГЕРБ, те все печелят изборите!Как става тази работа не знам?

27

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ печелеше изборите чрез галсуване преди около 9 години. Днес дори Цветанов е забравил какво е да спечелиш чрез нормални избори. Всички гласове се купуват а резултатите се манипулират.

26

Анонимен

преди 5 години

Искахте ГЕРБ, гласувахте за ГЕРБ стана ли ви по добре положението? От тук нататък който е да дойде дари и пак самата ГЕРБ трябва да прави сериозни реформи за съкращаване на раздутата администрация, спешни реформи в МВР - над 4000 полицаи взимат пълна заплата и пълна пенсия - 2400 - 3000лв., МВР не работи, боксува, отчита проверени и глобени токива са и вече възможностите, съдебна реформа също спешно, корупцията икраденето на народни и европейски пари също. за работеща икономи не се говори.

25

Щерю

преди 5 години

Абе, тя нашата е - от БКП/БСП трън - та на ГЕРБ - глог - живота ни мина...

24

Анонимен

преди 5 години

Знам за кой няма да гласувам-ДСБ.Досега гласувах за тях,но с подкрепата си за Истанбулската конвенция и атаките срещу Орбан завинаги ме изгубиха като техен избирател.

23

Анонимен

преди 5 години

Бългаpaka му е перфектно при герб! Само герб за шугавото племе! Герб до дупка (гроб) за шугавците!

22

баба мара

преди 5 години

купуването на гласове до това води имаш гласове но нямаш хора зад тебеи какво си спечелил и кого си бил на избори аз сьм от негласуващите

21

Анонимен

преди 5 години

До тонката 17Много ми е интересно как гласуваш срещу червените след като гласуваш за ГЕРБ, че там са по-червени и от старото БКП все верни кадри и наследници на партията майка. Очеваден пример е самата тиква с червения тефтер в джоба си.

20

я па тоя

преди 5 години

До ПредложениеЧе те нещата са си на ред,какво ще оправяш!?Който иска-емигрира,на който му харесва-тук стои!Кой ще управлява няма значение,всички крадат!Какво искаш да оправяш,я поясни!?

19

Анонимен

преди 5 години

Аз познавам само няколко човека, които гласуват за ГЕРБ. Другите не искат и да чуят за ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 5 години

4- КОЛКО ДА Е ПО ДОБРО ОТ ГЕРБ- БСП- 2654.4% ИНФЛАЦИЯ 1 ДЛ- 3000ЛВ, 2700 МИН ЗАПЛАТА НЯМА И 1 ДОЛАР, 5 ДОЛАРА СРЕДНА ЗАПЛАТА, 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЛЕД ТОЗИ ЧЕРВЕН ПОГРОМ ВЪРХУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НИЕ ВЛИЗАМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА И СЕГА, ИНФЛАЦИЯ ПРЕДИ ДА ИЗБЕРЕМ ГЕРБ- 2007/8Г 12.8%- НА ВСЕКИ 100ЛВ- 12.80ЛВ МЯТАШ В КАНАЛА, 2014Г ПЛАТИХА ЕДНИ ЗИМНИ ПРОТЕСТИ КАТО ФАЛИРАХА 13ТА БАНКА, НО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИМА ФОНД ЗА КОМПЕНСАЦИИ. ЧЕРВЕНИТЕ СА ПАРТИЗАНИ.

17

Интелектуалец

преди 5 години

Само Национален Фронт за Спасение на Бойко НФСБ или Хатака ще ни оправят.

16

ъм чи как

преди 5 години

Не знам каква е тази стъкмистика но около мен който попитам е против БСП и за махане и съд за Корнелия.Реално за нея и тази крадлива партия едва ли са повече от 4-5% и то главно от тези с *** венци половината от които са неграмотни!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Не знам каква е тази стъкмистика но около мен който попитам е против ГЕРБ и за махане и съд за ББ.Реално за него и тази крадлива партия едва ли са повече от 4-5% и то главно от тези с *** венци половината от които са неграмотни!!!

14

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА ХА,ПАК ИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ,МАЛ ОУМНИ ТИКВЕНИЦИ

13

Анонимен

преди 5 години

Бьесьепье!За БСП.

12

Анонимен

преди 5 години

vote to rule you for another 100 years.Плакат на герб след посещението на Бойко в САЩ.

11

много интересно

преди 5 години

От повече от 10 години гласуващите не надхвърлят 36%!Тука пак дежурната латерна-13,6% няма да гласуват,както винаги!Въпроса е:Къде изчезват другите 50%!?