25

сминдух енд чесън

преди 5 години

Самата идея на ЕС предполага известен отказ от суверенитет,така че пак нещо не сме разбрали.

24

Анонимен

преди 5 години

Борисов и стратегия, моля ви се! При него е само навеждане, подклякане, залягане, подгъзване, ослушване... Доникъде няма да стигнем така!

23

Анонимен

преди 5 години

Разликата между Орбан и Борисов е колкото от Земята до Небето.Единият е мъж, а другият разкрачено-наведен ***,който само се ослушва откъде ще задуха вятъра.Единственото, което го интересува е да не загуби властта сиза да може да продължи да краде.

22

Анонимен

преди 5 години

Виктор Орбан е железен мъж, с достойнство и политик с принципи.Той не харесва мекотелите като Борисов.

21

Анонимен

преди 5 години

Тоя май е обръкла Орбан с ишиаса Юнкер.Орбан е мъж и не се разнежва от мъжки целувки с езици и лиги.Тия номера вървят само в Брюксел.Борисов е достатъчно компрометиран политическа за да страни Орбан от него.Вижда се и от снимката.

20

До Бургазлия..

преди 5 години

*** той Баце отдавна е помислил и за внуците на внуците си! Барселона, острови...

19

Анонимен

преди 5 години

ТО НЕ СЕ ЗНАЕ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ВИЕ ДАЛИ ЩЕ СТЕ ПРАВИТЕЛСТВО.НЕ ПРАВИ ТОЛКОВА ДАЛЕЧНИ ПЛАНОВЕ.САМО ЗА ДВА МЕСЕЦА НАПРЕД.

18

:))

преди 5 години

... Унгария ТРЯБВА да направи корекция в политиките си в някои отношения....--------------------От гл.т. на дипломацията не е ли това "трябва" вмешателство в политиката на суверенна държава? Недопустимо поведение, наставничиски тон за безпогрешност от страна на ББ?

17

Анонимен

преди 5 години

Вместо да си измива ръцете с БСП-та, Станишевци , Орешарски и всякакви други,да стане и веднъж поне като мъж да каже мнението си.Три мандата го слушаме само как усуква за всичко.

16

Анонимен

преди 5 години

Няма друг ,като този ...уникален в умението да се извърта ,отмята и за това да вини не себе си ,а друг ......не знам ,но за това все пак би трябвало да има някаква медицинска диагноза !!!!

15

Бургазлия до Борисов

преди 5 години

Г-н Премиер, моля Ви да заемете твърда позиция в ПОДКРЕПА на Вишеградската Четворка !Който седи между два стола, знаете какво се получава. За не желая един ден децата и внуците ми да се чувстват чужди в собстената си Родина и да питат ЗАЩО ТАТКО (ДЯДО) НИЩО НЕ НАПРАВИ навремето си. И вие имате ВНУЦИ, мислете за тяхното бъдеще !

14

Анонимен

преди 5 години

Орбан не харесва мокрите целувки на Борисов, само Юнкер примира, като го целуне така.

13

Анонимен

преди 5 години

ПЛОНДИ, ПОСЛАНИК РУБИН ОТИДЕ ЛИЧНО В САРАИТЕ НА КРАКА ПРИ ДОГАН.ВЗЕМИ НАЙ-ПОСЛЕ И ПРОЧЕТИ СЪОБЩЕНИЕТО, ЧЕ СТАВАШ СМЕШЕН.

12

Анонимен

преди 5 години

От БСП единствено Станишев гласува "за" санкциите. Другите двама евродепутати от БСП не са участвали в гласуването. И какво въобще Борисов навира БСП във въпроса, когато се касае за решение на Министерския съвет?

11

Анонимен

преди 5 години

Ако канцлерината ти звънне, веднага ще пуснеш шейсетте хиляди бежанци. Защото тя те държи за топките. Ще ти спре парите и всички от ГЕРБ ще си тръгнат, защото няма да има какво да се краде.

10

Анонимен

преди 5 години

Борисов е пътник. На есен си отива. Снощи посланик Рубин е поканил лично на разговор Ахмед Доган. Но забележете, не като бизнесмен, какъвто се обяви Доган, че е вече, а като политик.Нали се сещате, че не го е поканил защото не са се виждали отдавна или само да го черпи баклава.

9

Анонимен

преди 5 години

Борисов няма ли да си изкаже по въпроса за НОВАТА ЦЕНА НА ХЛЯБА.Нали е компетентен по всички въпроси.Или пак БСП са му я увеличили.

8

Анонимен

преди 5 години

Не минава и миг без да каже че някой му е виновен.

7

Анонимен

преди 5 години

КАКВО БСП, БЕ, ДРУГАРЮ БОРИСОВ.НАЛИ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ БЯХА ТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ПРОТИВ НАЛАГАНЕТО НА САНКЦИИ НА ОРБАН.БСП ГИ ПОДКРЕПИ, Т.Е. СПАЗИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ.АМАН ОТ *** В ПОЛИТИКАТА.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе, Борисов, бе! Днес мама Меркел ти сви сърмите и сега го усукваш. То пък може човек да е страхлив, но един Премиер не бива чак толкова.Как можаха Полша и Чехия да реагират незабавно? Дори Полша обяви, че ще наложи вето на всякакви санкции срещу Унгария?ПРОСТО СИ СРАМ ЗА НАЦИЯТА!