286

Счети

преди 5 години

Е за какво са ни партии, като всички са послушковци и каквото каже запада това се случва в България ? Ако някой си мисли, че имаме автономно политическо управление много се лъже - скръцне ли Европа със зъби българските политици веднага свалят гащите. Е питам аз за какво са ни тези партии и политици ? По-добре едно експертно правителство без депутати, а заповедите и законите да се спускат отгоре и те така. Политиците в България не решават проблеми те само ги задълбочават !

285

Анонимен

преди 5 години

КОЙ НАПРАВИ 1 ГМ 1000ЛВ- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА

284

АЗ СЪМ ПРОЗД СЕЛЯНИН

преди 5 години

КОЙ НАПРАВИ МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ- НЯМА И 1 ДЛ- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА.

283

Анонимен

преди 5 години

холандси модел .Всичски болници са частни (недостатък) и са изведени през застрахователин фоноде. ЗДравна каса - няма. париет се управляват през застрахователниет фондове и през частни договорки с работодателите. Има няколок пакета базов и още няколко

282

Анонимен

преди 5 години

До 11Алоооо, я не ми дръж тон и не ме поучавай, ок

281

Анонимен

преди 5 години

КОЙ РИТНА 12 БАНКИ- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА.

280

П.Петров

преди 5 години

ЗА ВИЕ, ДРАГИ ИЗБИРАТЕЛИ, ЗА КАКВА УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА ГЛАСУВАХТЕ И КАК ВЪРВИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО И ?За програмата ***, 'щот' хуу са прай на мъж и е космат или за кака Ганка, 'щот' е по-мъж от ***?ОВЧАР ЛИ ИЗБИРАХТЕ, СЕ.ЛЯНДУРИ ПРОСТИ?

279

Анонимен

преди 5 години

ето ви *** пример - френски модел - по-социален, по-справедлив. Голяма част от "застраховането" преминаав през общините. Има обаче слабост - задължителна застраховак "ЗДраве" окол 150 евро (при нас вероятно около 150 лева), както и официално доплащане. Касат поема 85 процента освен за хроничично болните. Плащаш всичи 100 проценат в аптеката и до 1 седмица работодателят ти пръхвръля оствашщите 85 проценат в заплатата.

278

niki

преди 5 години

Абе я да се хващате на работа, да си плащате осигуровките и данъците и тогава ще имате право да излизате да мрънкате. Убеден съм, че над 50% от тази шайка неграм0теници не плащат нито данъци, нито осигуровки!

277

ако искаха да са

преди 5 години

полезни те тези протестъри можеха да предложат обсъждане на новият модел на Здравна каса. Примерно.за момента вървим към два модела - холандски или френсски, след като годиин наред налагахме американкия. Нека се обсъдят достойнствата и слабостите на посочените модели. и да се търсят някакви промени.

276

П.Петров

преди 5 години

Електронното гласуване е Ок.Без партии може да звучи добре, но по-какъв начин хора, които нямат нямат нищо общо като икономически възгледи, житейска философия, етични разбирания, принципи ще работят заедно, за постигане на някаква цел и кой, и по какъв начин ще я формира тази цел ?Затова би трябвало да са партиите! Да съберат хора с общи принципи, житейска философия, икономически и етични възгледи, за да формират чрез дебат и гласуване обща цел, начини за постигането и да предложат на избирателите за гласуване УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА?

275

Да няма партии

преди 5 години

1934 е нямало партии- хунта. Към това ли да се върнем?1945 до 1989 имаше една партия .Е, много хубаво ли стана

274

до Ядосан

преди 5 години

никой няма желание да обижда трудещите се хора. но точно тези хора са неуспели в живота навън, озлобени са, голяма част признаха че не плащат осигорвки. Те всичик са гастарбайтери, сред тях ням един от Принстън или Харвард. Това е една малак групичак "протестъри" (но не и протестиращи).не искам да казвам дали са платени, и да раздавам квалификации, но определено те не са представителна извадак за обществото.

273

Анонимен

преди 5 години

277 - като не се купят американските самолети кой ще пази небето ни от турски ракети?Ето - турция купава сега руски C-400, нищо че е в НАТО. нейната армия е 300 000 души.

272

Анонимен

преди 5 години

До ЯдосанМоля ви, не слагайте всички работещи в чужбина под един знаменател с тези организатори и присъстващи на протеста. Хората си работят, децата им са на училище и нямат никакви връзка с накакви си платени ***! Спрете да обиждате хората, които се трудят извън БГ и издържат и родителите си! ----------------Аз лично нямам такова намерение - за всички е ясно кои са тези, които викат, хвърлят камъни и "ще ни оправят". Нищо към хора като вас. Поздрави от родината

271

Анонимен

преди 5 години

Идеалният вариан е всички държави на Балканите да влязат в НАТО.Също така щом си в ЕС и НАТО нямаш право по презумпция да предяваш право към чужди територии. Добер е Нова Македония да влез в ЕС - тогава няма да има право на претенции към нашата територия, а движението ще е свободон и няма да има роуминг.За съжаление Турция се отдалечаав бъроз от ЕС и е на път да преосмисил участието си вНАТО. това я праив заплаха за нас. Другата реалан заплаах за нас е ИД.

270

Анонимен

преди 5 години

кой е измислил руска агресия? тоав с руската агресия много отдавна не важи - още от разпадането на СССР. НАТО те пази ПРЕДИ всичко от непосредствениет ти съседи.разбира се НАТО не е панацея - Гърция и Турция войюваах за кипъ, Част от НАТО напдан Ирак, част - не. но тук трябва да се търят решения, ето сега се създава ЕВропейска армия.

269

Ядосан

преди 5 години

Моля ви, не слагайте всички работещи в чужбина под един знаменател с тези организатори и присъстващи на протеста. Хората си работят, децата им са на училище и нямат никакви връзка с накакви си платени ***! Спрете да обиждате хората, които се трудят извън БГ и издържат и родителите си!

268

Анонимен

преди 5 години

Като не се купят скъпите и некачествени американски самолети, ще има пари за референдуми за десет години занапред.

267

Анонимен

преди 5 години

Сега Дубай е новаат дестинация за мафиоти, Щвейцария се нареди на второ място, но допреди една-две години всичик мафиоти си криеха париет в Швейцария. Швейцария е една от най-корумпираните корпоративни държави. Там едрият бизнес ви мачка.Швейцария не пожела да се присеъдини към ЕС, защото франка ще падне до стойността на германската марка, а той е почти половин път по-скъп.