34

До 30

преди 5 години

Нямаш деца, нали ... Знаеш ли какво е да се опитваш да събудиш детето си в мрак и след това да те чака навън в студа да чегърташ леда по колата за да го заведеш на училище или детска градина пак по тъмно! В Испания го нямат този проблем, но тук има 80 процента....

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Аз гласувах! За да остане лятното!

32

Аман

преди 5 години

Ние сме ЮЖНА ДЪРЖАВА имаме нужда от дълги дни лятото. Тоест трябва да остане лятното часово време. Северните държави да си остават на Зимното. Ако останем на зимно Юни месец в 3 часа сабахлян ще е светло. Кой нормален ще стане в 3 ?!?!?!

31

Анонимен

преди 5 години

Абе, писачи! Някой от вас направи ли си труда да влезе в сайта на ЕК и да гласува против смяната? Или само киснете в такива сайтове, дето леете безсмислици.Като оня ***, дето пише, че през зимата, при лятно часово време щяло да мръква в 15,30.Баси зелената кратуна!

30

Анонимен

преди 5 години

Трябва да остане зимното време.

29

Анонимен

преди 5 години

До Сериозно 23Изобщо не е стрес когато живеех с Испания беше така те трябва да са по западноевропейско а са си избрали централно и пак си живеят добре и спокойно.

28

Иванчо+Марийка

преди 5 години

А много ли е хубаво декември 16:00 часа да е тъмно ? Стига с това будене на децата моля ви се. Това са пълни глупости. Всички Южни държави масово остават на ЛЯТНОТО ЧАСОВО ВРЕМЕ. Пример е Турция.

27

ДС

преди 5 години

Да но ако останем на зимното часово време, Май и Юни месец 3 часа сутринта ще е светло. И какво ще правим ?!!

26

СС

преди 5 години

някой в някоя канцелария е сметнал докато си пие кафето че ако се спре смяната на времето зимата сутрин ще изгрява слънцето към 10 часа (час по късно) и консумацията на ел енергия ще се покачи защото ще ставате един час порано в тъмното и ще лапнат пак едни милиони за ел енергия защото малко или много ще се повиши потреблението на населението, и сега голям рев... всичко каквото се променя като закони е против благото на хората и народа, трябва да го знаете, няма да ви стане по добро кръвното..

25

Анонимен

преди 5 години

В най-големия студ и мрак родителите ще се опитват да събудят и заведат децата си на училище и детска градина.... "Перфектно" ще стане, ако не върнат стрелките!

24

Анонимен

преди 5 години

За 8 и 19 може изобщо да не изгрява слънцето.

23

Анонимен

преди 5 години

Ще си сменяме работното време тогава зимата сутрин ще отваряме мгазините в 6 сутринта до към 15.00

22

Сериозно

преди 5 години

Ако не сменим времето сега през октомври, както правим всяка година, ще се съмва към 9.00 ч. Т.е. сутрин, като се събуждате и пристигате на работа, ще ви се струва че е посред нощ! Това за мен това е определено по- голям стрес и е правилно да се сменя времето!

21

Анонимен

преди 5 години

"КОГАТО МИНЕШ НА ЗИМНО ВРЕМЕ СЕ МРЪКВА ОКОЛО 16.30 КАТО НЕ СМЕНЯТ ВРЕМЕТО ЗИМЪСКА И ЩЕ ТИ СЕ МРЪКВА 15,30" - пилешки мозък

20

Анонимен

преди 5 години

Смяната на времето беше въведено за икономия на ел. енергията , трябва да се плаща хахаха и сега се чудят какви глупости да говорят

19

Анонимен

преди 5 години

Драги пишещи първо се научете да познавате часовника, пък после пишете и изразявайте мнение.

18

Анонимен

преди 5 години

До до 8КОГАТО МИНЕШ НА ЗИМНО ВРЕМЕ СЕ МРЪКВА ОКОЛО 16.30 КАТО НЕ СМЕНЯТ ВРЕМЕТО ЗИМЪСКА И ЩЕ ТИ СЕ МРЪКВА 15,30

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗатва трябва винаги да сме на лятно часово време - единствения минус е че зимата ще се става по-късно светло сутрин, което не е толкова зле.

16

СС

преди 5 години

Стига глупости е вредяла смяната на часа, вреди ми сутрин да трябва да ставам рано по тъмно да ходя на работа да бухам по цял ден и да се прибирам по тъмно, вредят ми тъпите ви закони за данъци и глоби и шиб аните политици в Бъглария. Това вреди. не смяната на часа!!!!!!

15

ssssss

преди 5 години

много ще е яко слънцето да изгрява в 10