73

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се забрани покупката на апартаменти в София, от хора които не са софиянци.

72

коко

преди 5 години

Махнете на първо място астрономическите нотариални такси. Един нотариус у нас за един печат взима хилядарки. За същото в САЩ нотариуса взима 10 долара. И таксите могат да се намалят 10 пъти само с едно събрание на Министерски съвет, а не там ББ да се прави загрижен за младите по медиите, а зловещата корупция да седи пред очите ни.

71

до 68

преди 5 години

КАТ винаги си е бил в Дървеница, но това селяните като теб няма как да го знаят.

70

Анонимен

преди 5 години

Пред нашия блок 90% от колите са с номера от цялата азбука. Аз дори не зная какво означават тези букви на номерата им. Само знам че не са Софиянци.

69

до 66

преди 5 години

На кой изкарваш заплатата бе мун чо.Вие в прованса сте тотално неграмотни.Лично аз работя за HP и си изкарвам заплатата сам.

68

До 61

преди 5 години

КАТ не е в Дървеница. Видяхме те колко си софиянец...

67

Анонимен

преди 5 години

СОФИЯ СЕ НАПЪЛНИ СЪС СЕЛЯНИ.ФАКТ.ОТТАМ ИДВАТ ВСИЧКИТЕ БЕДИ.ДОРИ КМЕТИЦАТА Е ***.ЗА КАКВО ГОВОРИМ ???

66

до 65

преди 5 години

значи ние в провинцията не сме хора, дето вви изкарвме заплатите, а? гоуеми тарикати бе? Втора категория, значи? това от комуноизма го наследихте

65

до 61

преди 5 години

ай не обиждай бе, киртак! Апропо завършил съм ТУ София, така че не съм ви под нивото, нито съм от село! Може да съм и по - голям гражданин от теб! И за 5г съм ви сканирал на рентген какво представлявате софиянците. Не всичките де. точно тоя тип, дето пушете простотии. Щото сте простаци. А софиянците са печени пичове по принцип.

64

до 59

преди 5 години

Ами 1100 лв не са никак малко за провинцията. Все пак в София животът е доста по-скъп и с тези пари не би могъл да оцелееш тук. А и не всички софиянци ги взимат.

63

Анонимен

преди 5 години

Това е дискриминация.

62

Софиянец до 59

преди 5 години

Ами хубаво - от утре ти правя заплатата 3 000 лв.Ще седиш и ти като пик лите и ще си бъркаш в квото имаш там.Доволен ли си ?

61

до 57

преди 5 години

А ти защо реши, че като видиш кола със Софийска регистрация, вътре пътуват софиянци.Това са в повечето случаи селяни като тебе. Сега всеки може да си регистрира колата в София. На ден се регистрират по около 650 автомобила. И уверявам те, почти никой от тях не е на софиянци. Живея точно срещу КАТ-Дървеница и имам ежедневни наблюдения.

60

Анонимен

преди 5 години

здравни застраховки , кредити за жилища без ддс (в началото),вече водим статистката по убиваме без причинно..... краварник на балканите

59

Анонимен

преди 5 години

ами искаме и ние в провинцията човешки заплати. Направете ги де! Инженер съм и едва докарвам 1100 лв, а пиклите в София в офиса , дето само си бъркат в... и нямат хабер за кво иде реч, с двойна заплата! айде де!

58

Анонимен

преди 5 години

Направят ли тази глупост веднага ще започнат да купуват апартаментите на името на многодетни *** за да бягат от ДДС.

57

провинциалист

преди 5 години

споко бе! Вижда ви се и тука на софиянците багажа колко е! На морето- отврат. По магистралата - отврат и простотия! Такива сте! Няма да ви идваме в София. Направо се махаме от тук! После ще ревете няма кадри... Щото в провинцията заводите са на Софийските олигарси - бачкаме като луди, правим БВП, а в София е шапката - офиси, меринджеи с големите заплати и пр...

56

Анонимен

преди 5 години

Нормално е хората да се стремят към София. Все пак в София няма заплата под 1 800 лв, а в провинцията трудно се намира работа донри за 450 лв.

55

Анонимен

преди 5 години

Жел льо Жа бов е виновен.Той махна софийското жителство и напълни София със селяни.В същото време обезлюди почти цяла България.

54

Анонимен

преди 5 години

Всеки иска да е софиянец. Повечето провинциалисти си мислят, че в София парите растат по дърветата. Е не е така.