32

Анонимен

преди 5 години

"Съда на Линч" и "тротоарното правосъдие" решиха съдбата на тримата министри.Истината за мен е елементарна: Вината за катастрофата е в шофьора на автобуса!

31

Анонимен

преди 5 години

Браво! Такава сурова критика към Борисов и Нинова не е отправяла досега.

30

Ким Че Ун

преди 5 години

И все се оправдават с държавността ,мирът ,спокойствието .Ние добре ги разбираме тези неща какво означават за тях .Да няма кой да ги закача за да могат спокойно да ограбват държавата и държавната баница и никой да не ги контролира .Е това са те демократи и либерали ,все крадци и шайка разбойници .Колкото пъти се докопат до властта в България толкова пъти и *** майката .За справка 30-те години на миналият век

29

Анонимен

преди 5 години

Не може да се говори за държавност, след като няма държава.

28

Анонимен

преди 5 години

Играта на политиците е да създадат проблем и след това да се появят като спасители за да го "разрешат".

27

Анонимен

преди 5 години

До НЕ СТАНА ЯСНОКое не е ясно?Умиране има, пускане на кокала няма.Нима очакваш някой да излезе от коалицията?Това на Валери е постановка. Един уж ги уволнява, друг ги връща. Веднъж вече разиграха това театро.

26

Анонимен

преди 5 години

В днешния брой на вестник "Сега" има превъзходна карикатура на Комарницки, която точно определя ролята на Борисов в случая с катастрофата.

25

Анонимен

преди 5 години

Трябва да пазим тишина, защото шума пречи на държавността.Валери живее в тоталитарните времена, когато всеки заемаше даден пост ДО ПЕНСИЯ. Или пожизнено. И каквото и да се случи се стоеше на поста, щото е "наше" момче.

24

Анонимен

преди 5 години

ДО КОС ФАЛШИВАТА НОВИНА НА ЕДИН ИНФАНТИЛЕН ГЕРБАР.

23

НЕ СТАНА ЯСНО

преди 5 години

Е И? НАПУСКАТ ЛИ КОАЛИЦИЯТА ИЛИ ОСТАВАТ НА СОФРАТА С МРЪВКИТЕ?

22

Анонимен

преди 5 години

Постоянно "държавността" и "стабилността", "държавността" и "стабилността"... Не можем да изразим свободно мнение, не можем да протестираме, не можем да искаме справедливост за нередностите, които допускат, защото "държавността" и "стабилността".Това не е стабилността на Бг. Това е стабилността на КАБИНЕТА. А кабинета не се интересува от народа.

21

Ким Че Ун

преди 5 години

Е и какво да ходя да гласувам за този негодник ,дето заяви че шофьорът бил виновен ,а не пътните агенции ,калинките и министрите .И този ще ни защитава правата на обикновените хора .Ай сектир от тука бе *** с *** .Това е началото на неговият край като политик .

20

Анонимен

преди 5 години

Не може да правите нередни неща едно след друго, да не използвам по- силна дума, които водят до смъртта на хора и да продължавате да държите "ваши" хора на министерски постове заради държавността. Всички грешки, а те станаха безбройни, ги оправдавате с държавността и стабилността. ЦЕЛТА НЕ ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА!

19

Анонимен

преди 5 години

До ДругГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!!

18

Друг

преди 5 години

Още с назначаването си министрите минават стриктен инструктаж.Дава им се малко кадрова власт да наредят балдъзи и любовници,но за това какво да правят от кой на кой минават инструктаж.След няколко дни като видят екстрите на поста,биват помолени( накарани) да си попълнят оставките,преди да са станали симпатични на хората или непослушни. Боко държи попълнените оставки без дата в касата.И като поиска ги датира.Затова и мин не правят нищо без него.Пътници са от първият ден

17

Armeisko kazino

преди 5 години

Partizan za boi se stiaga....saedinenieto pravi silata....a to samo indianec ostanal...

16

М, да ...

преди 5 години

Жалък мишок е В.Симеонов- старшинката "Винкело"! Пази папото си, но вярно и че негодува срещу едн. управл на Борисов но това е да прикрие личната си несъстоятелност и жажда за власт като преразпределение на порциите /на копанката е/! Корупцията и зависимостите да продължават ли? Бушоните затова са поставени за да гърмят, но пък предпазват нещото инсталация или сложна мрежа , нал тъй, старшинка ? Кръвоснабдяването/парите/ до крайниците/народа/ е нарушено, как е онова над раменете, м?

15

КОС

преди 5 години

БСП къде са тези дни скриха се като стана ясно че по тяхно време е асфалтиран и пуснат пътя Своге и че БСП имат акции в Трейс АД

14

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ СА ЯВНО ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ОТ БУДА!

13

КуРупционен орган

преди 5 години

Вдигна се много шум над нормата и Винкела се намеси, скара им се, нали е Главния Шумоуловител на БеГетото.Аху, иху и накрая тихУ, народът - ***, животът -тежък. Всеки, който седи, мълчи и смелостта му стига само да псува телевизора, заслужава управлението на тая ***! Да го крадат, бият, убиват, мамят... Нека ви на всички, мижитурки