184

Анонимен

преди 5 години

Нови възможности за жени-герб

183

Анонимен

преди 5 години

Отиват си министрите за да не опърди кочана осрания *** на Борисов.

182

Анонимен

преди 5 години

Трима изгоряха за да не изгори той...

181

ЛИЛИ

преди 5 години

НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ПЪРВИ ДА Е БОЙКО С НЕГОВИТЕ МАГИСТАЛИЗАЩО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИМА ИЗКУПИТЕЛНИ ЖЕРТВИ

180

Анонимен

преди 5 години

Бойко осъзнава че падне ли от власт -отива в затвора и богатствата ми са застрашени,,деца, внуци в САЩ ще страдат ...той много добре го осъзнава и е готов и майка си да продаде само и само да се задъжи на власт

179

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185Не ние, ти си се припознал. Я виж как си ме цитирал :)Гузен негонен бяга.Жегнах ли ви?От истината боли.Използвате методи на принуда, сплашване, агресия спрямо всеки, който не се подчинява на волята на Вожда ви. Следите коментарите по форумите, следите хората, които ги пишат. Донасяте в Централата. Стъпкахте демокрацията.

178

дебел депутат

преди 5 години

ЗРЕЛИЩА и ПАСТИ за НАРОДА !

177

Анонимен

преди 5 години

На тея *** не им ли омръзна да ги дерат като съдран чувал на всички избори. Мазохисти са това хаха

176

Анонимен

преди 5 години

До майкълНяма по-добре обучени наглеци от вас мили мои жалки червени т-ролчета. Виете като глутница разгонени вълци. Искам да знам, кой, кога и по какъв повод от редиците на вашата любима партия-майка е подал оставка ВЕДНЪЖ ??? Да видим ...................Защо така бе приятелчета мили - отговорете ми - въпроса ми е елементарен КОЙ, КОГА И ПО КАКЪВ ПОВОД. Ааа, май няма такъв ?

175

,У,

преди 5 години

До ГробокопачНякой, който да иска оставката на Бойко, защото не му е забърсал сополивото носле, ??? Смешници сте с тези жалки напъни. СМЕШНИЦИ !!!

174

шваба

преди 5 години

До ПрофесорИ какви книги си писал толкова, че само се хвалиш. А и кой пък ти ги чете тези бози.За смях ставаш с тези книги.

173

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГерберските *** налазиха във форума през обедната почивка да ни внушават, че отиде ли се Бойко, ще стане много лошо. През последните години действат по сталинистки- принуда, притискане, мълчание, заплахи... *** това не е демокрация. Забравихте, че сте в ЕС и Сталин, Ленин, Брежнев, Живков, Чаушеско ги няма отдавна...................Веднага се припознахте - всичко, изредено по-горе е присъщо само и единствено на ВАС ЧЕРВЕНУШКИ !!!

172

:)

преди 5 години

Защо ги няма "младите, умните и красивите"??? По-брутална корупционна издънка от Трейсгейт аз не си спомням в последните 20 години! Има и жертви!Къде сте "протестъри"???? Хайде, покажете, че сте "демократи"? Ама да ви кажа отсега, няма да има 50 лева надник, трева и биричка.

171

Ала-Бала

преди 5 години

Както каза Цветанов: " Гущерът си къса опашката" От опащката до главата. все е гръбначен стълб!

170

Анонимен

преди 5 години

А затворче, нещо? 16 души са това.

169

Анонимен

преди 5 години

Аз като гледам тия от трейс как са си оплели кошницата откъм правна гледна точка например че можели да си ползват тяхната лаборатория защото била акредитирана, си мисля че по скоро депутатите са за е.бане заради техните лобистки закони. А Московски трябваше да бъде по скоро уволнен заради некадърния търг за БДЖ

168

Анонимен

преди 5 години

Сега ще видите как медиите и прокуратурата изведнъж ще се "сетят", че има разследване срещу Московски за катастрофата със сноумобила. Помните ли жалкия слугинаж на Днеса, как от името на целия екип изразяваха съболезнования на Московски? Беше нечувано всички медии под строй да изразят съболезнования.

167

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 173Богатството на БСП каква връзка има с инцидента край Своге и министерските оставки, ***?

166

Жалка история

преди 5 години

Боко е уплашен и гори цели 3 бушона наведнъж. Явно разбира, че края му е близо, а не е ли във властта... не се знае какво ще му се случи. Властта може да отиде в някой нормален човек и после затворите да се напълнят бързичко.

165

Анонимен

преди 5 години

До 170Ми да, БКП никога не е пускало властта. Всички питомци на татото трябва да бъдат изпепелени и ще се оправим.