90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен84 Видеото е доста орязано.Фактите са подменени,това призна и министърът на вътрешните работи,пред медиите.Това още едно петно по рейтинга на проруския президент Румен Радев.

89

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев е поне 5 класи над смешника Плевнелиев!!!

88

Анонимен

преди 5 години

Ако Плевнелиев е слуга на о;играхията не знам какъв е Гадев,вероятно докато Плевнелиев им носи закуската Гадев чисти санитарните възли хахахаха

87

Анонимен

преди 5 години

До до странжатаПонятието "хибридна война" е въведено в Америка в края на 20 век от АМЕРИКАНСКИ ПРОФЕСОРИ , така че любимецът ви Росен Плевнелиев нищо ново не е измислил, ами повтаряше като папагал инструкциите, които са му давали в чуждите посолства!!Не е такъв гений той да измисля нови неща.............наше простичко момче си е!

86

Анонимен

преди 5 години

Ами не виждам какво толкова се учудва Радев? Той е в центъра на общественото внимание. няма начин всяка негова проява или на някой от роднините му да не стане обект на коментари. Хората се дразнят от факта, че Радев си позволява да назидава и да сочи с пръст, но по въпроса за баща си нещо взе много да се възмущава. Нека да се изясни въпроса, а не да се омаловажава и прикрива. Това дразни и навежда на някои мисли.Малко повече искреност и откритост няма да е излишна. Нали е невинен? Какво тогава?

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен86 Хайде стига вече с този Плевнелиев,повтаряш,като малоуменедно и също!Като няма какво друго да кажеш срещу това,че изперкалият старец с мерцедеса е опасен на пътя , ударил е триколка с инвалид,независимо дали триколката е трябвало да бъде там.Ако е карал внимателно и е имал бързи реакции,което не може да очакмваме от 81 годишев комунист,могъл е да избегне удара.И да кара властите и пишманпрезидентат да го покриват после.

84

Анонимен

преди 5 години

Борисов и в най-добрите си времена не е имал рейтинга на Президента.Мъка, мъка, Борисов. Почвай да пиеш антидепресанти. Ама и те няма да ти дигнат рейтинга.

83

Анонимен

преди 5 години

Радев е ***.

82

Анонимен

преди 5 години

За Бога,българи,не раздухвайте,бащата на президнета трябва да бъде покрит!

81

Анонимен

преди 5 години

Алоооо, Цветанов и Борисов!Явно много ви гложди рейтинга на Радев?Имам една добра и една лоша новина за вас.Добрата е, че рейтинга на Президента се дига, колкото и да ви боли корема.Лошата за вас е, че с такива циркажийски номера няма да го намалите и сантиметър. Почвайте да п~каете газ от сега.

80

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев=слуга на олигархията=срам за България

79

Анонимен

преди 5 години

Докато ГЕРБ-ерите крадат като за световно, вие ми коментирате някаква триколка и незначителен битов инцидент!!Добър вечер, селяни прости.............заслужавате си мизерията, в която живеете!!!

78

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев беше слуга на олигархията и мафията.Пак ли си го искате????

77

Анонимен

преди 5 години

МВР БЕЗУМИЕ! МВР ОБЯВИ ПОРЪЧКА ЗА 1 150 000 ЛВ. ЧАСТНА ФИРМА ДА ГИ ОРГАНИЗИРА ВЪТРЕШНО! НИЕ ВИКАМЕ СРЕТЕН ЙОСИЧ ДА СПЕЧЕЛИ!,пише АфераДокато си гугуткат глупости за Радев,краденето продължава.

76

:))

преди 5 години

Ком. 80 е към ком 53

75

Анонимен

преди 5 години

Какъв пострадал инвалид, каква линейка?Поне е документирано - чичака инвалид стана и започна да крещи със всичка сила. Хич нямаше нужда от линейка.

74

:))

преди 5 години

До 57 АнонименАма нали Боко бил Бого равен ? :)) Нали Боко славослявят тиквенопитеците, нали към Боко са отправят молитви и тОЙ е спасителят, могъщият и над закона в държавата, нали Боко е вся и всьо в територията! :))

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен72 Ти,като развален грамофон,нерде Плевнелиев,нерде червената мафия и червената олигархия,нерде комунистите от БСП,които предложиха Радев,който прикрива нарушението на баща си.

72

Банкя-Вършец

преди 5 години

ако съм на местото на Президента, бих помолил офицялно избрани йурналисти, офицери от полициатя и тайните служби за разследване с кого в последния месец инвалидът от триколката най-често си е телефонирал, срещал и правил упражнения как на кръгово движение да засече предварително избрам мерцедес.Резултатът със сигорност ще маркира кръговото в Банка и ученическата скамейка на онова даскало за специялно развиващи се деца във Вършец

71

до странжата

преди 5 години

първо понятието хибридна война се въведе в обръщение след хакерската атака 2011 в естония, Роско нищо не е открил просто е един добре обучаващ се папагал на който дори щатите му се присмиваха....да си гледа новото гадже и не ми го хвалете...жалко за детето му.