17

House M.D.

преди 5 години

Колега #14, има чешма с паметна плоча на тримата пасивни гейове. Причината за атентата е, че България отказва да признае гей браковете. Братът на единия от атентаторите е на висок пост в ДПС, защото е пасивен любовник на Меди Доганов.

16

Българин !!!!!!

преди 5 години

Съгласен съм всички комунисти от България да измрът и да им направим паметници да ги пикаем после

15

,.,.,

преди 5 години

ДПС=ДОСТ.Доган=Местан=ДС-и двамата нейни агенти и двамата,едни от създателите на така наречения "Възродителен процес"като предпоставка да властват на тези които нарекоха себе си турци и останаха в България.Властват и над преселилите се като уж са се разделили.Джавкат се за пред електората им които блее.Всичко е за пари и разделение на народа.

14

Мустафа

преди 5 години

Дядо ми е ходил да дарява пари дори за да има паметницине не e ходил да пие ракия като доносника Местан в местната кръчма.

13

Анонимен

преди 5 години

Кога ще махнат паметника на разстреляните убийци на деца и майки взривили бомбата във вагона на гара Буново ???Къде пък е този паметник? Има паметник на жертвите, но не съм чул за паметник на убийците. А един от атентаторите Сабри Мехмедали се издига до областен координатор на ДПС в Бургас.

12

нн

преди 5 години

Понятието възродителен процес трябва да се забрани с закон. В България турци няма. Българите -мюсюлмани са наследници на българите преобърнати във вярата си в най-мрачния и див период от българската история-османското робство. Турците по българските земи са си отишли заедно с войската по време на Руско-Турската война от 1878 тодина, а който не са успели тогава, веднага след 1878 год. има десетки изселвания. Мюсюлманите са българи и трябва да се върнат в българската вяра, но е колосално трудно.

11

Сюлейман

преди 5 години

А га яде кифтетата ни рива.

10

факт

преди 5 години

Какъв възродителен процес?стига с тези глупости ......такова нещо не е имало.........

9

Анонимен

преди 5 години

Турците са искали да си отидат в Турция повечето а който е бягал по онова време са го убивали на границата без значение какъв за да спаси турците бай Тошо измисля тоя начин и отваря границите и турците си отиват в Турция който е искал на другите помаци са им върнали българските имена и дори са ходели да багодарят после на бай Тошо. Повеето паметници са правени с дарения от самите турци.

8

Анонимен

преди 5 години

А ТАКА! ПРАВЕТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ИЗЧАДИЯТА! А НА КАН ТЕРВЕЛ - ПОКРОВИТЕЛ НА ЕВРОПА 1 ПАМЕТНИК НЯМА 75 Г.! иЛИ НА КРУМ ЗАКОНОДАТЕЛЯТ!

7

Анонимен

преди 5 години

ТВА НЕ СА НОВИНИ, А ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ХОРАТА. РУСКА ТАКТИКА, ОТКРАДНАТА ОТ РИМЛЯНИТЕ, ВСЪЩНОСТ НЕУСПЕШНО ПРИЛОЖЕНА...

6

Ментора бай Иван

преди 5 години

ДПС издигна паметници , плочи и чешми на терористите от възродителния процес !Кой издига паметници на терористи?Само партия на престъпници!

5

минало

преди 5 години

Комунистите могат да бъдат винени за много неща, но това не е от грешките им. Турция до ден днешен не признава арменския геноцид и не изплаща земите на тракийските българи. Това е една жестока държава, която не заслужава партии по наши земи.

4

Анонимен

преди 5 години

"Възродителен процес" е измислица,доста скъпо платена от турската kлоаkа

3

питане

преди 5 години

Кога ще махнат паметника на разстреляните убийци на деца и майки взривили бомбата във вагона на гара Буново ???

2

Анонимен

преди 5 години

Местан не беше ли агент на ДС? Същата структура, която изпълни възродителния процес!!

1

Анонимен

преди 5 години

На комунист паметник му дай да издига. Може да няма пари да изкара месеца, ама за паметник ще намери, че да му се кланя там по 3 пъти на ден и цветя да поднася.