28

Логика

преди 5 години

Младеж , ама що мислиш , че сега не са бе !!! Ами те са като дините бе ! Отвътре са червени !!! Б.Борисоя, Ц.Цачева, Й.Фандъкова , М. Стоянова все партийни кадри на БСП !!! Ами Л. Павлова и Р. Агайн са внучки от стари партизански родове ...

27

Анонимен

преди 5 години

Началника рита топка и яде филии с мас.

26

Дръндер

преди 5 години

До Оле малеПич трай не лай щото си адски смешен, нито знаеш какво става нито знаеш причината за измислената ч*у*м*а*. Нямаше такава от самото начало бе смешкооооо. Трай и не тролствай тук!

25

Байфидан

преди 5 години

До Логика. Ами логиката ти е абсолютно правилна. Пробите са отрицателни, защото са взети след като вече заразата е овладяна. Което е и важното и хубавото.

24

Анонимен

преди 5 години

А убитите,не овце и кози.От вашия режим другарко.Нещо за тях................

23

Unufri

преди 5 години

Ако се беше изчакало до днес, без да се прави евтаназия и се беше оказало, че повечето проби са положителни? Дали нямаше да е пламнала цяла България?Корнелия Нинова изобщо не се интересува от развоя на събитията. Тя има предварително подготвена реакция и за двата варианта.

22

Анонимен

преди 5 години

Неприяъна женица но е много права в случая

21

Младеж

преди 5 години

Вие сериозно ли си мислите, че червените ол, игофрени от БСП могат да дойдат отново на власт, след всичките им гафове???

20

Логика

преди 5 години

Унуфрий , явно си пропуснал : Един човек вървял и си ръсел пясък. Спрял го един полицай и го питал:- Каквоо правиш?- Амииии, ръся пясък!- Е за какво го ръсиш този пясък?- Миии... против крокодили!- Е кви крокодили бе, тук няма крокодили!- Еми нали ръся пясък!/ знам , че е стар /

19

Анонимен

преди 5 години

Нинова взимайте властта,стига сте се мотали!

18

Оле мале

преди 5 години

"Втори" проби, не означава нови проби от вече унищожени животни в огнищата на заболяването. При обявяване на огнищата, в селищата от 3 и 10 км. зона бяха взети проби за изследване, а най-рано 21 дни след това се взеха отново проби от тези селища. Е за тези "втори" проби става въпрос, и това,че са отрицателни показва, че заболяването не се е разпространило, а не че е нямало чума в огнищата.

17

Анонимен

преди 5 години

И защо трябва да има виновни?!На това му се вика "контрол". Днеска няма, обаче другия път ще има, но всеки ще го е страх да реагира поради подобни акции и ла..ното ще удари вентилатора. А ако действително имаше заразени животни, щяхте да се скриете като мишки, нали.

16

ОПА

преди 5 години

КАК ЩЕ ИМА ,КАТО ЦВЪЦКО ЛЕКЕТО ПОРКАШЕ ЧЕВЕРМЕТА--ЩЕШЕ ЛИ ДА ПОРКА АКО ИМАШЕ--БОКО НА ПРОКУРОР-УБИЕЦ С ВЛАСТ--ЛИШИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ПРЕПИТАНИЕ--ТОЙ Е ЕДИН РАФИНИРАН УБИЕЦ..ГЕРБЕРИТЕ СА УБИИЦИ!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Главният Престъпник на държавата- Боко Банкянски в затвора ВЕДНАГА!!!!!НАРОДЕН СЪД за всички калинки на ГРОБ!!

14

гого

преди 5 години

Поржаня аут, като тапа на шампанско и без това министерството му е една шуробаджанащина

13

Анонимен

преди 5 години

Нинова наистина си мисли, че може да спечели избори, че и да направи кабинет ... с кого? С ДПС ? :) тоз филм сме го гледали.

12

Ами...

преди 5 години

Защо ли ми се струва, че точно *** Н. и Партията й Кърмилница не могат да бъде моралния ментор в държавата?!

11

Unufri

преди 5 години

Корни, чума няма, защото беше предотвратена още в зародиш, моето момиче.Имаше заболели животни с положителни проби, но не може да се очаква, че 100% от взетите проби ще са положителни.Евтаназирането е с цел превенция, а не щото животните са болни.

10

Логика

преди 5 години

Е как кои - Орешарски и Пламен !

9

МОНАРХИСТА

преди 5 години

ВСИЧКИ ПАРТИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН!!! ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ, ДА ЖИВЕЕ МОНАРХИЯТА!!!