41

Jana

преди 5 години

жената е починала от белодробен оток, а той може да се получи от "натъртване" при постоянно силно натискане с лакти, с голяма сила с две ръце което точно е "скачането" върху нея, а къде е докторката която е длъжна да наблюдава как се справят акушерките, а кой ще гарантира че детето няма да е умствено увредено, епилепсия и прочие, сакато детенце , сираче, проблема в БГ не че се случват такива неща, а че остават ненаказани, в БГ се осъждат само неудобни по политически причини, други няма.

40

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Рядко срещано явление-човечен и компетентен лекар.Айре онзи анонимния пак да ме трие,че съм била неграмотна и глупава.Нека ме обори поне с 1 факт защото по добре горчива истина отколкото добра лъжа.

39

Рускиня

преди 5 години

Сега е относно скачането. Дали някой от коментиращи е знае височината на родилната маса? Предполагам лекарите от Сливен са готови за олимпиада по висок скок. Първото ми дете изродиха с подобен метод на натиск. Но става не със "скачане", а с натиск на ръка от китка до лакът

38

Анонимен

преди 5 години

Последните доктори няма да заминат, защото никой никъде ни ги иска

37

Рускиня

преди 5 години

Продължават журналисти да нагнетяват. Ами да при раждането боли много цялото тяло. От носа тече кръв от напъване, отдолу тече какво ли не,затова правят клизма. Но да кажа щом родилката имала сили и време да праща постове, значи не чак толкова болеше. На мен болеше и не се сещах за фейсбук. Продължавайте да леете помия,ще заминат и последните доктори. Ще имате възможност да ходите при баби за помощ. Това не отменя да направят разследване и да накажат, ако има за какво.

36

Анонимен

преди 5 години

Защо няма камери в операционните? Защо не се задължават болниците да документират всяка оперативна намеса? Кой гарантира, че операцията е извършена правилно и съобразно последните медицински стандарти? Не се ли поставят камери в болниците, некадърните лекари ще продължават да правят каквото си искат. Защото в епикризите съдържанието е такова, каквото докторите решат, а не такова съответстващо 100% на реалността

35

Това ....

преди 5 години

..вече е връх ...нямам думи за подобни публикации...

34

Анонимен

преди 5 години

"Българските доктори са:3% много кадърни;5% били някога през младостта си много кадърни;92% НЕКАДЪРНИ;И ходят на протести за заплати с обувки за 400 лева и часовник за 4000 лева."А несъгласилите се с това твърдение, смятат, че процентът на некадърните е по-висок. Затова не се съгласяват.

33

БАБА

преди 5 години

Раждах по този начин в 1971 г.Тоновете на бебето се губеха и докторът бързаще ,за да го спаси.Благодаря на Бог,че всичко приключи благополучно.

32

Анонимен

преди 5 години

Болницата правела разследване, разни лекарски съюзи правели разследване... да започнем, ползвайки този челен опит да караме и убийците и крадците да разследват сами собствените си престъпления и накрая да приемем тяхната версия по въпроса дали е имало престъпление или не.

31

Анонимен

преди 5 години

"В момента тялото на Ренета се намира в болницата в Стара Загора, където ще бъде извършена аутопсия, чиито резултати ще се готови до две седмици."Погребението е днес....

30

Анонимен

преди 5 години

Съпругът й вече няма какво да губи. Трябва да вземе правосъдието в свои ръце.

29

Анонимен

преди 5 години

Българските доктори са:3% много кадърни;5% били някога през младостта си много кадърни;92% НЕКАДЪРНИ;И ходят на протести за заплати с обувки за 400 лева и часовник за 4000 лева.

28

Анонимен

преди 5 години

Жена ми при раждането на първото дете имаше същият проблем-бебето се беше заклещило и не можеше с часове да излезе.Като почне да излиза вече не може и секцио да се направи.И беше дошъл друг лекар от клиниката,който беше я натиснал силно и бебето успя да излезе успешно.Лекарят беше едър мъж,а тия в Сливен са били жени и затова са скачали отгоре й.Което е забранено в много държави.И двете ми деца се родиха в частна клиника,дадох доста пари,но не съжалявам,защото й моята жена можеше да е мъртва.

27

Анонимен

преди 5 години

Тоя киртак драскащ с включен caps е тотално куку и е избягал от лудницата. Кви кръвопреливания, кви 5 лева бе ***?!? Онзи ден давах кръв доброволно, пп твоята логика трябваше да ми прелеят после кръвна плазма ли?Знаеш ли колко кръв трябва за 1 сак плазма, *** такъв. Не е виновен Бойко за това дето си луд, генно ти е явно.

26

Анонимен

преди 5 години

"НЕ РАЗБИРАМ НО МИСЛЯ , ЧЕ И ПРИ СЕКЦИО ТЕЧЕ ДОСТА КРЪВ!"Oтвори сега един учебник по анатомия и ми кажи от коя артерия тече "доста" кръв при секцио?

25

Анонимен

преди 5 години

веднъж ме вкараха във Варненската света ана, оперираха ме по спешност, нито после получих някви документи нищо, получих касова бележка за 40 лв за престой. какво са ми правили само докторите си знаят... повече в БГ в болница жив не стъпвам.

24

Анонимен

преди 5 години

а можеше всички да се обединим и да гласуваме срещу ГРО666 Ей, няма ли да им спрете заплатките на докторите в Сливен? Защо няма 4К видео запис със звук от манипулационната? Защо няма закон за задължителни записи? Нали сте честна партия, но нищо не правите.ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЧАСТНИ ЗДРАВНИ ПОРТФЕЙЛИ ДА ПЛАЩАМЕ САМО ПРИ НУЖДА?

23

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега да по украсим малко историята и с чувства и да понаплашим жените ,които им предстои раждане, може пък да станем свидетели и на още някое нещастие, което да зарадва родните журналисти......Журналистка взима интервю от рибар-Здравейте, кълве ли? (Журналистката)-От сутринта само едно попче на спинер съм хванал(Рибаря)На другият ден във вестника: Поп хвана спин от въдица!

22

Анонимен

преди 5 години

Do 22....а ти си за Карлуково комунистически юроде. Чисто луд си.