16

Анонимен

преди 5 години

Всичко е възможно в държавата на ГЕРПТова от 9 години не е държава на българите

15

факт

преди 5 години

До 1Да това е ненормалното,защото в тези болници е мизерия и все искат пари....а докторите богаташи???

14

Логика

преди 5 години

Дисбаланси , дисбаланси .....! Прочелия една книга командва професори ! Незнаеща къде е Пекин ръководи НС ! Нямаме европредседателство , ама имаме министър на европредседателството ! 80% от изборните протоколи "коригирани", чети подправени , ама избора законен ! На избори гласуват 44% ама изборите са редовни !

13

321

преди 5 години

Няма лошо лекарите да са заможни предполага се че така ще ни лекуват по съвестно и добре!но виждаме друго и това е лошото,корупцията ги е побъркала и вече ни гледат като стока а не като нуждаещи се от помощ и това убива....

12

1

преди 5 години

др.Симов,шефа на "Св.Екатерина",по-богат и от пеевски,декларира 4милиона във левове,а за доларите и еврата,няма,да пиша,а инвеститора на "Цанков камък"е бедняк,пред всичките директори на големи болници

11

Имената на богатите

преди 5 години

Напишете имената на богатите медици. Може би тези богати медици живеят в София и Пловдив, Варна. В малките градове хората нямат възможности.

10

Анонимен

преди 5 години

Нямаш ли пари да ги подкупиш да ти обърнат внимание или някоя важна клечка да ходатайства с връзки - загубен си, братче. Тия некадърници ще те убият и ще кажат: "Еми, сори няма лекарска грешка, организма му на човека не издържа."Хора, събирайте пари под дюшека и ако недай боже ви се наложи - на доктор само в чужбина!!! Нашите за нищо не стават.

9

до кога

преди 5 години

Да ама не у нас виждаме все по богати лекари и все по зле лекувани болни?в гробищата вече няма място ,все по млади хора умират а лекарите по богати?!

8

Анонимен

преди 5 години

Много им е голямо егото на докторчетата. Учили 6 години, само те са учили видиш ли.Направиха къщи, хотели, частни кабинети. За тях пациентът е машинка за пари, клинична пътека, която да източват кинти. Измислят си операции, ако оцелееш, ако не оцелееш - следващият, моля! Важното е бизнеса с живо човешко тегло да върви. Алъш-вериш. Цинични и брутални бандити са всички доктори - нагли, арогантни, безкрупулни садисти!

7

препатил

преди 5 години

До ДМизерстват ха-ха дерат като за последно хич да не е отиди и им виж колите на служебните паркинги и тогава пиши глупости.

6

Анонимен

преди 5 години

Дисбаланси в здравеопазването плащаш здравни осигуровки, после плащаш лечението.

5

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ, Суджука и Ушев Цецо - Шестака!

4

Анонимен

преди 5 години

Мой приятел е съдов хирург, взима между 500 и 600 евро заплата. Шефа на болницата идва на работа с чисто нова лимузина. Самият шеф се отчита с куфарчета на министъра на здравеопазването.

3

Anti BG Doctor

преди 5 години

Докторите - терористи в бели престилки!

2

Анонимен

преди 5 години

Дисбаланси в здравеопазването министри милионери, медици с по 600-700 евро заплати, болно общество!

1

Д

преди 5 години

Що говорите глупости?Кои и колко са "богатите" медици?Няколко десетки шефове на клиники и по линия на Партията от едно време!Редовият български лекар мизерства - тоя, който е всеки ден в кръвта и екскрементите!