32

Нов

преди 5 години

Мога да преподавам информатика (това работя), химия (това ми е хоби) счетоводство (това ми е професията), български език (редактор съм в няколко сайта) и работа с металорежещи машини с ЦПУ (полу-професия). Дайте предложение. Нямам педагогически ценз. Където съм работил досега ценз не са ми искали, а са ме пробвали

31

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ ЛЪВПрав си бежанците не са мръши ама са избягали затворници и терористи.Жени няма ако има са бременни,дебели и дърти.Тия ли чакаш да те оправят? Да не си лъвица от тия пред изгорелият цирк?

30

Рангел баш...

преди 5 години

Аз мога да им преподавам немски на ***, но няма търсене.

29

Име

преди 5 години

до "български лъв": ти лично колко "бежанци" настани у дома си? и ги храниш със собствено изкарани пари, а не със социалката, която и ти самият получаваш.

28

82201

преди 5 години

За какво им е на децата да учат физика, математика, езици? Дайте им по един екземпляр от "Винету" и ще се произнасят и за история, и за икономика, и за дипломация, и за енергетика. А може и без индианското романче. Огледайте милионерите и милиардерите на любезното ни Отечество, депутатите и всички политици. Ужасяващо неуки хора, нали, а успели! Вижте сега колко професори и доценти тънат в мизерия, коят ги корумпира! Стига!

27

Анонимен

преди 5 години

Давайте им колкото да имат за хляб вода и дрехи втора употреба,но не винаги и после търсете учители.Заплатите на учителите трябва да са минимум 1500 лева плюс манджа и униформи.И яката охрана да шамари отворените млади гангстери и бръмчалки.Тогава ще има кандидати.Ще им е сигурно и ще са горе-долу добре с парите.А сега хем мизеруват хем по-цял ден некви малки тиняци се гаврят с тях.Как ще има учители?Куче да е ще избяга.

26

БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 5 години

До НаблюдателА защо да правим, като децата чукат на вратата ни.Бежанците са живи хора, плодовити, не прокажени изрди и мрши като нас.Бежанците могат и ЩЕ спасят БЪЛГАРИЯ, друг начин няма!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Скоро няма да има и студентите кой да учи по математика и физика .. В Цяла България има 100студенти по математика..

24

Наблюдател

преди 5 години

Първо направетете деца, после търсете учители. То деца няма,те учители търсят.Слагаме пак каруцата пред вола.

23

Име

преди 5 години

търсели били 4000 учители, но не по икономика и социална антропология... - епа наберете си ги от контингента на нпо и бхк! лесно е! хем даже интегрирани в стратегията на ек, еп и меркелизацията и соросоидизацията на населението на територията са веч.

22

таню скариди

преди 5 години

опалянка икономиката на производителите на банички пак "търсела кадри"!?лека полека подготвяме статиите за другия месец когато пак щяло да се "търсят кадри" за софия става въпрос на назначените бизнесмени започва сезона в софия и ще са им нужни бачкатори за без пари!то е така лятото се търсят бачкатори за без пари по морето а на есен се търсят бачкатори за без пари в софето схемата е една и съща работим за едни и същи и по морето и в софето като си мислим че работим за други!

21

Анонимен

преди 5 години

2000 лв заплата и ще намерите учители в излишък

20

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Малко са училищата с...мотивирани и интелигентни ученици.Повече от децата не полагат старание и хъс.Учителят с...фуния не може да им налива...знания.За да си учител сега,трябва да си много мотивиран и готов на всякакви...предизвикателства.Ще се върнат времената,когато...даскали бяха само мъже,по простата причина,че възпитателния и учебен процес,стават все по...трудни и непредсказуеми.

19

Нещо...

преди 5 години

...за заплати да кажете. Така от сорта на 2-3 хиляди евро. Понеже в Германия за математик , филолог, физик и специалист по информатика толкова дават. Аз не разбирам защо да работя тук със заплата 1000 лева, при условие, че...

18

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, след две години ще се търсят 8000.Кой ще ти седи в държава, управлявана от мутри по мутренски.

17

Крети

преди 5 години

До Боко ТикватаТе на овчарите тази година избиха овцете и за тях хляб няма.

16

Крети

преди 5 години

Някога 31 човека бяхме специалност математика и физика (1999г) първи курс, 7 завършиха само и само една преподава. Единия сектант е в БАН. 3ма са програмисти , двама си имат фирми, а половината са извън България

15

Перко

преди 5 години

Закрийте поне половината държавни университети. Измислените професори да отиват даскали

14

Анонимен

преди 5 години

Москва не вярва на сълзи... Преподавах математика почти 4 години в абсолютно мизерни условия, в агресивна среда с пенсионери и *** и необразовани ученици, без никакво желание да се обучават и с всичките нерви и комромиси от моя страна си докарах гастрит и кредити. Сега си работя като програмист и не искам и да чувам за образователна систме, който иска има частни училища...

13

Ха-ха

преди 5 години

Колко калинки с учителски дипломи дремят по инспекторатите. Да влизат в училищата. Ако искат да карат и инспекторската на половин бройка