119

акуд

преди 5 години

офффф тая радио точка пак започна да бълва на нинова глупостите, само и само да забъркат интрига. нищо конструктивно

118

Анонимен

преди 5 години

Турция фалира, ние се сетихме за компенсации. С какво ще ни компенсират сега - разпалки за печки? :) Ами хайде да почва Ержо да печата разпалки, че зимата иде.

117

Анонимен

преди 5 години

Българинът си е въобразил, че по врмето на соца бил нещо велико. В една затворена система с точно регламентирано от други (СССР) стопанство, без собствено мнение и без нищо, което да произвежда.Велики сте били преди 1944 г., когато сте произвеждали сами самолети и сте имали самолетостроителни заводи три (3) и сте произвеждали десет (10) вида самолети.

116

Анонимен

преди 5 години

Престанете да фантазирате.И да се платят тия компенсации аджаба в кой джоб ще влязат.

115

Анонимен

преди 5 години

Нали сега ако тръгнете да правите нов "възродителен процес" и вече нямате СССР зад гърба си, ще стане същото като с Кипър, за 24 ч. Турция направи десант и го превзе.Айде тръгвайте да правите ще ми интересно да видя как ще стане.

114

???

преди 5 години

турските земевладелци(варвари-номади от Анадола) били куили имотите ???от труповете на избитите ли ги закупихте, диваци ???турска наглост

113

Анонимен

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

112

do 152

преди 5 години

че половината се върнаха обратно, бе де.бил като видяха какъв клозет е Турцияще ви плащаме за разгохки до там и обратно:))))а и не бързай с компенсациите,защото тоя Възродителен процес може и да не е последния

111

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам да ми се плати обещетение за преживените морални травми по времето на т. нар. "възродителен процес" (насилствената смяна на имената).Въобще да се родиш турчин в България не е работа.Всеки те мрази още от малък, без ти да имаш вина."Патриотизма" на българите се изчерпва с омразата към турците. Това е тъжната истина. Нито ще престанат да си хвърлят отпадъците от балконите,нито ще престанат да се ядат едни други през цялото време, но ще мразят турците и това за тях значи патриотизъм

110

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

109

Политик

преди 5 години

Нашето прецедентче си проси една тлъста турска псувня само. Ердоган дори не го удостои с един шербет. И сега прецедентчето ломоти глупостите си ,подадени му от Курнелиа Нинова. Айде холан !

108

Ние чакаме отговори

преди 5 години

Той може да е питал. Но в случая цели да избегне въпроса какво направи по случая с Бенчо Бенчев. Анкетна комисия, разследвания?Отговори на въпросите за 1 милиард и шестотин милиона за енергетиката?

107

до 145

преди 5 години

До читателСъщото етническо прочистване направиха Гърция,Румъния ,Сърбия-македонизацията .Не случихме на съседи както казва Станислав Стратиев .Нито една скандинавска страна не ни е съсед

106

Анонимен

преди 5 години

Резидента е издигнат за кандидат от най-антибългарската партия в историята на България.Даже не вярвам на форумните ***, дето се пишат големите българи.

105

ай, ай, ай!

преди 5 години

Той питал, ама дали са му отговорили?Как можахме да си изберем такъв слаб президнт?

104

читател

преди 5 години

Не става дума за компенсация, а за законно дължим дълг с огромни лихви от 1924г.Искали са ко Т.Ж., хубавото Наде, Иван К. и до сега нищо. Няма и да има.Турция е единствената страна на Балканите практикувала тотално етническо прочистване, всички които не се считат турци изчезват, българи, арменци, гърци и т.н. И така повече от 3 века, за последно в Кипър в края на 70-те, когато изчезнаха над 35000гърци.Турция никога никъде нищо не е признавала !!

103

Анонимен

преди 5 години

Браво на Президента Радев!!!Най-после български държавник да се държи националноотговорно за разлика от *** псевдо патриотарите .

102

месара

преди 5 години

ти да видиш! радев, иска!

101

Анонимен

преди 5 години

И какъв е бил въпросът?

100

Анонимен

преди 5 години

Директният въпрос е подозрително съобщително-безпредметен, то всъщност въпрос няма: "Пепелищата на Тракия поглъщат хиляди животи и човешки съдби. Хиляди българи се прощават завинаги с родния си край и са превърнати в бежанци, устремили се към спасение в Свободна България. За това и справедливите ни очаквания са историческата истина да бъде отстоявана и това зависи от всички нас."