65

турците увяхват

преди 5 години

За да купят 2 лева и 70 стотинки турците плащат 10 лири !Нека продължават да късат долари да видим докъде ще стигнат с тази тяхна тъпотия и прекалено високомерие ,което няма покритие !

64

Анонимен

преди 5 години

Говорил сьм с турци не го заресват султана скоро ще му спретнат втори пуч ама този пьт успешен и падишаха ще се вьзнесе на небето

63

Анонимен

преди 5 години

Като ви казвам,че тромпета оранжевата коса ще фалира кравария ви ми цькате минуси !!!

62

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Хей вие предатели комунистически, Русия не е била само СССР, поне като сте толкова големи русофили бъдете истински, а не болшивишки... Сега подкрепяте тия същите които направиха геноцид на християните на балканите.... Аз като християнин винаги ще съм на страната християнките държави!!! Май забравихте, че именно с православните руснаци се борихме срещу турските ислямисти!!!

61

Анонимен

преди 5 години

Всъщност в статията пише точно обратното - че Турция има много повече да загуби, ако се скара със сАЩ, и че Ердоган накрая ще си седне на ***..Я помисли малко със собствената си глава.Когато най-силната държава изгуби над най-важният геостратегически район кой губи повече? Най-силната държава или най-важният геостратегически регион?Не би трябвало да ти отнеме много време да намериш отговора.

60

акуд

преди 5 години

сащ играе меко и ще им влезне без да го осетят. турция и русия нямат кеш

59

Handel

преди 5 години

Всъщност в статията пише точно обратното - че Турция има много повече да загуби, ако се скара със сАЩ, и че Ердоган накрая ще си седне на ***.Въобще не ми е ясно защо авторите непрекъснато "бъркат" заглавията на статтите си. Едва ли някой шеф го е разпоредеил; просто изглежда че те предпочитат да си измислят заглавия, които подхождат на тените мисли и виждания, а не на реалните новини.

58

Анонимен

преди 5 години

Българите да гледат внимателно и ако трябва да си записват. Султанът в момента изнася открит урок на тема: "Как се наритват американски *** и се гонят от родината"

57

Анонимен

преди 5 години

Цъ цъ цъ цъ ... булгаааааар булгааааар ...Ако един вагон проЗталащина вървеше по стотинка, досега дори най-бедният българин да е станал доларов мулти-трилионер! Не ми е ясно как може племе само от няколко милиона креттена само под една статия за Турция да произвежда проЗталащина, достатъчна да покрие нуждите на галактиката за 70 милиона години!?!!

56

Анонимен

преди 5 години

При преврат правиш поне следното:1.Действаш светкавично2.Не започваш в 23:00, когато всичкото младеж тръгва за дискотеки, а в 4 сутринта3.Паркираш 2 танка "Леопард" пред всеки полицейски участък4.Спираш електричеството5.Превземаш РВД6.Ако трбява гръмваш 2-***,3-***...Описал си точно методиката на преврата на 9.91944Само, че сега сме 2018.На нищо ново ли не ви научиха в АОНСУ бре байно?

55

Трол

преди 5 години

Тук много хора пишат глупости.Що ги пишете бре?!?Тъй си губите времето т.е. живота.Аз чета и пиша тук за да си пазя българския.

54

Ербо

преди 5 години

Тръмп обединява Света срещу САЩ! Санкции срещу Русия и Турция, по високи мита за Китай, Канада и ЕС, стена за Мексико и т.н. "Спре ли търговията, започват войните" - Джак *** /собственика на alibaba и aliexpress/. Ако продължава така, до края на мандата на Тръмп, голяма е вероятността да сме свидетели на съвременните "Нагазаки и Хирошима".

53

Ербап

преди 5 години

Турция си прекара Турски поток. строи три АЕЦ-а, едно от най-големите летища в света лека полека се отваря в Истанбул. Катар с 15млрд инвестиция в Турция в тази "криза", а Бойко колко щъкаше натам с делегации да им продава овце. Турция може да затвори Източна Азия(изключение на Саудитска Арабия) за военни маневри като затвори Инджирлик и настани Руски военни, по подобие на Крим и ще има "бау" за Тръмпи. А наш Бойко... той е мъж!

52

Трол

преди 5 години

Пак не вдявате отде изгрява слънцето.Не може да цоцаш от Сащ и да даваш парите за руски оръжия. Нема такъв филм.

51

zzp

преди 5 години

Davay trampesko biy fesovete po puskulite,reco go nadupiha kato kozel za razplod nema da layat li torovete tuk.

50

анонимен

преди 5 години

Май ще почна да ги уважавам турците. Борят се за своето....

49

мнение

преди 5 години

САЩ както са я подкарали зорлем ще накарат Турция да им бие шута. Анкара вече спазари ПВО ракети С-400 от Русия, ако се наложи да си има независимо ПВО от САЩ, останалото оръжие сама си го произвежда, а бързо може да бъде наваксано от Русия. Подподът е същия като в Сирия. Затвориха небето, осигуриха господство във въздуха, а останалото поле-лека.... Та Турция като си има надеждно и независимо от САЩ ПВО може много да не му мислят, ако продължават все така....

48

Анонимен

преди 5 години

Костассс в напиши коя година е създадена гърция и да си лягаш палячоо опушенн :)) За цялата ви жалка история Не сте излезли от острова . Виж България, колко голяма е била и по кое време. Въздухарии. Вие и сега сте фалирали въздухарии :)

47

Анонимен

преди 5 години

Израел е на една педя. Гърция също. Ядрените глави отдавна не са в турция. Едвали ще е толкова голяма загуба.

46

Типичен турчин

преди 5 години

По цял ден дремят в българските вестници и вият срещу България,а стискат българския паспорт в несвяст.Ориенталски драми.