124

Анонимен

преди 5 години

ТИКВА, КАЖИ ЗА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР. ОБЯСНИ НИ КОЛКО СИ (НЕ)КАДЪРЕН

123

защо сега се сети

преди 5 години

Баце, не пипай мостовете. Ако ги ремонтираш както ремонтира пътищата, ще изпопадат на третия месец.

122

Циник

преди 5 години

От 28 години - всички САМО ВИ КРАДЯХА...хубав ... лош ... Борисов е " единствения трикратен премиер на България" такива са фактите! Строил магистрали - на каруците ли ви пречат? Взимал заеми - на Гърция дадоха 400 000 000 000 евро - ама вас хем ви сърби....хем ви боли...угода няма !Желая ви - пак да си изберете *** и Гергов...Бенчо и СтанишеФ ... все експерти!Народ от шизофреници сте!Айде юруш на минусите!

121

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА В МОМЕНТА ИЗПЪЛНЯВА ГЛАВНАТА РОЛЯ ВЪВ ФИЛМА:"ПРАВЯ СЕ НА УДАРЕН"....ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ТИКВА ???? ЗА НЕГО ПИТАМЕ

120

Панагюрски бек

преди 5 години

*** от кадя на кадя тоа само ще иска,уа?

119

Анонимен

преди 5 години

През соца подобни съоръжения като тунели, виадукти и ТВ кули не само се строяха, но и се проектираха от български инженери. За проектирането на Хемус през 70-те са ползвани компютри и лаборатории, където се е тествала якостта на бетона на виадуктите. Намерете ми днес български архитекти и конструктори, които могат да построят нещо като телевизионната кула в Русе.

118

аз

преди 5 години

Я си прегледай твоите строежи, които на втория месец се разпадат. Затова мавзолеят го взривяваха три дни.

117

Анонимен

преди 5 години

Бавно, но сигурно държавата се срива.Гарантирано от ГРОБ.

116

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

И ако може фирми на Доган и Пеевски да ги строят, ще има пара за пропаганда и купуване на избори.

115

Анонимен

преди 5 години

То ремонта на виадуктите е по герберски, сменят изписващият пласт асфалт и мантинели, нищо друго не укрепват.

114

ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ

преди 5 години

Борисов иска: Не мост по мост, а всички на ремонт!-------------------------------------------------------------------Тая ГЕРБава напаст се е приготвила за яко крадене!

113

Жо

преди 5 години

БОЙКО, няма такава дума "отремонтирам" в българския език."Монтирам" се използва при първоначално действие, а "ремонтирам" е повторно действие върху същия обект. Представката "ре" произлиза от френската "репете"- "повторение". Първоначално действие- монтирам, второ, трето, четвърто и т.н. действие- ремонтирам.Дума, като "отремонтирам" няма в Официалния речник на българския книжовен език.

112

Боце,със старите

преди 5 години

Мостове нямаш проблем! Моли се и се кръсти по манастирите за тези,построени от твоята крадлива шайка Герг! Че магистралите ТИ на вълни и пропадат,санираните блокове се наводняват,на аеропортовете падат конструкциире и на пристанищата крановете. Един ден освен с дълговете,ще те споменуваме и с тези проблеми.

111

Циник

преди 5 години

В Германия има около 40 000 моста ( днес в новините ) строени са около 50те 60те години повечето ... само 15% от тях са горе долу окей.Пак сте превърнали говорилнята в агитационна платформа на тошовия рай.Когато хората построиха от пепелищата западна Европа наново - Тошо дърпаше заеми от лондонски и парижки банки - и караше войниците да му слугуват за парче хляб ( поне любимите му роми принасяха ползи ) Борисов е ЕДИНСТВЕНИЯ след 89 правещ нещо. Малък..изчезващ ... супер *** народ!

110

Елдорадо

преди 5 години

До АнонименКажи какво да се направи???

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен109Примерно ти за колко ще го направиш ремонта на Граф Игнатиев?кажи едно число.

108

Луцифер

преди 5 години

БКП ги строи,а не БСП я си припомни далаверата

107

Анонимен

преди 5 години

Що не пишете, че днес падна и сайта на ГРАО..!?... или ви наредиха да отвличате вниманието с простотии

106

101

преди 5 години

Да ти дефинирам напред ли тъпо бесепарче?На животни блъскащи се с лакти за безплатни кебапчета не дефинирам нищо.

105

Анонимен

преди 5 години

Ремонтът на част от ул. Граф Игнатиев ще струва 85 млн. лв. Този участък е не повече от километър и половина и ако сравним цената, с тази за километър магистрала, става ясно, че този ремонт ще излезе в пъти по-скъпо.Долни крадльовци. И със сигурност ще е доста по-зле от преди ремонта.