25

Анонимен

преди 5 години

- Ооо Пешо, какво става бе?- Абе мани, тъщата я блъсна кола.Сега болници, разправии, пари ...- Ти как я караш?- И моята тъща я блъсна кола, почина на място.- Ееее, къде това бе?- Във Виена.- Абе Виена си е Виена!

24

До 26 Вафлички и хра

преди 5 години

В селата ухае на природа, мъжкарство а в софиа на жендер идеологии и секакъв вид от па да ци

23

Анонимен

преди 5 години

До дедо ТашункоВ топ 30 на класацията има 5 немски града, споко.

22

Вафлички и храсти

преди 5 години

И като ми нацъкахте толкова минуси на мненинието ми от по-рано (очаквано за мен разбирасе), господа провинциалисти, във вашето село миришещо на обор по-хубаво ли стана?

21

Danniboy

преди 5 години

Справедливо. Там някъде й е мястото, до Куала Лумпур. Будапеща и Прага са далеч напред, а иначе за челото - Виена е първата спирка на скакалците от Азия и Африка и смятам, че почти всеки австралийски град, ако не е , то ще стане по-приемлив за живеене.

20

Анонимен

преди 5 години

До Европа и товаЗабрава да споменеш и комплексирани българи.

19

Мен

преди 5 години

Айде стига сте ревали софиянци! Цяла България работи последните 130 години, за да направи едно шопско село на столица и шепата ceляндypи да се наричат сега гордо кореняк столичани. Сега ни се отблагодаряват с надменост и наглост

18

Анонимен

преди 5 години

До От провинциятаВ топ 10 европейските градове са само Виена и Копенхаген. Останалите са три австралийски, три кандски и два японски града.

17

Европа е това

преди 5 години

В Европа град население над 500000 човека не става за живеене, защото е пълно с албанци - Италия, *** и араби - Франция, албанци и кюрди - Швейцария, кюрди, турци и мн други в Белгия, Германия, Австрия, за Англия няма да пиша - там е най леш, като цяло в някой малък кичозен евроград останал чист става само /за сега/

16

Анонимен

преди 5 години

Лъжа е,че София била пренаселена.Миналата 2017г умрелите в София са с близо 2000 повече от новородените.Хората от провинцията предпочитат да емигрират вместо да ходят в София.

15

Коментатор

преди 5 години

Най-вонящи в градски транспорт са Софиянци.Интересно, че българка отговаря за това изследване и е хубаво да направи за миризливостта.

14

До 15

преди 5 години

В градският транспорт пътуват предимно такива като теб, от провинцията и онези "избирателите на ГЕРБ". Защо ли ти мирише в градския транспорт?! Софиянци си ходим пеша, защото всичко ни е близо, а за по-далеч пътуваме с кола.

13

Анонимен

преди 5 години

До вафличкитеЦяла България се изсипва в София не защото е добро място за живеене, а защото има работа и заплатите са по-високи.Иначе въобще не е добро място за живеене. Пък и софиянци много миришат, не се къпят. Просто не може да се диша в градския транспорт.

12

дедо Ташунко

преди 5 години

Не вярвам на подобни класации. Те са тенденциозни, едностранчиви и преследват меркантилни цели. За мен Мюнхен е най-доброто място за живеене под слънцето. Но всеки от нас си има вкус и предпочитания. Никога всички благини не могат да бъдат на едно място. Все едно да правим класация, коя е най-красивата жена на света. Дрън -дрън! Пожелавам на всички Ви хубав летен ден и да наблегнем на ледената биричка.

11

От провинцията

преди 5 години

Аахъъ ! Как може изобщо да сравняват София с европейски градове ! През тоя скапан град минавам само транзит.

10

Анонимен

преди 5 години

ВЪВ ВИЕНА МЕТРОТО НЕ ТЕЧЕ - ПРОВЕРЕНО!

9

Вафлички и храсти

преди 5 години

София е най-прекрасният град за живеене! Ако не беше, нямаше цяла България да се изсипва тук. Сега провинцията ще ми наскочи заради комплекси да обяснява друго, но всички си пращат децата тук и никой не си мечтае как ще копае ниви на село. Всички мечтаят за културата, инфраструктурата и космополитността на столицата. А това на кое място е в някакви измислени класации за привличане на туристи няма значение. И не на последно място, вижте колко зелена е столицата ни. Не знам кой гей мечтае за Виена

8

Анонимен

преди 5 години

Във факторите които определят кой колко е добър явно за забравили до отчетат гостите на меркел, иначе виената щеше да диша прахта дори на моето село

7

Анонимен

преди 5 години

Супер!

6

варненец

преди 5 години

Това на снимката е Барселона