46

Анонимен

преди 5 години

До 44Нещо не си в час.Турците и турските банки дължат ЕВРО и ДОЛАРИ!!! Запомни го. Много малка част от външен дълг има в лиретки.Твоето бълнуване е все едно преди 7 години да беше казал същото за гърците, дето "си бяха оплели кошницата".

45

Анонимен

преди 5 години

Божеееее! Или ...аллааааах, ако ти харесва повече! :) "Наритана" се била изтегляла Америка!?!?!? Тя валЮтата му се обезценила двойно за половин година спрямо "омразния" долар, ама "америка се била изтегляла позорно"!!! :)))))

44

Анонимен

преди 5 години

Ердоган си оплете кошницата, турците изтеглиха масово много заеми и си накупиха къщи, вили и апартаменти и нови коли сега ще върнат на еврохомосексуалистите тоалетна хартия да си лепят тапети по стените.

43

Анонимен

преди 5 години

Америка се изтегля наритана от региона. Нормално е това да предизвика някакви негативни трусове, но в дългосрочен план позитивите ще са повече. Браво на турците, не скланят глава.

42

Анонимен

преди 5 години

Аз бих си купил евтини рупли, ама за какво? Какво да си купя после с тях? Самите руснета не искат и да чуят да си продават нефта, газта или дървесината в рупли (що ли?), та остава да си купя некоя Лада. ....ама на дали!!! :)))

41

Анонимен

преди 5 години

По-скоро се втълпява на Европа да купува повече турски стоки та да се закрепи положението,което и без това е неспасяемо...Не си от много умните

40

Анонимен

преди 5 години

Всъщност положението е много по-зле от това, което се пише по медиите.Щом и ЦБ не успя да върне поне до 6 лири за долар, смятайте какво ще се случи, като се събудят американците към 16:00-16:30 наше време.Очаквам султанчето да предприеме още по-рискови стъпки и да се скара съвсем със Запада, като обяви забрана за capital outflow. Те това ще е края на Турция.

39

Анонимен

преди 5 години

Турците си купуват рубли и юани, никой не купува долари и евро края на финансовата пирамида ФЕД е близо краварите ще затънат в блатото на капитализъма дефицита им е вече 1 трилион долара.

38

фортекс

преди 5 години

Турската лира повлия на пазарите в цял свят от Азия до Европа .Оказа се ,че Турция в вери импортант в световната икономика и политика и може да е вектора който ще промени политическия вятър .САЩ останаха без най верния си другар .Британците също им писна да са слепи другари.Остават им само Саудитите,които са нищо освен яма с петрол,която е на привършване ...

37

Новият Император

преди 5 години

Тръмп е Велик, скоро всички ще му падат на колене и *** подметките!

36

Анонимен

преди 5 години

300хил. Турчеещи се българи се завръщат от Турция в България

35

чичо Гошо

преди 5 години

Ега ти силната турска лира да потопи еврото!?А стига с тия лъжи!Едва ли не ако Турция потъне и ние да лягаме да умираме!Това,че лакомите евроеврейски банки са инвестирали турския бизнес и сега търпят загуби не е проблем на Европа.По-скоро се втълпява на Европа да купува повече турски стоки та да се закрепи положението,което и без това е неспасяемо.Поздравявам Тръмп за санкциите които наложи на Турция.На зло куче-зла тояга!

34

История даге

преди 5 години

Виденов и България не издържаха и две седмици на доларовата атака ,да видим Ердоган и Турция как ще се справят вече две години се държат....

33

Юруш на Юрото !!!

преди 5 години

Колко лесно е да ско пишш еврото-митнически удар по страна като Турция.Кой печели? Най-големите врагове на US,които са на доларови позиции-Русия и Китай(това с ниската рубла е все едно безкръвен 9/11 за Русия,защото тогава $ бе стигнал нечувано високо ниво).Какво би станало,когато еврото се подложи на директен митнически натиск(решението е взето,но още реално не е влязло в сила)?Ясно е, че Европа застава на колене,но не в поза от борбата,а в поза за сно ше ние.Къде сме ние-винаги губещи !

32

Анонимен

преди 5 години

Банките реват защото Ердоган им спря гювеча. Хахаха

31

Анонимен

преди 5 години

Ердоган изрита американците от региона. Това стана.

30

Анонимен

преди 5 години

О НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЧТО ПИШЕШ ФАЛШИВИ НОВИНИ?

29

доволен

преди 5 години

нищо не пишете дека руснаците спират разплащания в долари

28

Анонимен

преди 5 години

Балканите са *** заради такива като теб.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонименаууу какъв заплашителен сапунен сериал, Турция одра мошенниците и те реват