122

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО МУ Е НА ЗАПАДА ДА ПРИЛАПВА НОВИ ДЪРЖАВИ СЛЕД КАТО В КРАЙНА СМЕТКА НЕ ПОСТИГА НИЩО ОСВЕН ДЪЛГОВЕ И МИЗЕРИЯ?

121

Анонимен

преди 5 години

пише Любов Степушова, "Правда"А бе. Комунистическият диктатор кагебееца Путин как позволява да се пишат такива неща? Сигурно Любов Степушова вече е изпратена в лагер в Сибир. Предлагам да организираме демократично мирно шествие пред руското посолство под надслов "СВОБОДА ЗА ЛЮБОВ СЕПУШКИНА" с качествено напечатани лозунги и плакати и широко отразяване от медиите като битиви, биджионеъ и т.н...

120

Анонимен

преди 5 години

Мачкай ! Свобода за държавите от 100 годишно робство.

119

Анонимен

преди 5 години

Статията е най големия абсурд ,който съм чел от години Казахстан в НАТО ..боже Господи да се чуди човек как им ги раждат главите тия глупостиDear. Russia кой е виновен ,че никой не ви иска бе?И второ като прочетох ,как трябвало да си пазят границата от Беларус ...просто се замислих добре ,че не сме свързани с тая *** вече

118

Факт!

преди 5 години

Турция щом се е фанала с Китай е бита карта.Китай ще разчисти и Африка с което ще намалее потока към Европа.Франция ще се справи с германците с Британците е свършено с брекзит а Италия и Испания са във финансов колапс.Китай също ще бъдат пометени от САЩ.Бъдещите лидери са ясни.

117

Осман

преди 5 години

Един килограм фъстъци са 60 цента. Една огромна пица с гъби е около 90 цента. Такава инфлация като във Венецуела е нямало дори при Виденов. А минималната им заплата е 5 долара. Точно за 5 пици. Китай е друга бира. Китай сега са отпуснали 3,5 милиарда долара кредит на Турция. Турция пък пуска облигации в Юани защото Ердоган го цанят за нов Мадуро.

116

Анонимен

преди 5 години

РАЗБИРАМ! БЕЛОРУСИЯ И КАЗАХИТЕ ЩЕЛИ ДА СПЯТ В КАБИНКИ МОЛЯ ТИ СЕ ВМЕСТО В ЛЕГЛАТА СИ! ОТ ЛЮБОВ КЪМ НАТО! МАЛКО МЕ СЪМНЯВА ДА ИЗБЕРАТ БОЛШЕВИЗМА ВТОРИ ПЪТ.

115

Осман

преди 5 години

Снощи гледах по един турски канал филм за Венецуела. Показаха супермаркет. Хляб няма. Само хамбургерни питки. Ако една седмица има сол другата седмица няма но пък има тоалетна хартия. Водещия нае хотелска стая с всички екстри джакузи и т.нт за няколкостотин хиляди боливара. Обърнато в долари е 7 долара на вечер. На улицата по стените нарисували хляб приличаш на бомба. Венецуела е съсипана въпреки, че има 20% от световните петролни резерви.

114

Факт!

преди 5 години

стари руски двигатели.

113

Факт!

преди 5 години

Само ще упомена факта че за новият им гръмко рекламиран изтребител "пето" поколение ползват стари руски защото нови не могат и да изработят.При купуването на руският СУ-35 имаше клауза да не крадат технологии.А както знаем Русия не е толкова напред във военните технологии.Толкова за превъзходството им.

112

Анонимен

преди 5 години

АМА АНГЛИЧАНИТЕ МОЛЯ ТИ СЕ НЯМАЛО ПОВЕЧЕ ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА? МИ АЗ КВО ДА НАПРАВЯ ? КВОТО ТАКОВА. ТО НЕ МОЖЕ ВСЕ ДА СА ОТГОРЕ.

111

Щирлиц

преди 5 години

Няма ли прогноза за ЛНР и ДНР?Навални и другите бесни п.сета няма ли да разлаете?

110

Факт!

преди 5 години

Който и да дойде на власт ако не е Тръмп пак ще се саморазправи с китайците само крадат и продават евтино щото работят за шепа ориз.Нямат шансове.Америка е лидерът навсякъде и във всичко няма технологии в които някой друг да е по-добър.

109

Анонимен

преди 5 години

Аз мислех че високия стандарт в Китай е лъжа, докато не отидох в Китай. Не е лъжа.

108

Анонимен

преди 5 години

ОТИВАМ ДА СИ ПУСНА НЯКОЙ РУСКИ ФИЛМ, ПОСКЪПНАХА ДОСТА НАЛИ УЖ ЩЕ ИЗЧЕЗВАТ ХАХАХАХА ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ САМО АНГЛИЙСКИ ДРАМИ И ГЛУПОСТИТЕ НА ДЖОНИ ИНГЛИШ

107

Анонимен

преди 5 години

Тръмп неговите хоре ще го бутнат от стола.

106

Факт!

преди 5 години

До АнонименСега тръмпи през за.ниците ще си върне милионите от китайските крадци които окрадоха западните компании и продават стоките като китайски.За разлика от българина който си продаде държавата на Запад забраниха китайците да купуват компании неслучайно за да не крадат технологии щото те друго и не могат.

105

Анонимен

преди 5 години

До Факт!може и да се самоубиват някои западняци от завист

104

Анонимен

преди 5 години

Работил съм 2 г. в Шенжен. Америка пасти да яде колко милионери има само в Гуангдонг.

103

Факт!

преди 5 години

До АнонименНе искам и да ходя масово се самоубиват от преумора мръсотия и тотална експлоатация на хората работят за без пари плюс соц управление.Китай е отврат.