19

Анонимен

преди 5 години

Интересно в щатите и в някой страни от ЕС има специални заведения за пушачи. Дори има места където хората отиват да пушат лули на спокойствие. Гледах скоро един в Дъблин заведение на Питърсан марка която произвежда лули и тютюни и е направено като зведение с магазин и дават безплатни тестове на тютюни и естетсвено голям избор от уиски и подобни. Много яко.

18

Анонимен

преди 5 години

Кръчмите не са места за пиене и пушене, такива са хранителния магазин, млекарницата, близкото здравно заведение, киното, хотелската стая, царските конюшнир някой склад за тютюн, абе квото се сетите, ама кръчмата не е.

17

Анонимен

преди 5 години

Това си е чисто нахлуване в личния живот на хората. Тези, които са на електронни цигари са на такива, защото НЕ ИСКАТ ОБИКНОВЕНИТЕ АКЦИЗНИ !!! Не ни правете на чак толкова глупави - да пълним хазната от акцизните стоки и хич не ви е еня за здравето на йдрата

16

Анонимен

преди 5 години

Тия неща трябва да вървят задължително със забрана на всякакъв тютюн и цигари, иначе няма никакъв смисъл.

15

Демократ

преди 5 години

Ще си пуша наргиле и ще си пия в театъра или във операта, отдавна не ходя по кръчми, защото са пълни с плебсове и алкохолици

14

mnmn

преди 5 години

Заглавието: Край на наргилетата в заведенията!Новината: Пушенето на наргилета в закрити обществени места да се забрани, предлага с промени в закона за здравето здравното министерство.Сега последно КРАЙ или се предлагат промени ??

13

Рашко

преди 5 години

Добре де, ако всички спрем да пушим, #КОЙ ще декларира 40 милиона приходи догодина?!!

12

Victimized

преди 5 години

"Пушачите да се лишат със закон от здравно-осигурителни права."И ако пушачите спрат да внасят здравни осигоровки и да наливат пари от акцизи, можем спокойно да закрием Здравната Каса.А ако бяхме нормална държава, в която леките наркотици са легални и обложени с акциз, и ако всичките акцизи от цигари и алкохол влизаха директно за здравеопазване, щяхме да можем да си позволим да лекуваме всички и да даваме достойни пари на лекарите и сестрите. Ама в Бг всички са като този коментиралия .....

11

Анонимен

преди 5 години

То не останаха пушачи при тез вредни храни береме душа а пък ако пиеме и пушиме краи

10

Анонимен

преди 5 години

Целта е пълненето на джобовете на тези, произвеждащи обикновените цигари. Знаете кои са.

9

Ванката

преди 5 години

Аман вече от тази сатанизация на цигари и пушене - само имитация на загриженост, но пък печеливша. По селата и градовете няма кьорав патрулиращ полицай, те ще ми ги пращат с проверяващите по заведенията... Като е забранено сега пушенето в закрити места да не би да са намалели онкозаболяванията? Цигарите са последни по влияния за тях, водещите причини /след наследствеността/ са мръсната градска среда, стрес, бедност, ...., а не някакви си цигари.

8

Анонимен

преди 5 години

Целта на промените е да се повиши здравната култура и да се промени обществената нагласа към пушенето на наргиле,...тц, тц, тц , ама тия вярно ли мислят, че има някой ,който да вярва в тяхната "загриженост за здр. култура"?ако бяхте загрижени - щях да забраните продажбата изобщо на цигари...о забравих, че така пък печалбите на ня#кой от болното здраве на хората, щеше да спадне , и то на същите тези хора, за които сега си се "силно загрижил"!ши ба на държава!

7

Анонимен

преди 5 години

Пушачите да се лишат със закон от здравно-осигурителни права.

6

Джигит

преди 5 години

Ако легализират марихуаната ще има невероятен спад в продажбите на цигари и алкохол. Това е и основната причина да не се легализира. Обърнете внимание, че марихуаната е легализирана само в развити страни и там няма никакъв проблем с употребата й.

5

Анонимен

преди 5 години

Че те гербавите си пушат наргилета и трева по къщите тях полиция не ги проверява да сте видели арестуван гробав само хвърлят оставки за безброй престъпления и после никой не ги търси за нищо за тях няма конституция и закони има прокурорски чадър.

4

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си намерил здравето, парите и дробовете на пътя за да пушиш.До кога ще се тровите с тия ***, че тровите с нас?!

3

--

преди 5 години

Тия ненормалници... Моментално да се забрани и пръцкането, ама няма "вкъщи съм", няма "моята тоалетна е това".

2

Джигит

преди 5 години

Целта не е "повишаване на здравната култура", а обратното - насочване на пушачите към акцизните продукти т.е. обикновените цигари, за да се събират пари. На никой от 240-те к.ърлежа не им пука за здравето ни.

1

Тинев

преди 5 години

С двете ръце: ЗА!