104

ФРИЗЗ

преди 5 години

Ако се въведе ефективно глоба 200 лева за изпи ..каване на тротоар или изобщо извън градинки за кучета, стопаните сами ще им сложат памперси. Наглеци! Тоя добре го простреляха в подлеза, че и нагъл бе, тръгва да бие с палка.

103

Скапани идеи

преди 5 години

Това с памперсите е несериозно. Просто трябва да се обособят места за кучета и същите да се изхождат само там и стопаните да си събират акитата. А не да се извеждат кучетата навсякъде и да извършват физиологичните си нужди също навсякъде. И да има служба, която контролира процеса и при необходимост налага глоби на стопани без съвест. И да попитам с бездомните какво правим, кой ще им сложи памперси и съответно закупи.

102

Анонимен

преди 5 години

В Германия кучетата влизат абсолютно навсякъде със собственика зи, в т.ч. и в Галерия кауфхоф в центъра, в хранителния магазин. И едеа ли се стискат докато са вътре. Въпросът е да се почиства след тях разбира се. Но някаква майна иска да ни направи по-чисти от водата, като има доста по-сериозни проблеми за решаване в БГ от кучешките памперси

101

Анонимен

преди 5 години

До До 96Това не е против кучетата, против некадърни гледачи като теб.

100

Анонимен

преди 5 години

До австриеца. Във Виена кучето ти ако лае непрестанно и притеснява съседите ти го вземат защото не умееш да го гледаш. Да не говорим да дриска където "милото" му се иска.

99

До 96

преди 5 години

Откъде в теб толкова голяма злоба кучемразецо?!

98

иван

преди 5 години

Кучкари - болнава ***. Надалече от детски площадки и междублокови зелени площи. Само вкъщи да отделят, окосмяват и пошляпват господарките те за това са толкова влюбени в тях, безотказни са.

97

65

преди 5 години

Аз съм зад тази идея 100%.Но само за кучетата в центъра на София и др.градове.На Витошка например,народ ,красавици разгологъзени с рошави и скъпи кучета и изведнъж хоп-ако.Аз имам куче ,но до мен има поляна ,която става само за това.

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен95Е как ще видиш, твойто *** не мирише.

95

Анонимен

преди 5 години

В последните 15 години не съм виждал кучкар, който да не почиства след кучето си. Проблемът са уличните кучета, но на общинарите е по-лесно да издигат забрани и да глобяват, вместо да си свършат работата.

94

Тръба

преди 5 години

Терминът "зацапвания" ми хареса и ще го запомня. Физиологическата нужда при изхвърлянето на отработената храна, зацапва силно урбанизираните райони. Мухаха! "Любимото" ми изживяване е да видя зацапан сняг. Ама такова как от далече се вижда зацапаното.

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен89Ваксинирания, не спазваш закона защото други го нарушавали и ти не си балама. Е това е кучкарска логика.

92

Анонимен

преди 5 години

Е кучкарите като не искат по лесния, ще се научат по трудния начин да спазват правилата, и че никой не е длъжен да се съобразява с любимците им

91

Анонимен

преди 5 години

Във Виена разхождат кучета в паркове и в центъра на Виена и няма кучемразци и кучелюби. В България обаче си имаме 80%.

90

Анонимен

преди 5 години

Като имаш музикална уредба намаляваш музиката, при второ идване на полиция ти се пише акт. А засега кучелюбците безделници издевателстват над нормалните хора с непрестанно джавкане.

89

Анонимен

преди 5 години

кучето ми е ваксинирано, извеждам го с каишка, нося си му пликче и си му прибирам акото.........................ще му сложа памперс, когато видя ..... коне ,пуснати из люлин, или тези, с каруците - как са си нанизали памперси..............не искате ли кучето ми да знае 2 чужди езика и да има компютърна грамотност ? вече се чудите какво да измислите, за да си получите заплатите.

88

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах защо трябва да се съобразяваме с необоснования страх на някои хора от кучетата?! Това разделние на кучефили и кучефоби го измислиха страхливците.

87

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави това да имаш куче в къщи обикновено е правило, но в България омразат и страха винаги взимат връх.

86

Анонимен

преди 5 години

До До 77Мястото е за разходка на *** само според кукаря, но не и според нормалните хора.

85

До 77

преди 5 години

По твоя почин трябват и високи данъци за всеки, които има музикална уредба вкъщи, вкл. телевизор, радио, ... или по-добре абсолютна забрана да си ги имаш вкъщи, както ти предлагаш за кучетата. Ясно е, че всяка музикална уредба създава шум и никой не е длъжен да слуша шума от твоята музикална уредба.Сущото мога да го повторя за пералнята ти, прахосмукачката, ... Докъде ли не води страха от кучетата ...